❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 24 867
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
За съжаление обаче през нощта го кърмя легнала и така си заспиваме двамата, та с гузна съвест признавам, че кошарата почти не я ползва все още, ами спи при нас на леглото (ще гледам скоро да променя това).
И при нас е така, а преди да родя се кълнях, че няма да спим в едно легло Rolling Eyes И докато кърмя през нощта понякога заспивам с нея върху мен, така правим и двете хубав дълъг сън, но четох тия дни за co-sleeping и доста се филмирах, че е опасно това и сега гледам да не заспивам, ама едвам си държа очите отворени.
С този рев от коликите съвсем не мога да преценя кога реве защото е гладен и кога от дискомфорт.🥲
И аз така, понеже и не знам реално колко яде, давам за всеки случай пак, дори да е яла преди малко. Нали уж понякога cluster feed-ват, пък може и да е жадна просто, сега са големи жеги тук.
Иначе ще пробвам от днес да й давам чай от копър с надеждата да подобри нещата. Хич не исках да давам друго освен кърма, но трябва някога и аз да поспя малко... Капките ги спрях - абсолютно никаква разлика.

# 751
Вчера след 17 направо🤯 три опита да заспи без успех ....естествено аха заспи и се ококори,главата ми гръмна 🥴наистина май трябва да се изчака да заспят дълбок сън,а аз бързам да я сложа в кошарата все ...каката никога не е спала при нас като бебе обаче това човече заспива най-бързо и качествено при мен на спалнята че даже и по корем  и спи като пън 😁😁🤯притеснявам се да не свикне така ....
Момичета нова тема???🤍
Аз нямам време тези седмици почти сама карам с двете (мм има тренировки всеки ден с децата,предстоят им мачове този уикенд)

# 752
  • София
Yo_St, 1600 грама за два месеца не е много качване. Това са по 800 грама на месец. Явор качи 1,200 първия месец и 1,600 вторият. Вече със сигурност е удвоил рождено тегло, над 6 кила е. Роди се 2,950.
Мисля че съм го прехранвала втория месец, точно защото той не отказва да суче, колкото и да реве от колики. И по-скоро съм бъркала коликите с глад. Обаче си е съразмерен де, като ръст и кг.

# 753
Чела съм препоръки на Хедра за ехографски преглед на гърдите 6 месеца след спиране на кърменето. Иначе мамография, доколкото знам, се прави след 40 годишна възраст.

Точно така, прегледа при мамолог се прави с ехограф, не е същото като мамография. Аз ходя по мамолози от 10 години, заради проблеми, никога не ми е правена мамография (на 33 съм).

Иначе е добре веднъж в годината да се прави, раждали, нераждали, кърмили, за всички важи.

# 754
Ние днес сме на 40 дни. 😊 Нищо няма да правим, никой няма да идва.
Нашето момиче сякаш си има вече режим. Спи в едни и същи часове. Ако пропусне сън, докато не дойде другия час за спане, не заспива. И аз не знам режим ли е или е рано да се говори за това. Спи всяка нощ от 11 до 5 сутринта и после яде, заспива веднага и се буди сутринта 3-4 часа по-късно. Без приспивания, без дундуркания (каквито има през деня) - доволна съм, направо съм щастливка. 😊
Понеже от началото я тегля всяка седмица в един и същи ден и почти по едно и също време - точно за 5 седмици - 1075гр. Теглих я вчера. Роди се 3425гр, сега е 4500гр. Май е горе-долу в рамки.
Доста си хапваше тая седмица, качила е 320гр. Но то е и по-горещо.
И аз мисля да опитам с този чай с копър. Иначе коликите сякаш намаляват, вече не се напъва така както предишните седмици. Дано!

Има ли такива, които ползват или са използвали сребърна вода за детето? За какво може да послужи?

# 755

Общи условия

Активация на акаунт