Най-гадната зодия за мъж! - 7

• 39 578
  • 976
  •   1
Отговори
# 195
Телец, Козирог, Овен са ванилови при мен.

# 196
  • Тра-ла-ла
Земните са ванилийки. Слагат капаците на очите и тудуф-тудуф по коловозчето. Колебая се за Рак и Скорпион.

Овен и рутина?! Абсурд. Дяволите ги хващат, ако трябва да правят нещо скучно, еднотипно и монотонно. Те все имат трън в г@за и са хипер активни и си намират 100 занимания.

# 197
Овен с 100 идеи е едно, съвсем друго е колко от тези 100 неща биват завършени в срок..🤔

# 198
  • Тра-ла-ла
Нали коментираме скучни, монотонни и консервативни ванилийки/зодии?! Овенът не е за там.

# 199
Девата е най-голямата ванилия.

# 200
Коментираме по темата. За мен лично тази черта в характера от буен ентусиазъм до проточване във времето е негативна.✌️🙂

# 201
Овните, които аз познавам са с огнен нрав, но адски праволинейни и рутинирани. Никак не обичат да си излизат от балончето на личен комфорт и сигурност.

# 202
Дева, Телец, Козирог - ванилийки Grinning

# 203
  • Тра-ла-ла
Овните, които аз познавам са с огнен нрав, но адски праволинейни и рутинирани. Никак не обичат да си излизат от балончето на личен комфорт и сигурност.
Това по ми прилича на огнения егоизъм, който очаква другите да се въртят и напасват около Краля-Слънце. Излизат си от балончето за личните кефове и убеждения. И за да не им доскучава - постоянно се предизвикват и си намират занимания. Моите наблюдения.

# 204
Моите познати мъже Овен са скучни, предсказуеми и не обичат да излизат от зоната си на комфорт. Не са и кой знае колко амбициозни. Нищо общо с жените Овен, все едно не са една зодия.

# 205
Аз да питам коя е най-пасващата зодия за нас Овните. Щото май няма такава 😁

# 206
Аз да питам коя е най-пасващата зодия за нас Овните. Щото май няма такава 😁
Коментира се на предните страници...
За всеки влак си има пътници. Овенът не е по-специален.

# 207
  • София/Севлиево
Имам две приятелки,даже повече от приятелки,зодия Овен.Едната живее напълно добре с мъж Козирог повече от 20 години (за него писах,той е кумът ни),другата бе омъжена за Водолей,но се разведоха преди повече от 10 години,от 8-9 е с един Лъв,ама той е много особен...

# 208
Жена Овен с мъж Козирог на мен ми звучи като бати оксиморона. Явно са се напаснали по други линии, но не и слънчевите.

# 209
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Макар, че темата е за най-гадна мъжка зодия похвалвам козирозите мъже. Да вярно си падат сухари, но са много работоспособни, дискретни и упорити. Обратно на жените, които са най-мързеливото и лъжливо чудо, всички останали зодии пасти да ядат пред мързела на женския козирог.

Общи условия

Активация на акаунт