Мама РАБОТОхоличка бута бебешка количка

• 15 645
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Гери мила споко за квалифициран човек работа ще се намери винаги!!!  bouquet
Герчо, гушшшшшшшшшшш Hug
ай да се разберем: няма такова нещо като оспамване, сговнясване и офф на темата
тука сме свободни да се изкажем!
нито имаме какво да делим нито някой държи правата върху темата
аз лично така виждам нещата!
цунки по муцунки Heart Eyes

# 46
Ravia, да ти е жив и здрав скъпия и само  да те радва Simple Smile   bouquet
Kabiv, добре дошла отново   Hug всяко зло за добро миличка, ще видиш, че ще излезе още по-хубава позиция и ако беше започнала на така бленуваното място щеше да изпуснеш новото  Wink Поне при мен винаги се е получавало така, преди да се върна от майчинство ми предложиха мястото на ИТ директор в една от новите фирми на работодателите ми и процедурата беше задействана, обаче мъжа ми, който работеше тук им сервира напускане и мен ме клопнаха на неговото място без право на избор, т.е аз отказах, но ми се каза тук са ни парите трябваш ни тук или си  гледай работата...По-добре стана, защото в другата фирмичка е ад под небето ако аз работя 24 часа на тяхно разположение, там са по 30  Wink, непрекъснато гонят хора, сега са си подгонили ИТ-тата...Не знаеш какво печелиш като изгубиш нещо  Wink В този ред на мисли и аз съм избръмчала на тема суеверия. Освен че майката не трябва присътва на погребения помени и т.н, знам че бабите и дядовците не бива да дават помени и да палят свещи за починалите 1 година, за  сметка на това свекърва ми се скъса да ходи по гробища и да дава години и половини на нейните родители, а я предупредих  Sad как можа майка ми да да не отиде на 10 години от смъртта на баба ми, а онази кукумявка всичко напук  Sad
Гер4о, нали за това сме тук мила да се подкрепяме и за добро и за лошо... и аз напоследък се чувствам като присадена в отчетната...
boriva, аз пък като бях бременна ядях по 2 шоколада на ден и торти и сладки и сега ми се гади от сладко  Joy ама съм си взела дела поне за4-5 години  Wink
Сега отивам да се възползвам от английската темичка и всички учителки не е зле да ги изведем да ги почерпим  Wink мислете кога, предния пътбяхме болни, но сегааа чакам снетъпение дави видя  Laughing

# 47
Ravia, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ТАТИТО!!! smile3525 Tada  ura  Gift newsm59

# 48
Привет на всички Heart Eyes

Гери,добре си се завърнала.Мисля че е излишно да казвам (ама да кажа де Mr. Green),че ти си човек който едва ли дълго ще чака и търси добра работа,така че...... Wink Сигурна съм че скоро ще се похвалиш с нещо интересно Peace.А свеки щом не слуша правилно си и насочила обувките Crazy Браво на порастналото момче че си папка и цунка мама.А за зеленчуковите пюрета,май всички минават по тоя път,ще ги прояде ама нека порастне още мъъъъъъничко Hug
Герчо,съжалявам че днес настроението ти не е добро поради лоша причина. Hug и от мен.А в това поверие дето казваш и аз вярвам и майкам и все това повтаря и аз да ти кажа не бих ходила на твое място.
Въпреки че и с мнението на РАВИА съм съгласна на 100% Peace

ай да се разберем: няма такова нещо като оспамване, сговнясване и офф на темата
тука сме свободни да се изкажем!
нито имаме какво да делим нито някой държи правата върху темата
аз лично така виждам нещата!
Много си права.Аз споменах вчера, че спамя темата,ама може би щото често в отчетните теми срещам много недоволни мнения към нещо което аз или някой е казал,та може би затова...... Thinking

Лек ден ви желая  bouquet

# 49
гушкам ви всички, влизам в час и не мога да пиша, само да гушна Кабив специално, а на Роза да и кажа:
аз съм 1000% анти-суеверна, и вярвам, че дори влошават нещата.
идеята според мен на това е, че може от стреса и притесненията на майката да и спре кърмата, което преди 100 години, когато не е имало каши, пасатори и пюрета, без кърма е било трудно положението.
но аз не бих отишла на погребението, така че можеш да си измиеш ръцете със суеверието (аз така се възползвам).

