Мама РАБОТОхоличка бута бебешка количка

• 15 838
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • на правилното място, в точното време
 Лошо започваме седмицата! Twisted Evil
 Бруталното събуждане на Kabiv  hahaha, ние преживяхме първия полет до земята  1crib oops
 за капак на всичко това, аз съм пипнала някакъв вирус - повръщане,разстройство smile3550 Toilet и втрисане  cold. Направо съм като парцал, ръцете ме болят и не знам само вирус ли е или от оная болест- "старизъм" й викат newsm27, но съм  за пенсионното. Дано не се прихваща виртуално. С boriva  тия дни ще си менкаме оплакванията. На всички други-да не сте посмели да се разболеете thumbsup
 Забравих да питам Гери- тоя "мазен красавец" какво ще ни агитира да си купим? Joy Joy Joy
 Тая нощ съм сънувала как Гери ни представя различни фотосесии, но държа да се отбележи,че не съм добре и тези влудяващи сънища са в следствие заболяването ми  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 91
  • Русе
Аааааууу, RAVIA, ще ядеш бой! Не ми приписвай заслуги, каквито нямам - концепцията за логото си беше твоя, техническото изпълнение не е кой знае каква работа...Ама, наистина се радвам, че си доволна... Hug

Е, сега виждам поста ти - късно е, късно е - и аз съм си вкъщи - баткото домъкна поредния вирус от яслата, и ни понатръшка...май, нямам с какво друго да се "похваля"... #Cussing out
А, и "честито" ви познанство с гравитацията, то те са неизбежни тези неща, ама много стресиращо и неприятно...Дано не се повтаря! Praynig Добре ли е сладуранката?

А, оооооооо - "Винету" и фантастика... smile3521

# 92
Мда и на мен ми се е сговнясало
като гледам май не съм сама
ама ква е тая каръщина кво е тва чудо
всички в темата ли бе
я да идва Герчо и да ни оправя че не мога сама себе си да изтрая
леле тва трудно се живее със диване кат мене ама на мен си ми е най-трудно ша знаете
зарад работата е цялата история
зорлен ма тикат стандали да вдигам
ма нямат си работа да дърпат дявола за опашката отворковци #2gunfire #2gunfire #2gunfire
ще си отворя голямата уста и ше ги насера едни... стой та гледай
писна ми от тАпанари
реве ми са от яд и някой ще го отнесе яко

# 93
Ей голяма каръщина тези дни  #Cussing out
В петък бях уж отпуска  да си подготвя някои неща за рождения ден на детето. Наложи се да си зареждам телефона 3 пъти, всичко се потроши в офиса, отделно напъват за преизпълнение на петилетката за 2 месеца полудях  #2gunfire
В събота се оказа, че от 100 грама сладки не могат да ни доставят тортата на детето в ресторанта, тръгнахме ние в 8:30 за торта, оказа се че нямаме свещичка, нямаше единички и в сладкарницата, закъснявах за фризьор, обикаляме за свещичка, крепя тортата, защото ниагара отвря след 9 и накрая  катастрофирахме с тортата  ooooh!  ooooh!  ooooh! опазихме я де ама...точнов 9:10 - миналата година по това време щях да умра при раждането Sad Мъжа ми каза, че иска курбан да си правя на този ден. Малко ламарини напукани, но нас нищо ни няма. Срещу 50 лв напуснахме местопроизшествието, защото времето ни притискаше и не ни се занимаваше с КАТ. На фона на всичко това, свекър ми се правеше на сърдит и ми скъса нервите...
Успяме благополучно да си кръстим дететенцето и да му отпразнуваме рождения ден  Hug Михаил се държа изключително прилично в църквата, от време на време викаше на попа "папапапапа ей" и се хилеше  Joy
Още не съм извадила снимките, че полудявам от работа, но скоро ще се похваля  Heart Eyes
Хайде да продължавам да работя  Whistling

