Мама РАБОТОхоличка бута бебешка количка

• 15 838
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Kabiv, кажи ди срещна мъжо ми да го мажеш с бебешко олио? Mr. Green
ама честно приличат си /който не верва да види снимките на сайта ни/
само дето на моя трябва да го епилираш преди това hahaha
боже тая обява ма умря Joy smile3532 newsm62 rotfImbo smile3501
тва съвсем сериозно
замислям се дали да не пусна и аз такава само за идеята да видя дали няма да отговори някой
 Mr. Green

само да ва цункам и тивам при мъжото че имам и олио под ръка luvbed
П.С. вижте как го подредих скъпия в любимата ми обстановка: http://tsachi.hit.bg/AliStarWars%20copy.jpg

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 21:56 от C-3PO

# 76
Ха здравейте и от мен Grinning
Аз тия дни само ви чета,чета и понаглеждам.Нещо ми избяга музата за писане и ми се е скофтило настроението Rolling Eyes Имам чувството че съм се хванала не 100 хорА и ни едно не играя като хората Rolling Eyes Ще ми мине като поотхвърля някои задачи ooooh!
Кабив,екстра поправка на настроение си ни показала Wink.Браво момиче  bouquet И аз като РАВИА не сменям,товя дето имам за тоз претенциозен Убавец Mr. Green
Kabiv този и аз бих го намазала с бебешко олио newsm44
Ама той не дава Ваняяя,виж го къв е стиснат hahaha Joy.Гери нали се оплака от него Grinning

Оххх спирам, че зВярка се наспа Sad Cry Confused Rolling Eyes

# 77
C-3PO, малееее... само пред няколко дни си говорихме с една дружка, че не познавам жена, дето да си пада по междузнездни войни или властелина на пръстените или подобни глупости и не познавам и мъж дето да не е луд по тях и гледай сега ти кво направи! Обърка ми, душо, представата за жените! Отиде ми половината философия за живота по дяволите  Joy Joy Joy.
Кабив, да ти кажа аз на твое място не бих приела предложение в западаща компания да я съвземам  Thinking. Ако я съвземеш лаврите ще се оберат от други. Новият ти евентуален шеф ако е някой свестен прозорлив началник щеше да отчете нуждата от маркетинг още като е направол компанията и нямаше да чака да позападне, преди да му хрумне "гениалната" идея. Такива гении, които откриват топлата вода наново хич не ме кефят! Да ти кажа от това, което си написала ми се струва, че от едно лайно ще идеш на друго лайно. Дет се вика една Фтичка пролет не прави, та ако там са се събрали отбор юнаци, дето да са попогребали компанията ти не си десеторъкия Шива, че да промениш нещата. Все някъде те чака едно супер готина работа. Просто изчакай да я намериш. А на сегашният ти шеф му обясни, че снимките без бебешко олио не со успешни и трябва да се направят наново и свиркай във форума - много станахме мераклиите да го мажем - все ще го убедим  Joy Joy Joy
Дес, я стига с кофтито настроение! Шъ ви пляскам - да знаете!

# 78
Ger4o, сори за философията ама Властелина и Lойните си ги гледкаме семейно поне веднъж седмично и съм луда по тях
ний с мъжонцето кат са зехме си подреждахме библиотеката и фонотеката и останахме изумени #Crazy как от една поредица той има например 1 том а аз 2
да не говорим от Галактика или Фантастика дето направихме пълни комплекти или Жул Верн например или пък на Dire straits и Scorpions
Абе майка ми е права - аз съм единственото момиче от 8 първи братчеди и тя жената е сигурна че нейде в процеса на раждането ми е изгубила пишката Joy
Мойта философия е: няма жена дето да харесва Кръстникът - аз даже не мога да го изгледам целия newsm11
и няма мъж дето да харесва Гордост и предразсъдъци - въпреки че честно казано и аз не съм му фенка