# 50
аз съм на кантар - в някои неща вярвам, в други - не
но в това, което Герчо каза, вярвам....даже миналата година през юли почина свекърва ми и оставих мъжа ми сам в този толкова тежък момент, но не рискувах да отида на гробищата с него...ще отида чак сега, като й изнасяме година...
Герчо, тежко е, но съм сигурна, че знаеш, че всички те разбирам и ти съчувстваме...уф, че тежка посока хвана темата  Cry

# 51
Работещи мами, може ли и аз да се включа към вас? от следващия понеделник започвам нова работа, след отпуск по майчинство 1г3м и сега ми е малко притеснено дали въобще ще се справя, но се надявам бързо да навлезна в работата. Казвам се Даниела, на 27 г и съм от отбора на мартенските мами 2006.Работя в областта на логистиката.
Ами това е като за първо представяне  Laughing

# 52
  • на правилното място, в точното време
Bezmerna welcome
 Това за несправянето хич не ни го разправяй! Naughty Ние още понякога се съмняваме доколко се справяме,но пък сме се събрали все отбор юнаци, дето не се предават! Уцелила си мястото! Ха, добре си ни дошла!
Можеш да надзърнеш и в новата тема-там са най-учените мами-тия дето и английски учат за капак  hahaha hahaha hahaha Аз си признавам,само чета и попивам. Кали ми обеща нов метод за учене и запомняне   People No Good bash box smile3537 smile3538  baduu Имаше още, но предвид часа на поста,не ги виждам вече  Joy Joy

# 53
Герчо, тука сме за да си казваме всичко! Peace Иначе много захаросано ще е всичко. Sick
 Относно поверията- аз лично не вярвам! Naughty Мисля си,че ако позволиш на едно нещо да владее съзнанието ти,то ще задълбава и ще става много по-сериозно.... Знаеш,че хората едно време чрез това са опитвали да си обяснят необяснимите неща, а и църквата има дял в това- да поддържа някакъв страх у хората, за да има източник за облагодетелстване. Магий и магьосници съществуват, но ако позволиш да станат част от живота ти,те ще започнат да го владеят напълно.Ти си борбен човек и би преодоляла трудностите,без да го отдаваш на лош късмет, поличба или нещо си друго.  Peace

Така, както ме познавате тука нали не си представяте, че бих седнала на дивана в хола и да чакам добрия късмет да ме споходи  Joy Joy Joy. Както казва една колежка - малеее, дори нещо да може да стане по лесния начин без напрежение, ти пак ще бачкаш като луда, ще строшиш сума нерви и на финала с много труд ще го постигнеш. Нещо като вица за шопа - и в рейса сам да съм пак ще се бутам. Има и още нещо, което не знае дори мъж ми, че ако разбере много ще се смее, като ме познава ква съм. Значи след 2 години и половина бебеправене и нищо без разумна лекарска причина една близка приятелка ми записва час при неква врачка. Оная като ме почна и щях да се гръмна - от вратата - ти си дошла да видиш що не става бебе? Аз  #Crazy. Тя - ще стане - до 3 месеца ще забременееш, ти си силен човек, на които не могат да се направят магии и да не си посмяла да ходиш да проверяваш за инвитро  Shocked, а аз вече имах записан час за консултация. И после като започна да говори за здравословни проблеми на цялото ми семейство ме уби - все едно и бях занесла медицинските им картони, каза, че близка роднина ще остане вдовица много ненадейно - случи се  #Crazy (въпросният човечец беше най-здравия и жизнен човек, който познавам), каза че стара жена, която е вдовица ще почине преди детето да навърши година и в никакъв случай да не ходя на гробища  #Crazy. Каза, че като се върна на работа след кратък престой вкъщи ще потекат доста пари и така и стана (изненадващо шефа предложи някакви страхотни бонус схеми, които ми вдигнаха парите двойно, че и отгоре веднага след моето майчинство). като излязах доста се посмях и все подпитвах приятелката ми да не и е казала кой от кво е болен и го забравих, защото всъщност аз отидах на майтап и да и угодя, а не защото ми трябва сламка, за която да се хвана. Ама после като почнаха да се случват едно по едно и направо  #Crazy. Е, не съм човек, които ще повтори или ще стане верен фен на гадателки и ще ходи за всяка простотия ама тази женица ми скри топката отвсякъде. Явно некви хора си имат дарба и някви неща си се случват вън и независимо от всичко. Абе доста странна случка в моя живот... А, и още ми обяснява катастрофа ще стане с твоята кола - на теб нищо няма да ти има, ама много ще те е яд за тенекиите - на следващия ден се размаза едно пежо в задницата на колата, а аз бях спряла на сфетофар  Joy и нямаше как да реагирам, освен да накова спирачки, че да не отнеса предния. В никакъв случай не мога да кажа, че аз или казаното от тази жена са повлияли по някакъв начин на събитията, които последваха или пък  ми е казала нещо, заради което да предполага, че пак ще ходя - не, държеше си се точно така все ено знаеше, че идвам за пръв и последен път. Та като забременях не си подстригнах косата 9 месеца заради някакво поверие, за гробище също някак вярвам. В смисъл, че спазвам някакви поверия дотолкова, че те да не влияят на живота ми и продължавам да се блъскам в стената все едно всичко зависи от мен, но някак съм леко по-умерена. До преди това ако някой ми беше казал, че звездите или съдбата влияят по някакъв начин щях доста да се посмея, сега се спея по-малко  hahaha hahaha hahaha. малеее, ако мъж ми разбере, че съм ходила на врачка в живота си ще ме спука от бъзик поне до пенсия и няма да иска да направим ремонт на хола, че неговата съдба не е да лепи тапети  Joy Joy Joy. Шъттттт  Laughing