# 94
Момичета, малко светена вода няма да ви навреди .. Болните да оздравяват, а на нас с лошия късмет и ядове да ни потръгне Peace
Кате, честит първи рожден ден на Мишето на патерици Само късмет и щастие да го спохождат вече в живота.... чакаме снимките
Наталка, Йо сигурно се е изплашила... ама май рано или късно всички бебоци минават през това премеждие Tired Не си спомням дали писах, че боледувах от грип преди седмица. И аз бях като парцал - втрисане, Т и мускулни болки. Успях да опазя мъника с малки ампули вит С (х1/ден), Оксилококцинум (х1доза/ден) и често кърмене. Маската е задължителна! А аз пих големи ампули вит С, Оксилококцинум и Хексоралетен за гърлото. Държа ме 4 дена.... А "мазния красавец" е рекламното лице на най-новта ни мъжка сери … 085;т" ама тя е за метросексуални.... не става за Димо Laughing

Последна редакция: пн, 26 фев 2007, 16:21 от Kabiv

# 95
Мами,  аз да се разпиша, че Шъ ме забравите!
Кате, добре, че леко сте се отървали. По този повод да ви разкажа за мойте премеждия преди няколко години. значи купувам си аз кола - пасат комби, бордо, красавец отвсякъде... започвам гордо да си го карам нагоре-надолу, ама преди това карах корса и тези габарити ми бяха страшен проблем. Та като тръгна да спирам някъде и от далече. та 4-ти ден след моята покупка съм пуснала задните седалки и съм качила в комбито бюра, гардероби и кво ли още не в кажони. Спирам блаженно на един светофар ама на 5 метра от предишния, че не съм свикнала на колата, ама престроена като по учебник - дала съм мигач за ляв завой, престроила съм се в крайна лява и т.н. времето едно сухо, приятно, няма една лъжица вода да развали идилията. Доволна и щастлива гледам в огледалото за обратно виждане и виждам как един камьон се забива в мен. Задното стъкло се откъсна и се разби в главата ми. Още един кашон да бях качила и щеше да ми отнесе главата. Слизам да убивам шофьораи да изтръскам стъклата от врата ми, а от камьона слиза едно старче 1.60, към 35кг с голяма гърбица  #Crazy. Викам си тоя само да му се разкрещя и ще падне по гръб! Колата ми на гъз! Цалята задница като намачкан вестник - стъкларията на миниатюрни парченца. КАТ, простотия, даване на подкупи, че щели да ми спрат колата от движение за лош външен вид, незвисимо, че нямам вина никаква за катастрофата. Оттам в сервиза на Бул инс чаках месец и половина за ремонт, че трябваше всичко ново, а тези крадци явно чакаха да откраднат подобно комби, че да ремонтират моята. Вземам си колата росна - росна след 100 години и я подкарвам наново. Ден 4-ти след ремонта - времето едно мъгливо, мрачно, ръми, пътя и хлъзгав. Спирам аз на един светофар престроена като по учебник. Крайна лява лента, пуснат мигач - гледам си в огледалото за обратно виждане и виждам едно пежо 205 как не може да спре и се размаза в задницата на колата. Стискам силно волана, дишам дълбоко, че ако изляза тоя съм го разкостила, в огледалото виждам, че от неговата кола - кола не става и не искам да си помисля кво е положението с моята. След 2 мин излизам и от задната кола се изсипва некво 18-19 годишно, 30-35 кг. Мен ме напуши смях направо - как успяха да ме нацелят всички мломерни кретени в тая софия въобще не ми стана ясно. Викам си, 4 дни след като ми оправят колата и ме нацели поредния тъпак дано поне има 50 кг, че да му врътна едиш шамар и за предишните двама. както и да е - оправих си колата и на 4-тия ден след като я взех от сервиз я оставих на паркинг на най-затъннтеното място, че да не вземе да я отнесе някой ахмак и спряла, а аз доволно си взех такси. Та след като прочете една страница обяснение - съвет от мен! На следващия рожден ден на Мишето си вземаш отпуска, стоиш си вкъщи, поръчваш храна по телефона, че да не направиш пожар, а предния ден мъж ти сваля полюлеите, че да не ти падне някой на главата  Joy Joy Joy и тихо-тихо гледаш да мине този ден.
я да идва Герчо и да ни оправя че не мога сама себе си да изтрая
леле тва трудно се живее със диване кат мене ама на мен си ми е най-трудно ша знаете

