Отговори
# 615
Има резултати и статистика в Регалия:
Общо явили се: 1047 ученици (482 младежи, 565 девойки)

Среден общ резултат: младежи - 69,33; девойки - 69,76 общо: 69,56

Най-висок общ резултат: младежи - 100,00; девойки - 100,00

Има много макс. резултати и доста висок среден резултат, явно не са ги затруднили задачите.

# 616
  • София
Интересно.. Как се греши с толкова точки - да сгрешиш с две-три, ОК, ама  с 30-40...
Има резултати и статистика в Регалия:
Общо явили се: 1047 ученици (482 младежи, 565 девойки)

Среден общ резултат: младежи - 69,33; девойки - 69,76 общо: 69,56

Най-висок общ резултат: младежи - 100,00; девойки - 100,00
Това е по мат, нали? Питам заради  близко дете, за което много се зарадвах,че е с максимален резултат. Но пък сега виждам, че общият също е  висок, което ме кара да се питам дали не е бил доста по-лесен като за финал (тоест малко да окрили децата). Или?

# 617
По математика, да. Общо 37 максимални резултата.

# 618
  • София
За класиранията имам следния въпрос,защото веднъж чух че може,второ път ,че предишни години е имало такива кандидати.
Може ли да се запише детето на първо класиране и да подаде молба да участва на второ класиране? Един вид пази му се място и се пробва за друго по-желано.

# 619
Не е както казвате. https://www.kandidatstvai.bg/posts/kak-se-kandidatstva-sled-sedmi-klas#zhelaniya

Ако си приет на първо класиране по първо желание, трябва да се запишеш. Иначе губиш.

Ако си приет на първо класиране, но на по-ниско желание (2,3+).
Може да се запишеш и не участваш във второ класиране.

Може да заявиш да участваш във второ класиране за постигане на по-високо желание. В този случай, ако не достигне бала за по-високото, местото ви се пази. И може след второ да се запишете. Но ако сте се качили на горе, не се пази и може да се запишете на по-желаното.

На трето може да пренареждате, преди това не.

# 620
  • Варна
Когато излезе първо класиране има два пътя. Първият е записва се детето където е прието. Вторият - отива се в училището където е прието и се подава заявление за участие във второ класиране. При второто класиране може да се качи малко нагоре, но не и да слезе надолу в реда на желанията.

# 621
Май ще трябва вече да правя секция ЧЗВ за следващата тема Grinning

Не, мястото не се пази. Или се записвате след първо класиране и вече не участвате за второ, или подавате за второ класиране. Във втория случай или се придвижвате напред, или се прекласирате на същото място. Няма как да паднете надолу.

И една схема от Дидева, от миналата година е, но е актуална:

# 622
Ако някой обясни понатам и за трето и четвърто, ще съм благодарна още не съм чела.

# 623
  • Варна
Май ще трябва вече да правя секция ЧЗВ за следващата тема Grinning

Само да има и кой да чете 😁
Топло мляко , за трето и четвърто се редят желанията както преди първото, но вече се играе само за свободните места.

# 624
Аз да помоля, ако имате някаква бланка за отсъствията за 15-те дни, да я качите или изпратите.

# 625
Мерси, ама ако си се записал може ли да отидеш на 3/4то и да рискуваш за в новото училище, отказвайки се от това, в което си се записал?

# 626
Аз да помоля, ако имате някаква бланка за отсъствията за 15-те дни, да я качите или изпратите.

Нашата е официална бланка на училището, няма да важи за други. Вижте на сайта на училището в раздел Документи дали нямате качена.

# 627
  • София
Мерси, ама ако си се записал може ли да отидеш на 3/4то и да рискуваш за в новото училище, отказвайки се от това, в което си се записал?
Ако си се записал можеш да си изтеглиш документите и да участваш в 3то и 4то класиране.

i_nenova, от сайта на нашето училище може да си дръпнете и само да промените училището. Първият документ е. https://12sou-sofia.info/%d0%b4%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0 … 0%b5%d0%bb%d0%b8/

Представяте ли си какво им е на тези деца със сгрешени резултати на изпита в НПМГ? Направо сърцето ми се къса.

# 628
Благодаря,мартеа🌷, намерих го в сайта на училището- при нас в графа “за родителите”.
Благодаря, Ahoney 🌸, бланката ни е почти същата.

# 629
Представяте ли си какво им е на тези деца със сгрешени резултати на изпита в НПМГ? Направо сърцето ми се къса.
И аз това си помислих, в крайна сметка защо толкова бързаха да изнасят резултатите .. Хайде, тези на които резултата е повишен- добре, но другите ...

Общи условия

Активация на акаунт