# 54
  • София
Здравейте, мами-работнички!
Аз от доста време само чета, тъй като около мас почти нищо интересно не се е случвало.
Работата си върви, ходя си на зъболекар   Rolling Eyes  , а Гого е все по-сладък - ходи, писка, тича, рита топка....само дето няма зъби Simple Smile

Ger4o,  да ти кажа аз също съм суеверна в умерена степен. Не мога да ти кажа "не мисли за загубата на баба си", но мога да ти кажа "животът продължава" - погледни в очите на детето си и ще го усетиш. Аз вярвам на старите хора, които казват, че "всеки трябва да си иде от този свят с ред - да няма млади преди стари". Разбирам те в известна степен - близки мои хора (двама) си отидоха, докато бях в 3-ти и после в 8-ми месец. Лека й пръст на жената!  А на теб   Hug 

Kabiv, Don`t worry - разбира се, че всяко зло е за добро, не се тревожи - ще си намериш по-хубава работа; даже тя ще те намери - стой и гледай Simple Smile Съжалявам за тафтологията, но - погледни в очите на сина си - там ще видиш надеждата Simple Smile

За отслабването спря да се говори, а на мен така ми е интересно Embarassed Аз също имам около 15-тина кг, които си ги нося извънредно (даже отпреди да забременея), но ако има чалъм да ги разкарам без спорт и по-скоро - щото става с разделно хранене и малко сладко и без спорт, ама е толковааа бааввнооо    ooooh!

На всички ви пожелавам лек ден и  Hug

# 55
За суеверията и гробищата..не знам..майка ми не ходи на баща си заради моето бебе сега, но на мен ми е мъчно така за дядо, че много си го обичах Cry Бях в Германия за малко, починал 3 дена преди да се прибера..и скриха от мен Sad По някаква интуиция се обадих вкъщи на деня на погребението. Успяха да ме излъжат, че е добре Cry Сънувам си го винаги жив, че го е нямало за малко и се е върнал..въпреки, че минаха 5 години Sad

Кабив,  Hug по-хубава работа ще излезе. Като губиш - не знаеш какво печелиш Peace

За отслабването - ние ще почваме разделно хранене. Имам 3кг отгоре ама ужасно ми тежат. До 4ти етаж ми прилошава по стълбите  Sad

Малко за разведряване, какви ги върши моята дребосъчка уикенда: клик

# 56
Здравейте,

май и аз съм за този клуб - дреби е на година и месец, а работя вече 5 месец.. на старата работа. Това е. Ще се радвам да споделяме неволи по работа и семейство 2 в 1..