Нали съм го казвала и друг път, след една нагърчваща оперативка, дето насрах екипа чувам коментар - има и по-зле  - Ангел с нея живее  Joy Joy Joy. Няма да се плашиш - всички тука сме трудни! Ако бяхме лесни щяхме да мерим парка и да говорим за лайна и темата щеше да се казва - бивша работохоличка бута бебешка количка! А ти що не вземеш да се разболееш ей така ненадейно, че да спреш да се тормозиш с глупостите на твоите "бивши" работодатели. Не им вдигай скандали, че лайната най-много миришат като ги разбуташ  Joy Joy Joy, а твоят шеф може да вземе приза за лайно на годината.
  Тая нощ съм сънувала как Гери ни представя различни фотосесии, но държа да се отбележи,че не съм добре и тези влудяващи сънища са в следствие заболяването ми  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ако Гери е показвала различни фотосесии в съня ти, като тази дето ни показа преди няколко дни да ти кажа, това означава, че си добре, караш късен пубертет, а това са мокри сънища - типични за 15 годишните  Joy Joy Joy. Честито - подмладяваш се  hahaha, ама не казвай на мъж ти Laughing.
А сега и аз да порева малко, че постинга ми и без това стана дълъг - малкия врема заспа към 1, при положени, че обикновенно отнася плувката към 8-9.  направо ми взе здравето. Аз към 10 съм заспала,  мъж ми уж държеше положението под контрол. В 12 се събуждам от кански рев в другата стая - влизам - малкия по боди и голо дупе стои прав в кошатрата и реве с пълно гърло, мъж ми начумерен в хола обяснява - пробвал биба, вода, мляко, игра, телевизия, калгел - нищо! на финала решил да му смени памперса и малкия откачил като тръгнал да слага новия. Мъж ми го оставил да се нареве. Обляках го и го взех при мен в спалнята - гушка се, близа ме, гали ме - аз се правя на заспала да кандиса и той. На финала се ядоса, започна да ме удря с двете ръце и да ме скубе и замина в количката. След един час бутане и клатене отнесе плувката и аз заспах. Към 5 часа мъж ми затрамбова нагоре-надолу и аз станах  #Cussing out. Няма смисъл просто да правя още опити! сега бродя из апартамента и ще ми четете глупостите 1 час ама да знаете че аз не съм виновна.
За положението в офиса - след едномесечна почивка на шефа положението беше станало супер спокойно, но вече набира инерция и бачкаме като зверове! И събота бях за няколко часа, неделята целият ден откарах там и направо като знам кво ме чака тази седмица не искам да си мисля! Кошмар направо! На финала съм се заровила като прасе в работа, а майка ми днес ще ходи на 9 дни на баба ми и трябва да гледам дребния до 1-2, защто мъж ми категорично не иска да остава сам с него след среднощната фиеста. Направо незнам....

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 07:02 от Ger4o

# 96
Мамета,
Аз имам повод да почерпя. Ники днес навършва половин годинка newsm44 smile3501
Черпя ви виртуално с нещо диетично, но апетитно, че нали все се оплакваме че сме пили шампоан за обем Laughing
Герчо, днес като сте самички в къщи, Иван сигурно ще се успокои (дано!)

