ЯНУАРИ мина вече, плаче вкъщи малкото човече

• 14 385
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • София
 mimi_81 , дай го мъжо ти, ще го обгрижиме, но не го чакай за вечеря....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Може би и Лила ще дойде!  smile3521

# 256
  • София
Уф...и моята не е лесна. Така ми се идва да ви вида, само дето си чакам масажа в 13:30, както е известно не може хем душата в рая, хем...знаете как завършва.  Mr. Green Ама умирам да ви видя беееееееееееееееееееееееееееееее. Събота-неделя срещи ще има ли, или сте отдадени на половинките тогава?

# 257
  • София; Дружбето
Аз изчислих че ако дойда няма да мога да се прибера. Няма от къде да мина на връщане за спирката Crazy И така колкото и да ми е гадно, направо ще се разплача честно, няма да дойда. Ще зема да изкарам едни курсове и да си купя кола накрая

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 11:22 от tsveta

# 258
  • София
Аз като имам книжка, че голям праз.  Wink

# 259
Хайде пребройте се , ама и мен включете, докато подготвям следващата тема Wink
Да се преброим тогава:

1. Викс
2. Ивонска
3. Ним
4. Саша
Очевидно и
5. Галя Димова

6. DaVinci

А къде ще се срещнем и към колко?

# 260
Аз изчислих че ако дойда няма да мога да се прибера. Няма от къде да мина на връщане за спирката Crazy И така колкото и да ми е гадно, направо ще се разплача честно, няма да дойда. Ще зема да изкарам едни курсове и да си купя кола накрая

Ти с 604 ли ще дойдеш? Защото ако е така, предлагам следния маршрут за връщане- по ул. Патриарх Евтимий до Попа и след това по Графа до спирката. Няма подлези, пресича се само на светофар. Аз също ще дойда/отида по този маршрут.

# 261
  • София
Пуснала съм смс за срещата на Нинище, Цвета (виждам, че вече знае), Кайрен, Лила, Магнолия и Клеми. Последната днес не може да дойде и ни желае весело изкарване. Ако изпускам някого да уведомя, моля да го сторите вие, защото мен ме зоват от съседното легло. Wink
Аз се сещам за Стилияна, май не се е мяркала днес newsm78
Иначе предлагам ориентировъчно към 13ч на пейките зад пилоните на НДК - срещу спирката на трамваите 1,7. Сещате ли се?

Цвета коя спирка не ти е удобна тази до вас, или до НДК. Казвай да измислим нещо, неможе да не дойдеш Naughty

# 262
  • София; Дружбето

Ти с 604 ли ще дойдеш? Защото ако е така, предлагам следния маршрут за връщане- по ул. Патриарх Евтимий до Попа и след това по Графа до спирката. Няма подлези, пресича се само на светофар. Аз също ще дойда/отида по този маршрут.
Бе и аз го мислех това, ама ме е страх че ще зине рано рано да яде, незнам колко време ще изтрае, че на 2 часа папаме от вчера пак. Ще помисля още малко и без това таткото не е звънял ,че ще докара количката Crazy

# 263
Какво ще кажете към 13.30, че към 12 да се нахраним и после докато дойдем с количката?

# 264
  • София
"...и Клеми. Последната днес не може да дойде и ни желае весело изкарване."

_Ним_, кратко и ясно, като полицейска сводка!  Joy

Е ай ся! Нали не съм написала, че лицето Клеми отказва да се яви на сводката (с-то е за благозвучие Laughing )

Нинище също няма да дойде! Ние се оригваме и тръгваме! Аз ще дойда откъм аптека, че спирката на пилоните е кофти за пресичане и е с подлез.

Цвета, ти си знаеш детето, но много ще се разтовариш от ежедневните нерви, ако дойдеш!

Тинкърбел, никакви екскюзиз не приемаме! Идвай  с документацият!

# 265
  • София; Дружбето
За разтоварването 1--% ще ми се отрази добре, но таткото ни отряза .На монтаж е и няма как да дойде Mr. Green Така че оставам за някой друг път

# 266
  • София
Ним, то ако го нямаше 'с" -то, щях да дойда веднага!

# 267
  • София
Какво ще кажете към 13.30, че към 12 да се нахраним и после докато дойдем с количката?
Кой когато успее. Ние също едва ли ще смогнем по-рано, но до 13,30 сме там.  Peace

# 268
  • София
Кой когато успее. Ние също едва ли ще смогнем по-рано, но до 13,30 сме там.  Peace
Peace Peace Peace Peace
Иначе предлагам ориентировъчно към 13ч на пейките зад пилоните на НДК - срещу спирката на трамваите 1,7. Сещате ли се?
Peace

# 269
  Ivonska,Mimi 81,и как се справяте с бебетата,като се разпищят така?!

Общи условия

Активация на акаунт