# 57
Здравейте,
Момичета, страшно много ви благодаря за съпричастността. Трябва да знаете, че сте ми много, ама наистина много скъпи.
То се оказа, че моята приказка още не е завършила (ще стане сага  Laughing ) и все пак има вероятност да се срещна с големия шеф, но за да коментираме друга не чак толкова готина позиция. Ще го изслушам какво има предвид, защото все пак Bieirsdorf са ми много на сърце. А тази позиция, която загубих са я дали на вътрешен човек, т.е. решили са да го повишат.  
Цачи, Кали, уроците по английски са много добра идея. Сега вече ще знам да ви питам директно в ефира за нещата, които не са ми ясни. ... И ще си позволя и аз да ви напиша 3 урока по английски:  Blush
Първи урок, английски за начинаещи:
"Три вещици разглеждат три часовника "Суоч". Коя от вещиците кой часовник разглежда?"
А сега превода:
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?
Втори урок, английски за напреднали:
"Три вещици - травестити разглеждат три бутона на часовници "Суоч".Коя от вещиците - травестити кой бутон на часовниците "Суоч" разглежда?"
А сега на английски:
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?
Трети и последен урок, английски за абсолютни професионалисти:
"Три швейцарски вещици - кучки, които имат желание да си сменят пола, разглеждат три бутона на часовници "Суоч". Коя от швейцарските вещици - кучки, които имат желание да си сменят пола, кое бутонче на часовниците "Суоч" разглежда?"
А сега на английски:
Three Swiss witch-bitches, which wished to be switched Swiss witch-bitches, watch three Swiss Swatch watch switches. Which Swiss witch-bitch, which wishes to be a switched Swiss witch-bitch, wishes to watch which Swiss Swatch watch switch??
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Темата за частните ясли също ми беше много полезна. И аз трябва да проуча за себе си тази възможност.
Историята на Ravia за гнусната мангалка ме потресе, но хубавото в случая е че има такива благодетелки като Наталка, които със собствени средства и съвест добруват в този жесток свят. Наталка, аз също бих могла да помогна с нещо макар и дистанционно от София. Най-малкото, което мога да направя е да ти пращам нашите омалели дрешки, а по-нататък обущенца. Давай адрес!
Велмар, страхотен Ден Ден сте направили на Дари. Тя започва все повече и повече да прилича на теб. Сигурно ще наследи и финия ти темперамент. Ще стане грациозна госпожичка. Hug
Ади, поздравления за спечеления конкурс за сайта.
Цачи, поздравления за решението да напуснеш работата след като шефа е такова леке. Стискам палци много скоро да се похвалиш с нова готина работа.
Кали, тази история със секциото хич не ми харесва. Моля те иди на гино час по-скоро.
За отслабване и аз съм си мислила, но сега докато кърмя не мога да си позволя какво да е. Решила съм поне да си оправя целулита с масажи, но и това съм го отложила за месеца с предизвестие, защото иначе не мога да смогна в обедната почивка и с това.
Бори, дано Преско вече е оздравял.
Спирам до тук, че стана много дълго, но си признавам че още не съм прочела постингите от този понеделник до днес.
Много си ви обичкам Heart Eyes

# 58
Здравейте, аз само ви се представих през декември и оттогава не съм писала. Марти днес става на 3 месеца и ми доста по-лесно да съвместявам майчинството и работата. Само разходките доста ми липсват - всеки ден ми се обаждат варненските мами от форума, а пък аз рядко си позволявам да излизам.
Виждам, че коментирате отслабването - по време на бременността качих малко килограми - около 7, но от това застояване в къщи и кърменето съм качила още килограми и съм в депресия как ще ги свалям. Опитах се да пазя диета, но кърмата ми рязко намаля и се отказах.

# 59
привет на новите (някои "стари") мами... аз само за бърз разпис - Преско ми е много болен, докито каза бронхиолит (като изчетох по нета, ми се изправиха косите)...даде силен АБ и ако до няколко дни не се стабилизира, май болница ни чака...  Sad  Sad  Sad

мина77, ако ти си на снимката на аватара, направо ти се забранява да говориш за килограми  Naughty

дани, айде в бизнез парка те чакаме - понеже не ни стига да си говорим тук....  Wink

Общи условия

Активация на акаунт