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 11:18 от Kabiv

# 97
ЧЕСТИТО НА НИКИ!!!  bouquet smile3525 newsm44 smile3501  party023  bigdance2  ura newsm18 Tada

# 98
  • на правилното място, в точното време
Честита половин годинка на сладкишчо Ники! Да е все така спокойно,здраво и послушно детенце! Много любов и усмивчета на мама и тати!
 smile3525  bigdance2  costumed034  costumed034  costumed034 Tada  4uu  ura  ura  ura dazzler1 nbirthday

Честит Рожден Ден и на Мишето на Катя М! С доста закъснения,но пожеланията са си пожелания,да е жив и здрав малкия пораснал мъж!
 bdbaloni bdbaloni baloni baloni hbday happy bd
 А почерпката си я бива!Герчо пак помисли застройните ни телеса! smile3501
 Герчо,скъпа, ако това да си на прага на критическата му се вика подмладяване- бройте ме,там съм! Нли знаете, имало три начина една жена да се подмлади- лифтинг, млад любовник или раждане. Третия бил най-трудния,ама и аз нали съм от групата на Герчо,дето по най-трудния начин, взех че него си избрах. Не че имам нек`ви подобрения, ама знам ли,така казват. newsm62
 Това с катастрофите ми е до болка познато-нямам ни една катастрофа в движение. Всички са в спряло положение. Моя мъж казва,че е противопоказно да спирам на паркинг или изобщо.Трябва само да карам.Спра ли и съм като магнит-привличам всички льольовци,дето не могат да карат и да паркират.
  Герчо, дано внесеш малко мир и спокойствие сред домашните любимци.
  С-3РО- земи почини, те лайнарите няма да свършат, само дето екологията ни отива на кино.
И внимавайте-средата на седмицата наближава - нещата трябва да навлизат в релси. При нас не са, но дано при вас се оправят!

# 99
Честит рожден ден на Мишето на Ekaterina M да е здрав, щастлив и много да радва мама и тати.Кате чакаме снимките.
Честита половин годинка на Ники пожелаваме му здраве и много усмивки.[/colo
Вчера бях в командировка на София, умрях от студ и се прибрах с адско главоболие.Каbiv две отсрещите бяха близо до Вашия офис даже успях да купя на Пети понички от дънкан доналтс, щото ги обожава.
Днеска Здравчо ще спи при свекърва ми защото утре рано ще пътувам и сега ми е малко криво ама няма начин.Пропуснах да ви кажа че на 5 м. малкото слонче тежеше 8.200 кг. и е дълъг отново 69 см.
Ще продъжа по късно че Пети ми е отворил чантата и в момента си слага спирала на очите.

# 100
Ще продъжа по късно че Пети ми е отворил чантата и в момента си слага спирала на очите. [/color] 
hahaha Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao
Охххх много се смях.....
А малкия ти сладур голям е порастнал,пу пу...Моята мадама беше 8,200 на годинка,днес я мерихме пак - 8,650 Crazy

Честита 1-ва годинка на Михаил!Да расте здрав,щастлив и готин пич! (с малко закъснение,ама от сърце)

Честита половин годинка на малък сладък Ники!Да ви е живи и здрав!

Това ме подсети че пък аз утре ставам на половин годинка,с Ники ще празнуваме горе долу по едно и също време кръглата годинка Mr. Green

Аз от вчера съм вече заета по цял ден и днес вече се чувствам уморена Tired.Един ден на работа,един ден на у-ще.......дано да устискам Outta Joint Не мога да си погледна детенцето,а тя млата ми се радва като се върна сякаш ме е нямало с години Rolling Eyes

Хайде успешна работа навсички тази седмица и доскоро от мен!

