Отговори
# 630
  • София
Ако някой обясни понатам и за трето и четвърто, ще съм благодарна още не съм чела.
Много е важно да се уточни също:
- Ако на второ класиране се придвижиш напред, не може да избираш между училището от първо класиране и училището от второ.
- След първо класиране трябва или да  запишете детето (при което вземат дипломата) или да подадете заявление за участие във второ класиране. Ходи се на място, я училището, където е прието на първо класиране.
- След второ класиране трябва да се запишете, при което дипломата се взема.
- Ако отново не сте щастливи с класирането, следите обявените свободни места за трето класиране. . В случай, че им аобявено място в училище/паралелка, която ви харесва повече, си изтегляте документите (отписвате се) от училището от второ класиране и през електронната система пак редите желанията. Тук вече е рисковано, защото след като се отпишете от училището от второ класиране, мястото ви се обявява за свободно и може да ви изместят от него, а да не успеете да заемете мястото, за което се борите.

# 631
Мханаха резултатите по физика -
Талантлив физик – Уважаеми родители, Открити са технически грешки в резултатите от Талантлив физик Молим за извинение и търпение, докато се коригират.

Мисля, ако сменят точките на набора, да отида до училището с него да проверим работата му.

# 632
Мисля, ако сменят точките на набора, да отида до училището с него да проверим работата му.
А дали ще отпуснат нов ден и часове за това?

# 633
  • Варна
Талантлив физик – Уважаеми родители, Открити са технически грешки в резултатите от Талантлив физик Молим за извинение и търпение, докато се коригират.

Е, може ли тези да са толкова зле....безобразие някакво се случва.Angry

# 634
......
- Ако отново не сте щастливи с класирането, следите обявените свободни места за трето класиране. . В случай, че им аобявено място в училище/паралелка, която ви харесва повече, си изтегляте документите (отписвате се) от училището от второ класиране и през електронната система пак редите желанията. Тук вече е рисковано, защото след като се отпишете от училището от второ класиране, мястото ви се обявява за свободно и може да ви изместят от него, а да не успеете да заемете мястото, за което се борите.
                 Ако се отпишете от 2-ро класиране мястото се появява в системата на 4-то класиране! При незаписване на 2-ро класиране мястото се появява на 3-то класиране. И в двата случая е рисково , защото друг с по-висок бал може да ви измести.

# 635
https://dnes.dir.bg/politika/mon-promenya-pilotno-uchebnata-prog … a-v-40-uchilishta
Но съдържанието на учебниците нямало да се променя...

# 636
  • Sofia
Ние участвахме на четвърто и определено не е нещо, което могат да препоръчам. Ако стигнете до него - ще си пишем Simple Smile Но да се надяваме, че никой няма да опре дотам.

# 637
  • Варна
И после ще се чудят и тюхкат защо са все по-неграмотни децата. Ооохххх, имаше преди едни емотикони със стрелящи и ръкомахащи човечета...

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 16:00 от antonia

# 638
А дали ще отпуснат нов ден и часове за това?
Ами незнам, но ако точките му са по-ниски със сигурност ще отида до там. Надявам се да проявят разбиране.

# 639
  • София
Ох, моите деца са все пилоти... Rolling Eyes

# 640
  • София
И аз така бях Санака, сега и моите деца. Егати и късмета...Rage
Ох, моите деца са все пилоти... Rolling Eyes

# 641
Ами трябва да черпите! Пилот е това, не шега работа!

# 642

Е, може ли тези да са толкова зле....безобразие някакво се случва.Angry
А и зад тази каша стоят служители, които със сигурност са доста смъмрени. Хора сме. Нормално е да се случат грешки. Все пак не са фатални. Ще огледат добре и ще оправят бъркотията. Да, неприятно е за децата, но в тази ситуация всички са потърпевши. Едва ли е нарочно.

# 643
Сипвам си.
Дори и да качат резултати по физика днес ще е късно да се ходи тепърва. Утре ще става каквото ще става!

# 644
  • София
Сигурно не е нарочно, но винаги остава горчив привкус.
Като прибавим бушуващи тийнейджърски хормони, умора, отегчение и т.н., ако моето беше в тази ситуация, щеше да се почна с мантрите: Ако се случи на НВО (не е като да не се е случвало), те са ми разменили работата, не си заслужава усилията и т.н., а домашната психология ми идва малко в повече и съм сигурна, че не съм единствената, нито пък моето дете е единственото.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 16:53 от bibi

Общи условия

Активация на акаунт