Герчо, гушшшшшшшшшшш

ай да се разберем: няма такова нещо като оспамване, сговнясване и офф на темата
тука сме свободни да се изкажем!
нито имаме какво да делим нито някой държи правата върху темата
аз лично така виждам нещата!
цунки по муцунки

всяко зло за добро миличка, ще видиш, че ще излезе още по-хубава позиция и ако беше започнала на така бленуваното място щеше да изпуснеш новото
Поне при мен винаги се е получавало така, преди да се върна от майчинство ми предложиха мястото на ИТ директор в една от новите фирми на работодателите ми и процедурата беше задействана, обаче мъжа ми, който работеше тук им сервира напускане и мен ме клопнаха на неговото място без право на избор, т.е аз отказах, но ми се каза тук са ни парите трябваш ни тук или си гледай работата...По-добре стана, защото в другата фирмичка е ад под небето ако аз работя 24 часа на тяхно разположение, там са по 30
, непрекъснато гонят хора, сега са си подгонили ИТ-тата...Не знаеш какво печелиш като изгубиш нещо
В този ред на мисли и аз съм избръмчала на тема суеверия. Освен че майката не трябва присътва на погребения помени и т.н, знам че бабите и дядовците не бива да дават помени и да палят свещи за починалите 1 година, за сметка на това свекърва ми се скъса да ходи по гробища и да дава години и половини на нейните родители, а я предупредих
как можа майка ми да да не отиде на 10 години от смъртта на баба ми, а онази кукумявка всичко напук
ама съм си взела дела поне за4-5 години 
мислете кога, предния пътбяхме болни, но сегааа чакам снетъпение дави видя 
Сигурна съм че скоро ще се похвалиш с нещо интересно
.А свеки щом не слуша правилно си и насочила обувките
Браво на порастналото момче че си папка и цунка мама.А за зеленчуковите пюрета,май всички минават по тоя път,ще ги прояде ама нека порастне още мъъъъъъничко 
и от мен.А в това поверие дето казваш и аз вярвам и майкам и все това повтаря и аз да ти кажа не бих ходила на твое място.

Ние още понякога се съмняваме доколко се справяме,но пък сме се събрали все отбор юнаци, дето не се предават! Уцелила си мястото! Ха, добре си ни дошла!
Аз си признавам,само чета и попивам. Кали ми обеща нов метод за учене и запомняне
Имаше още, но предвид часа на поста,не ги виждам вече
Иначе много захаросано ще е всичко. 
Мисля си,че ако позволиш на едно нещо да владее съзнанието ти,то ще задълбава и ще става много по-сериозно.... Знаеш,че хората едно време чрез това са опитвали да си обяснят необяснимите неща, а и църквата има дял в това- да поддържа някакъв страх у хората, за да има източник за облагодетелстване. Магий и магьосници съществуват, но ако позволиш да станат част от живота ти,те ще започнат да го владеят напълно.Ти си борбен човек и би преодоляла трудностите,без да го отдаваш на лош късмет, поличба или нещо си друго. 
. Както казва една колежка - малеее, дори нещо да може да стане по лесния начин без напрежение, ти пак ще бачкаш като луда, ще строшиш сума нерви и на финала с много труд ще го постигнеш. Нещо като вица за шопа - и в рейса сам да съм пак ще се бутам. Има и още нещо, което не знае дори мъж ми, че ако разбере много ще се смее, като ме познава ква съм. Значи след 2 години и половина бебеправене и нищо без разумна лекарска причина една близка приятелка ми записва час при неква врачка. Оная като ме почна и щях да се гръмна - от вратата - ти си дошла да видиш що не става бебе? Аз
. Тя - ще стане - до 3 месеца ще забременееш, ти си силен човек, на които не могат да се направят магии и да не си посмяла да ходиш да проверяваш за инвитро
(въпросният човечец беше най-здравия и жизнен човек, който познавам), каза че стара жена, която е вдовица ще почине преди детето да навърши година и в никакъв случай да не ходя на гробища
. Каза, че като се върна на работа след кратък престой вкъщи ще потекат доста пари и така и стана (изненадващо шефа предложи някакви страхотни бонус схеми, които ми вдигнаха парите двойно, че и отгоре веднага след моето майчинство). като излязах доста се посмях и все подпитвах приятелката ми да не и е казала кой от кво е болен и го забравих, защото всъщност аз отидах на майтап и да и угодя, а не защото ми трябва сламка, за която да се хвана. Ама после като почнаха да се случват едно по едно и направо
. Е, не съм човек, които ще повтори или ще стане верен фен на гадателки и ще ходи за всяка простотия ама тази женица ми скри топката отвсякъде. Явно некви хора си имат дарба и някви неща си се случват вън и независимо от всичко. Абе доста странна случка в моя живот... А, и още ми обяснява катастрофа ще стане с твоята кола - на теб нищо няма да ти има, ама много ще те е яд за тенекиите - на следващия ден се размаза едно пежо в задницата на колата, а аз бях спряла на сфетофар
и нямаше как да реагирам, освен да накова спирачки, че да не отнеса предния. В никакъв случай не мога да кажа, че аз или казаното от тази жена са повлияли по някакъв начин на събитията, които последваха или пък ми е казала нещо, заради което да предполага, че пак ще ходя - не, държеше си се точно така все ено знаеше, че идвам за пръв и последен път. Та като забременях не си подстригнах косата 9 месеца заради някакво поверие, за гробище също някак вярвам. В смисъл, че спазвам някакви поверия дотолкова, че те да не влияят на живота ми и продължавам да се блъскам в стената все едно всичко зависи от мен, но някак съм леко по-умерена. До преди това ако някой ми беше казал, че звездите или съдбата влияят по някакъв начин щях доста да се посмея, сега се спея по-малко
. малеее, ако мъж ми разбере, че съм ходила на врачка в живота си ще ме спука от бъзик поне до пенсия и няма да иска да направим ремонт на хола, че неговата съдба не е да лепи тапети
. Шъттттт 
Съжалявам за тафтологията, но - погледни в очите на сина си - там ще видиш надеждата 

Бях в Германия за малко, починал 3 дена преди да се прибера..и скриха от мен
По някаква интуиция се обадих вкъщи на деня на погребението. Успяха да ме излъжат, че е добре
Сънувам си го винаги жив, че го е нямало за малко и се е върнал..въпреки, че минаха 5 години 
по-хубава работа ще излезе. Като губиш - не знаеш какво печелиш