# 79
Гер4о, страшно много ти мерси за съвета, душо bouquet  Точно това май исках да чуя. Вчера докато пътувах в таксито за да отида на интервюто по радиото пуснаха "Listen to your heart" на Roxete и аз се замислих много надълбоко на къде всъщност ме влече сърцето. То е ясно вече на къде ме влече. А тази оферта от западащата фирма бих могла да я използвам като средство за постигане на целта, i.e. push. Нещата започват да се подреждат или поне така изглежда. По другата седмица ми е срещата с CM @ Bieirsdorf за да се запознаем и да кажа какво искам аджаба, че така съм се разтропала по вратата им Blush Ако е рекъл Господ ще стане чудо, но за да имам такъв шанс трябва да се подготвя, така че сега скачам в темата на Кали да творя пост на английски Laughing BTW, те не знаят за моите притеснения с говоримия английски, щото в CVто ми пише завършила английска гимназия
.... а Кали офейка нейде за 9 дена и хич не писа за къде...
Иленка, много се радвам да те чета пак тук. Хайде пиши по-честичко.
Майричка, все си мислех че шефовете у немско са по-толерантни що се отнася до фамилито, ама май няма такава песен... бизнеса си е бизнес, всеки си следва неговите интереси Confused
Дес, вдигни глава и разкарй мрачните мисли, мила Hug Одари го на як релекс и секс този уикенд Peace
Румен го свалям в понеделник. Пуснах ви го фандък само за уикенда... прИмоция... кой гледал - гледал Twisted Evil Махам го, защото точно този кадър още не сме го публикували и нямам много-много право да го разпространявам... ама айде щом е за идеята да ви разведря Simple Smile.... за вас и в огиня вляаам Heart Eyes

Последна редакция: сб, 24 фев 2007, 11:58 от Kabiv

# 80
Kabiv на никой няма да кажем въпреки че в с Надето имаме по компютрите в офиса мнооого такива красавци.

# 81
Айде и тук да се разпиша набързо - още сме болни, гледаме се жкъщи, взех си отпуск, че отказах да ми вкарат детето в болница и останах да си го следя аз, за да се опитам да "хвана" ако нещо се влоши... Пием силен АБ, не спим заради ужасна къртеща каплица и супер зпушен нос, абе....  ooooh! А каква седмица ме чакаааа... Поредната делегация от несмко-говорящи ще ми се изтресе и трябва да ги размотавам насам-натам, доакто детенце ми е болно вкъщи...  #Cussing out

Герчо, сори май диър, обаче и аз съм фен на Властелина, а пък Стар уорс мога да ги цитирам дословно... За пръв път съм ги гледала на 4-5 години и дядо ми ми четеше в кино "култура" - софиянките трябва да го знаете и да разберете за кои време говоря и колко пъти съм ги гледала оттогава, като ги гледам средно 2-3 пъти/седмично...

Цачи, ние също имаме такъв колаж с междузвездните Joy - направиха ни го приятели за РД, че ние с мъжо сме през 3 дена.... А за филмовата ти логика  Peace - вкъщи сме точно така. Аз особено харесвам 2 интерпретации на "Гордост и предразсъдъци" - таи в 6 серии и тази с Ема Томпсън. Да добавя и аз моето филмово правило:
Няма жена (поне аз не познавам), която да харесва Джеймс Бонд, и мъж - "Дневникът на Бриджит Джоунс".  Joy

Гери, ще чекна по твоя въпрос какво се е случило... Hug

# 82
ааааааааааа мола, мола
Бодньо си го харесвам и новия, и стария та чак до Шон Конъри
а за дневника май си права Peace
май като се замисля сигурно съм единствената дето и всички книги на Богомил Райнов харесвам - българския Бондьо
да не ви казвам пък като малка как се кефих на Винету и Поразяващата ръка
та сега ми викат Поразяващата уста ама тва е друга тема
бе пусто близнаци - много личности се борят в мене, много народ
горкия ми мъж Mr. Green
упс забравих да кажа коя е най-почитаната книга у дома Пътеводителя естествено!!!
ама четем всичко от Алеко Константинов, че през Джером К Джером та до Форсайт и Дан Браун
мани мани
Бори, много внимавай с антибиотика - наблюдавай акото!!!
и друг път съм писала ама пак предупреждавам че се напарих!
Ако стане рядко веднага търчи при докитата!
Нали знаете който се опари от супа - после и таратора духа.
И още едно нещо да се изкажа и са чезвам: изкефих са на песента дето ще ходи на Евровизия - ми поне са оригинални и със сърце пеят хората
все ще има за какво да ги харесат
ще им стискаме палци здраво!!!

