ЯНУАРИ мина вече, плаче вкъщи малкото човече

• 14 390
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
  • София; Дружбето
Тези пъпки ми приличат на пъпки от претопляне. Аз като я бях навлякла за педиатъра веднага и се появиха на бузите и доки каза да не я обличам толкова, като я извеждам. До вечерта минаха сами. Иначе точно такива - червени с бял връх бяха.
Значи ние не гукаме още, има време. Появи се слънце и мисля да се възползвам  Mr. Green

# 31

Никой ли няма представа какви може да са тези нашите пъпчици ? пиша пак – червенички отстрани и в средата с бяло връхче, по бузките

Това е "бебешко акне".Появява се на 3-4 седмица почти при всички бебета.Не се третира с нищо.Минава от само себе си.Няма повод за притеснение!

# 32
Здравейте момичета Hug
я и аз да се вклю4а в новата тема.да ни е 4естита и само хубави емоции в нея. Grinning
да ви питам вие как сте с нервите ooooh! newsm78аз маи нещо се побърквам.много са ми опънати нервите и за най малкото се дразня Whistling Embarassedнаправо незнам какво да правя ве4е.вси4ко ме дрази (е само бебка не ме дразни)но вси4ки останали  #Cussing outаз самата немога да се трая пък какво остава за останалите.кажете ми какво да направя.има ли и други мами които да се 4увстват така Cry

И аз съм така - мислех че е време вече да минава, но уви ...
Като е гадно времето и не излизаме става съвсем зле ....
Ще чакаме да ни се оправят хормоните ...

# 33
  • София
КЛЕМИ, ЧРД на Никол!!! Нека много ви радва и обичка!!!   bouquet

И при мен нервите играят - има дни в които съм супер нервна или тъжна  Cry, ама е временно - не мога да съм в такова настроение постоянно и си налагам да не се сдухвам. Дано по-бързо се намести баланса........
А сега мисля да се поразходим - грее слънчице и докато няма вятър сме навън! Приятна разходка и на вас!  Sunglasses

# 34
  • София
Днес моята дъщеря става на 2 годинки, по повода черпя виртуално, ама само с линкче и нещо семпло, щото иначе Ивонска се кара.  Laughing

Вече няма опасност от помятане, ако искаш може една баница да ни замесиш в реално време онлайн...
 smile3534

newsm59 на Никол!!! Да е много щастливо чавето!   love001

# 35
  • София
Абе сега ще писнете, че ви спряла кърмата от мене, ей, не се живее с вас, значи.  smile3516 smile3515 smile3511

Баница, нямате проблеми, само да се престрашите всички да съберем бебоците, идвайте вкъщи!  newsm10

# 36
  Майчета,да ви питам нещо.... newsm78Когато държа малкия на ръце,забелязвам ,че тила му се изпотява.Нормално ли е това явление?Обезпокоително ли е такова изпотяване(във връзка с рахита питам)?

# 37
  И друго...
  Вашите бебета слят ли с отворена уста?Моя БЕБ почти винаги спи така.......... newsm12

# 38
  • София
Абе сега ще писнете, че ви спряла кърмата от мене, ей, не се живее с вас, значи.  smile3516 smile3515 smile3511
Баница, нямате проблеми, само да се престрашите всички да съберем бебоците, идвайте вкъщи!  newsm10

За кърмата не се бях сетила...  newsm78 Но не дай Боже ако спре, знам кой ще е виновен!!!  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Откога си мечтая за бебешка среща с бившите бременелки от януарския отбор...  newsm45

Шош се разбужда - сменям гащите, нахранвам го и беж навън, че ше подивеем и двамата.....

# 39
Здравейте,благодаря за хубавите думи и аз пожелавам на всички ви да сте здрави вие и бебоците.
Днес говорих с педито каза,че може да се запичаме от саб симплекса и да го спрем.Аз храня бебо с ФРИЗОВОМ-той е против колики и повръщане.А ако имате запек-не вие бебоците  Grinning сварете овесени ядки и давайте вместо вода.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ
ЧЕСТИТ ПЪРВИ МЕСЕЦ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ,КОЙТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС.

# 40
  • София
Иве... аз тебе дали ще мога да те ... уважа, така да каже, а?  Mr. Green Ай сектир ви!

# 41
  • София
ejkajujka, и нашата беба спи с отворена уста и езичето се показва леко. Но у нас въздухът е доста съх заради камината и аз все си мисля, че нослето й се запушва и за това така... newsm78 Иначе е нормално тилът й да се изпотява, когато я държиш в теб, особено ако ти самата се потиш или пък дрехите ти са изкуствени. Поне така си мисля де, на нас също ни се случва.

Галина, искрено се надявам, че на вашия тати не му е писнало от вас. Може пък просто да е имал нужда малко да се разтуши и нарочно да си е планирал пътуване в провинцията, а да не смее да ти каже.

Аз отивам да спя. Тая нощ пак си спахме с беба тримата в леглото, а както се сещате, аз не мога да се отпусна и непрекъснато проверявам дали не сме я отвили/захлупили с одеалото ooooh! От сутринта готвя и чистя (то звучи, все едно съм наточила 10 манджи и съм измила прозорците, а всъщност забърках 1 бълвоч за вечеря и пуснах прахосмукачка Tired ) и вече нямям сили. Днешната разходка отпада, мисля да спя, ако беба ми позволи, а утре ще си наваксаме. Лека нощ! Laughing

# 42
Веднъж ставаше въпрос за изпиране на петната,аз ползвам един препарат на AMWAY http://www.amway-2003.hit.bg/amway3.htm ,само дет моя е спрей,но е мнго джиджен,изпира всичко.Айде те сега бебоците не се цапат,ама ще дойде и туй време smile3511 и тогава ще се видим у приключение ooooh! ooooh! По-скъпички са от всички други препарати(моето спрейче е 28лв),на мен ми го подариха на погачата на бебока.

# 43
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета,днес нашият горд батко Алекс става на цели 3 годинки Grinning Grinning Grinning

Искам да ви почерпя, и като не мога реално ,нека да е виртуално, и понеже не знам от къде се взимат онези ,вкусните картинки, нека всеки си се почерпи с каквото му душа сака/ ей,че то голям кеф,туй виртуалното черпене бе,голяма евтенийка Mr. Green Mr. Green Mr. Green/

Клеми,да ти е жива и здрава девойката,не знаех че сме на един ден,усещам как след време ще има общи празненства Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 44
ejkajujka, Иначе е нормално тилът й да се изпотява, когато я държиш в теб, особено ако ти самата се потиш или пък дрехите ти са изкуствени. Поне така си мисля де, на нас също ни се случва.

Обикновено ръцете са ми голи,затова и усетих,че тила на Бебока става влажен,когато е у мен.....
    ще се приготвяме и ние за разходка....Ох!Как ги мразя тези обиколки из квартала!Но няма начин,поспра ли за малко някъде с количка,Малкия се събужда и  почва да мрънка(или да  реве!).

Общи условия

Активация на акаунт