# 101
Честито на порасналите Ники и Мишо! Да растат здрави, красиви и умни за радост на мама и тате!

Момичета, много се смях на номерата на вашите хлапета.  Joy Joy Joy Тези весели моменти са си направо за отделна тема - ако на някой му се играе, да ги извади. Така ще си имаме на разположение концентрат от смях за употреба в кофти периоди.
Ние в събота също ходихме на работа с дребоса. Бях си събрала единия отдел на обучение и този път натоварих колегите с преподаването на материала, а аз се явих на края само да ги изпитам. Иван обаче беше кисел, защото му се спеше и по този повод мацките получиха като бонус урок по гледане на бебе. Иначе той обича да е сред хора и в повечето случаи или кротко разглежда обстановката, или раздава усмивки, ама нали е човече все пак... всеки има право да е в лошо настроение понякога...

Аз да споделя, че в неделя заминавам в командировка и ми е много притеснено как ще ми гледат детето. Бабата за сега уж внимава като показвам, ама нещо не се престрашава да пробва. А и цели 5 дена без него...  Praynig Дано всичко да е наред!

# 102
Миньон, няма да се плашиш - ще се справи! Аз и по-тежък случай имах. Малкия като беше на 3-4 месеца заминах командировка 11 дни на морето. Майка ми и тя беше зачезнала за 6 от тези 11 дни и поверихме иван на дядо му, а мъж ми ходеше всяка вечер да види кво е положението и да помага в къпането. Освен, че смени гледачите, смени и обстановката и беше страшен купон. Аз звъня прем 2 часа. баща ми казва, че всичко е перфектно и като се прибрах и разбрах ква е истината ми се скъса сърцето. 2 дни милото е ревало, че ме няма и му е някак непознато, ама после всичко се оправило. като си го прибрахме у дома пак рева 2 дни, че пък там му беше харесало Joy.

# 103
Здравейте, моми4ета! Тия дни съм яхнала метлата.Снощи  хазяина реши 4е ще ни вдига наема #2gunfire и се запо4ва едно изнудване какво  още да направим за наша сметка за да не го вдига 4ак толкова.( по4ти двойно).Аргументите му са - щото видиш ли сме в ЕС и цените в тоя квартал били такива, 4е и пове4е #Cussing out.А ние от  едн адолнопробна д упка направихме този апартамент наистина ДОМ - и то за наша сметка.Мебели ,ремонти, изолации, теракоти, нови водомери.....абе- явно ни е взел за балъци и си мисли 4е сме егати паралиите щом инвестирам  в неговото жилище.А вси4ко това правехме единствено и само заради нас и бебка.Като го взехме този апартамент преди нас бяха живяли 2- ма мъже с 2 ку4ета( представете си картинката ).Абе- ужас ви казвам - смард, мизерия Sick.И тоя малоумник явно е решил 4е в това състояние може да му вземе пове4е пари . .БЯсна съм!!!Сега се запо4ва едно изнудване  какво аджеба още да направим за наша сметка разбира се ( както вси4ко до сега), 4е да не ни вдига наема 4ак толкова много  Close.Сега остава да тръгна да търся и квартира .НО - явно ще трябва ..... Няма да се оставим да ни манипулира.. НЕ се сдържах и му намекнах 4е апартамента може мнгоо лесно да  се върне в състоянието в което е бил Twisted Evil .Ве4е не ми дреме Crossing Arms. НЯма да ме изнудва я  .И договор нямаме дори.
МОми4ета помягайте с няккави акъли илипредложения за квартира, където да се изнесем докато стане готово новото ни жилище.НЯма да издържим нито финансово, нито психи4ески в тази ситуация.Извинявам се 4е ви натоварвам ,но трябва д асподеля с някой Sad

# 104
Добро утро и от мен,

Велмар, какъв наем плащате ако не е тайна? Ние имаме малък апартамент в Младост 1А до Била - хол с кухненски бокс и спалня, около 60кв май беше. На ниво ламинат, теракот е, обаче няма кухня още Sad Чакаме да ни кажат цена за да я поръчваме  ooooh! Иначе е свободен и дето се вика още от днес ти го давам Peace А вашия ап кога ще стане готов?

Общи условия

Активация на акаунт