Обсъждане на имотни обяви - 35

• 42 102
  • 796
  •   1
Отговори
# 105
Метрото е близо, но докато ходиш до него вървиш с каручките, които от циганската махала минават всеки ден оттам за разни посоки в София, за да "берат желязо".
Наоколо всичко е или полуструтени халета, в които има автосервизи и депа за вторични суровини, или буренясали терени. Отсреща е гаража на автобусите за половин София.
По принцип такива райони - бивш индустриален, в момента западнал, но на стравнително централна локация -  по света са перспективни, защото ги облагородяват малко по малко, ама при нас колко време ще отнеме не знам.

# 106
Моля ви се, ние живеем в кв. Горна баня, но сме район Овча Купел. В кв. Овча Купел ли сме? Не е в Красно село това. И за мен мястото не е съвсем ок.

# 107
Пише, че е в бившата научно-промишлена зона. От тази гледна точка предполагам, че наоколо предстои доста строителство в близките години.

# 108
Това е от тези локации дето хем са ок, хем не са Simple Smile))). Парк Славия е близо, но последно като съм ходила си беше змиярник. Спортната зала също не е кой знае какво. Ако примерно тези две неща бяха ок, не е толкова зле. Но навътре по Костенец са си заводи и според мен и ще си бъдат, т.е апартаментите ще гледат или към тях или към Житница. Случайни разпределения гледах, не са ок. Както е казала и Мандаринка тристаен от 60 кв. е някаква гавра. Двустайните също изглеждат доста компромисни. Общо взето бих го определила като нисък клас.

# 109
Парк Славия е частен и не става за нищо. Около комплексът дори аптека няма наблизо, дано поне някакъв магазин направят вътре.

# 110
Парк Славия е частен и не става за нищо. Около комплексът дори аптека няма наблизо, дано поне някакъв магазин направят вътре.

На Maps излизат няколко аптеки в 5-10 минути пешеходен диапазон около пазара на Красно Село. Също така наблизо има и Била, така че не бихме го определили като локация да е съвсем в нищото.

# 111
Не е в нищото, просто не е особено приятна.

# 112

На Maps излизат няколко аптеки в 5-10 минути пешеходен диапазон около пазара на Красно Село. Също така наблизо има и Била, така че не бихме го определили като локация да е съвсем в нищото.
Най-близката е на 10 минути пеша до метростанцията.. ама вие си знаете, на всеки различно му е удобно.

# 113
За мен лично дали прозорците ти ще гледат в ТЕЦ София или ТЕЦ (правилното е ОЦ) Земляне няма особено значение. Все са комини, което засяга не само естетическото чувство, но си има и конкретно измерение откъм чистота на въздуха.

За парк Славия - без да се впускаме в безсмислена дискусия как така е приватизиран парк, собственик е собственикът на клуб "Славия", имаше публикации, че Столична община щяла да почне (или била почнала) преговори с този небезизвестен бизнесмен-собственикът на клуб "Славия", за да се договори как да откупи парка. С този бизнесмен преговорите ще са трудни, меко казано.

# 114
Общината го купува може би 5 години вече Simple Smile Онзи от Славия казва в интервюта, че не му трябва този парк и иска да го продаде, ама явно са му малко парите дето му дават, знам ли..

# 115
По- скоро комплексът на фирмата на Божков има една идея по- добра локация, но пък не знам там какво стана и стана ли...

# 116
Абе вярно, че парите не миришат, ама баш пък от Васко Черепа... остави за правните проблеми, които имаше този комплекс и заради които беше замразен дълго време, ама самата идея да правя сделки с човек с такава репутация, който даже сам си признава, че е подкупвал политици с милиони, ми е неприятна.
Ама някой ако иска и от Делян Пеевски да си купи, ако му предложи изгодно.
Аз съм на мнението на Уорън Бъфет - не можеш да направиш добра сделка с лош човек.

# 117
Не е лоша локацията. Близо е до метрото, все пак на пешеходно разстояние, ако живея там и на пазара Кр. село ще ходя.  Само с изглед към Житница ще е шумно, но имат и апартаменти към вътрешния двор. Наоколо е застроено. Кв Лагера е. Има и училище (25 ОУ) .

# 118
Не се блъскайте, огледи ще има за всички:

Обявата изглежда истинска, а това на снимката е сграда на БАКБ (или поне беше). Вероятно е гледката, а апартаментът е в толкова лошо състояние, че дори не го е снимал.

# 119
Таман и аз да кажа, че това е БАКБ, от там и обявата ми става съмнителна.

Общи условия

Активация на акаунт