Последна редакция: сб, 24 фев 2007, 22:33 от C-3PO

# 83
Kabiv, ами на думи е семейно ориентиран. Него жена му го напусна с двете деца...и малко си мисли, че като той не се е справил с работата и семейните задължения - никой няма да се справи. Другото, което е, че аз 13.00 съм се изнесла от офиса...за него е по-изгодно в момента да бута и повишава другите, дето стоят до късно и вършат работа за цял ден, а не за половин...Ама няма да се отказвам де...Началото на март ще имам планинг за 2007 и ще се боря за проекти Praynig

Борива, не знам как е при вас, ама наште хора в София само развеждат немците като са там, а българските колеги като са тук на никой не му пука. Дават им кола под наем и ги оставят да се оправят сами Sick

Ето малко нагледен материал за бъдещата професия на моята дребосъчка - циркаджиика, летец или космонавт - по избор всеки както го разбира Mr. Green Ясмин

# 84
ааааааааааааааааааааааааааааааааааа
хвана ма страх!!!!
не я хвърляйте така милата #Crazy
и моля пишете надпис на снимката "предупреждаваме хората със слаби сърца да не гледат. Следват кадри с насилие към деца"  Laughing

# 85
Бори, много внимавай с антибиотика - наблюдавай акото!!!
и друг път съм писала ама пак предупреждавам че се напарих!
Ако стане рядко веднага търчи при докитата!
Цачи, ами то стана?! Какъв е твоя лош (очевидно) опит? Какво значи това и за какво още да се притеснявам???  Tired

# 86
Писах ти на лични
тука е мястото да БЛАГОДАРЯ на ГЕРЧО дето навремето толкова много ми помогна да се справя с този ужасенантибиотичен проблем!!!  bouquet  bouquet  bouquet ако не беше тя щеше да изперкам с некадърната си педка! БЛАГОДАРЯ ГЕРЧО че от такова разстояние ми помогна да поставя правилна диагноза и да лекувам дребния когато педката още се чудеше за кво иде реч ако не беше ти щеше не 2 седмици а поне 2 месеца да не успеем да се оправим!   bouquet  bouquet  bouquet и извинявай че чак сего ти благодаря ама тогава огън ми гореше на главата - майка ми през 10 минути ми звънеше че малкия пак се е одрискал а аз ревях на работа

# 87
А, Боряна мина през лактозната непоносимост, ама не знам от кво беше при тях. Нашата я доказахме, че е от онтибьотика и успяхме да я овладеем овреме.
Мацки, то ясно, че сте мъжки момичета, ама направо с тези филмови пристрастия ми разгонихте фамилиите.
Забравих да ви кажа, та сега да редактирам - вчера влачих малкия в офиса, че се събирахме по спешност на оперативка. Малкия го оставих на една колежка да го гледа. След малко се разрева като магаре и го взех на заседателната. Мълча милия докато шефа си свърши мисълта и му взе маркера от ръката, взе и думата и като почна да се кара детето  Joy Joy Joy. Отвреме на време някое Айдееее се разбираше и всички на масата туш! Та така - шефа ми заяви кетегорично, че вече има бодра смяна ама ще го чака още малко да проговори, че да може да ни строява по-убедително.

Последна редакция: нд, 25 фев 2007, 07:51 от Ger4o

# 88
 От всички обсъждани теми май мога да се включа само по тази с книгите и филмите.Аз също много харесвам фантастика -Star Wars i Властелинът и Стар трек и т.н...А пък като малка първата книга която прочетох сама беше Винету - на 6-6,5 год:) И на 9 знаех всички индиански книги наизуст.После минах на фантастика.Иначе чета почти всичко.
 Колкото до работата при нас нещата са добре урегулирани и това че съм се върнала толкова рано на работа ми е плюс в очите на началството,защото при нас се работи по КТ и ако искаш можеш и 10 год да си гледаш децата(ако са повече)Simple SmileИмаме такъв случай...

# 89
Kabiv на никой няма да кажем въпреки че в с Надето имаме по компютрите в офиса мнооого такива красавци.
хиххихихихи.... абе той Держански да ви научи какви ги вършите в работно време, ще ви даде едни красавци  hahaha
Майра, с този домашен екстремизъм Ясмин сигурно ще стане не акробатка, а каскадъорка Joy
Борива, притеснихте ме. Сега не е време да ходите по други доктори, по добре да си седите в къщи и да се лекувате, но дано този силен антибъотик не прави повече бели отколкото да помага Praynig То вече е късно за съвети, а и не претендирам че мога да дам най-доброто предложение, ама не беше ли по добре да се лекувате с хомеопатия Thinking
Тази сутрин бях брутално събудена от моя синковец. Обърнал се перпендикулярно на мен и с краката ме блъскаше по главата, с ръцете хванал възглавницата на баща си и с нея - пак по главата #Crazy Laughing
Хайде успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт