❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 25 005
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Давах ѝ преди да направи месец, но не се заглеждаше много. Сега си ги гледа.

# 331
Установих,че на моя мъник май му е добре като спинка върху мен.А и го разтривам леко по гръбчето.Много е кисел следобед заради коремчето.То не помага нито носене,нито люлка нито нищо.От снощи така се успиваме,дано работи и за напред тоя номер.

# 332
Установих,че на моя мъник май му е добре като спинка върху мен.А и го разтривам леко по гръбчето.Много е кисел следобед заради коремчето.То не помага нито носене,нито люлка нито нищо.От снощи така се успиваме,дано работи и за напред тоя номер.

Абсолютна същата работа сме и ние! Цял ден на ръце и ако спи, спи само така върху мен! Ужасни колики!

# 333
С вас съм момичета за спането върху мен.

# 334
При нас различно понякога мн спи,понякога е мн кисела и явно има колики и я боли...така спахме в болницата 💚и моята обича,също и една към друга в лице настрани на спалнята

Днес бяхме на дк
Почерпиха я вит к.Голямо следене едно време кой знае на нас  дали са ни давали 😁три пиперки и само ми вика 6капки,6 капки 😁😁
Праща ни на ортопед ,тя така процедира не че нещо.Видя пъпчето нещо я притесни и ще го следим,каза може да се оправи като лежи по корем...пустия пъп🤯 поне сега е хванат навреме не като на каката ..каката като бебе беше при друга ...така,че питайте следете пъпчето.
За подезичната каза,че си го вади езика,не била толкова напред подезичната,няма нужда от интервенция.Аз все пак мисля другия месец да я заведа на още едно мнение,че този месец ми е натоварен.

Сега.... в болницата я измериха 50см за тези кг 4170 ми се сториха малко см ама айде си викам,голяма е, но не е пухкава.Днес я тегли лично видях...57,5..58 ще пишем вика какво е това чудо😁 ...толкова мн за един месец няма как.Мисля че в болницата е шавала и не са я измерили хубаво.🥴
4650 е сега 🐣
Беше изписана 3980.
Не е качила много ама тя си е голяма пък като се замисля колко да качи милото.🍀

# 335
Момичета, понеже ползвам колектори за кърма, особено докато бебето е на едната гърда, а от другата също капе, да питам според вас проблем ли е събралата се кърма (около 4-5 мл.) да я доливам в шишенцето с изцедена по-рано кърма, което стои прибрано в хладилника от вчера?

# 336
А с това спане върху вас не се ли притеснявате, че ще се научи да е все на ръце? Аз имам едни такива притеснения…

# 337
Не.
Те са толкова малки, че не осъзнават, че някой ги държи, а само усещат сигурност и спокойствие. Бебетата имат нужда да бъдат гушкани и да бъдат близо до мама, независимо какво казват бабите, които са гледали деца преди 30 години

# 338
Абсолютно подкрепям! Няма как да те манипулират, да се научат на лоши навици и подобни глупости толкова мънички. Просто искат сигурност и мама Simple Smile

Не.
Те са толкова малки, че не осъзнават, че някой ги държи, а само усещат сигурност и спокойствие. Бебетата имат нужда да бъдат гушкани и да бъдат близо до мама, независимо какво казват бабите, които са гледали деца преди 30 години

# 339
Когато някоя баба каже "Не го учи на ръце":

# 340
Съгласна съм. Гушкайте ги. Няма да са още дълго толкова малки, а и скоро няма да позволяват.
Към момичетата с повече от едно детенце - как се справяте? Имам едно диване на 2.5г., с което не се бяхме разделяли повече от 2 часа. Спеше с мен, хранеше се с мен, абсолютно всичко правехме заедно. От както съм се прибрала от болницата ме избягва. Станал е и невъзможен, изпада в истерии за най-малкото. Вместо да каже какво иска, започва да крещи, нервничи, реве до посиняване... Към малката е мил, целува е и е прегръща и на всички обяснява, че и е батко. Дали просто съвпадна бебешкия пубертет с появата на бебето или е скрита ревност? Ще се радвам на съвети как да подходя, стига да има някой в моята ситуация.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 19:27 от Denittsa

# 341
Оооо и ние имаме такива снимки…. Най-интересно е като сме на разходка и някой като се загледа в нея и тя е със среден пръст 😃

# 342
  • София
И аз си го гушкам постоянно. Не само когато плаче. Хубаво ми е да го усещам. Наистина няма дълго да са малки. Това са безценни моменти.

# 343
Аз също го гушкам доста,особенно сега покрай коликите,цункам го по ръчичките,говоря му.Няма как,той е една душичка,като плаче и го взема от креватчето веднага спира.Ако гушкането го успокоява и помага,бих го гушкала 24 часа.Лошо,не лошо,немога да го оставя па плаче.Иначе като е спокоен си го слагам в креватчето

# 344
Момичета, след като нахраня бебата, оригне се добре, слагам я да спи и повърне или след като се събуди повърне. Примерно е минало половин-1 час. Или пък почне да мърда докато е в леглото, взимаме я и пак се оригва доста и се успокоява. Нещо почна да ме притеснява. Има ли някой с подобен казус и как го е решил?

Общи условия

Активация на акаунт