Отговори
# 225
И аз полудявам вече нямам търпение да е 23 юни. Таткото същото го хваща голямата паника особено по математика там е тегаво положението.Аз съм давала на мойта при тревожност Алора хомеопатични лекарства са. И да попитам някое дете от София да посещава случайно в академия Елит в Люлин.Аз на 20 си пуснах отпуска да можем да решим един два теста преди НВО.

# 226
Олее, сега като го каза, ами не се бях замисляла, аз все си викам, абе има време, ще работим  .. Ама време няма ..
От контролни  и класни, проекти и презентации, направо не остава свободно време . САмо дето купих толкова помагала Satisfied, да ви кажа, че повечето останаха нерешени
Да се допълня, че сякаш по БЕЛ не се притеснявам толкова, ако чете внимателно и се съсредоточи, мисля че ще изкара поне 80 точки . Но по математика е много зле горкия . Няма логическо мислене, знае правилата, но не може да ги приложи без да му подскажа.

# 227
  • София
Koriandar25, не знам дали ще съм полезна, но ще кажа как подходихме ние. Не гледаме точки, а грешки. Още в началото на годината обсъдихме, че пробните изпити и тестовете се правят, за са се види какво куца и да се работи по него. Например, тя правеше много грешки на задачата за редактиране на текст. Увеличи тези упражнения и последния месец се справя отлично. Губи точки и от характеристиките на героите. В момента препрочита произведения и прави таблици с характеристиките. По математика й кацат формулите. Съответно там се влагат усилия. И така, бавно и методично, си изчиства пропуските. А когато започне да обсъжда точки я прекъсвам. И по същата причина тук никога не съм коментирала резултати от пробни.
Не остана много, но на база всички пробни изпити, направете един анализ какво куца и съсредоточете повече усилия там.

# 228
  • София
Няма да го спирам от училище аз, не искам допълнително да акцентирам върху изпитите. А и те сега започват да преговарят произведениета от 6-ти и 5-ти клас, така че ще си ходи. Само деня между двата изпита мисля да го оставя вкъщи.

# 229
Ети ти имаш опит от каката, някои от нас за първи път влизат в боя Blush аз не мога да преценя какво й куца на моята девойка, веднъж на едно нещо се справя топ, веднъж никаква я няма. Госпожата в школата каза, че имала раздвоение на личността Joy защото веднъж преразказа бил блестящ, на следващия път пълен провал. Същото е и с граматиката Confused
По математика повече мога да преценя къде са пропуските и наблягаме там, но по БЕЛ ми е мъгла какво се случва...

# 230
Точно така правим и ние ,но Etomira го е обяснила по- добре от мен Relaxed
А за формулите - по математика нали ще имат лист с формули или не съм разбрала ? Или ти говориш за формулите за съкратено умножение и т.н ?
А за това какво му куца, при моето дете да речем, като му дам да реши два- три теста, ами все на едни и същи неща прави грешка , и така се ориентирам.

# 231
  • София
Сънувах, че не се е паднало Хайдути и сте се събрали пред нас с камъни и дърве да биете котката, а наборката се хили и вика "Мамо, много готино ги излъга да учат само Хайдути и сега аз ще имам най-много точки". Не съм наред, хора.

# 232
Сънувах, че не се е паднало Хайдути и сте се събрали пред нас с камъни и дърве да биете котката, а наборката се хили и вика "Мамо, много готино ги излъга да учат само Хайдути и сега аз ще имам най-много точки". Не съм наред, хора.
Това ми оправи деня SmileySmileySmiley

# 233
  • София
Аз сънувах, че се пада Вазов, но не успях да сънувам конкретно какво, а той творил, творил, та се забравил. Frowning1

# 234
Аа, няма такива работи- лягай да си досънуваш Satisfied

# 235
Разпределението за състезанията на НПМГ излезе, успех на всички ❤️

# 236
А защо толкова се вълнувате от кой автор се пада на тезата и аз се вълнувам, ама като се сетя, че е 6 точки от 100 и някаква ми е по-безразлично?

Едно време с темите зависеше страшно много.

Аз си мисля, че ще е Немили Недраги. Такова чувство имам по мои сантименти, а и доста се е падали през годините и доста глави се включват в конспекта. Казах на сина ми да ги прочете пак. Той каза, че си има план да не се бъркам. Още не е правил предните години.

Не поиска да го спирам в петък заради НПМГ, дори супер се очуди, че му предложих. За 20 каза ами то сигурно няма да учим, ще видим, че са втора смяна.

# 237
Ние пък ще ходим да гледаме постановка Под Игото, да се набълбукаме до козирката с Вазов предизпитно

# 238
  • София
Аз въобще не я карам специално да учи тезите. Не мисля, че има шанс за добра теза и не си струва за 6 точки да влага толкова много време. Все пак си имам мое си предчувствие какво ще се падне и може да я накарам да прочете някоя друга теза.

В тази връзка някой има ли готова теза за По жицата - Все по теля, все по теля?

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 13:22 от Ahoney

# 239
Абее, 6 точки, ама са все пак точки Laughing
И аз не го карам да заучава тези, няма смисъл според мен, но си чете произведенията и анализите към тях , то като познава произведението тезата не е трудно да я напише. То само да напишеш автора, от коя част е цитата и жанра и ето ти ги поне 2 точки .

Общи условия

Активация на акаунт