Vola

• 2 371
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте, събирам мнения и вскяква информация за Vola.bg. За сега това, което научих е, че са успешна румънска компания за преподаване на самолетни билети и че отскоро са в България. Видях доста солидни промоции, чак невероятни. Имат и комисионна, но за презокеански полети ми се струва нищожна. Някой летял ли е чрез тях? Къде е уловката? 😄

# 1
Дай пример за невероятна промоция
В смисъл по-евтино от авиокомпанията ли, или просто промоцията е на авиокомпанията?

# 2
Пример - еднопосочен билет до Банкок за 45 евро, без техните комисионни. Вярно в дъждовния сезон, но все пак 45 евро.

# 3
Дай пример за дата, че не намирам. Може да е на лично, ако не искаш да се разгласява и да изчезне.
Такива цени излизат понякога заради грешки, може да се намерят и от друго, не толкова непознато място. Общо взето освен риска фирмата да са мошеници имаме и риска авиокомпанията да не уважи билета, защото е грешка. Връщат парите в такъв случай, по-скоро връщат на посредника, а те трябва да ги върнат на вас.

# 4
Явно е била някаква грешка, защото сега като им отворя търсачката за същите дати вече си е нормална цена. Иначе ми изскочи като реклама във Фейсбук предишната оферта. Може и да някакъв техен рекламен трик.

# 5
Ами накратко, фирмата не ми е известна. Бих потърсил същите билети на друго, по-познато място и да взема оттам. Ако няма на друго място, си има известен риск. Сега, понякога си заслужава да се рискуват 45 евро за да се спестят 300, ама трябва да си готова психически че може и да не мине номера Simple Smile

# 6
  • София
Явно е била някаква грешка, защото сега като им отворя търсачката за същите дати вече си е нормална цена. Иначе ми изскочи като реклама във Фейсбук предишната оферта. Може и да някакъв техен рекламен трик.
Не е била грешка - така закачат юзъра и го облъчват след това с ретаргетинг по сайтовете. Тоест излиза на първо търсене невероятна цена и след това дори да се откажеш като видиш реалната вече си закачен към таргет група "потенциален купувач" и тяхна реклама излиза и преследва навсякъде Laughing
Мен ме привлече опцията за блокиране на цената за 3 работни дни, но не става ясно ако се разпродадат билетите през това време тия 12-13 евра сигурно горят. Някой ако е използвал тази опция да каже. Иначе не са им кой знае колко уау цените

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 16:38 от Линдичка

# 7
Блокиране на цената означава точно, че не могат да продадат блокираните билети на друг. То ако беше иначе си е просто не купуваш и след три дена гледаш каква е цената, без да плащаш нищо.
Конкретно тази компания не съм ползвал.

# 8
И аз се интересувам - харесах си едни билети на по-ниска цена от Eskay и ще следя за споделено мнение от някого ползвал услугата. Разликата в офертите не е драстична и затова ми се струва реална, но все пак...

# 9
Некоректни са ,не купувайте билети от тях.  10 часа след като закупих билет през тяхната платформа ми изпратиха емайл да доплатя допълнително приблизително сума от около 50% от цената на билета, поради оскъпяване от страна на авиокомпанията,което било станало в  момента на разплащенто. Интересно е ,че емайлът ,който ме информира за това пристигна на следващия ден , а служителите на компанията имаха наглостта да ми пишат ,че са ми го пратили предходния.Чакам в момента да ми върнат парите.Очевидно са  бавни, несъответни  и не могат да работят адекватно.

Общи условия

Активация на акаунт