Звездни Компромати - Юни'24

• 364 464
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 525
От тая история вярвам само на това, че Светлана е със счупен зъб. Така са се отвъртяли, че ако тръгнат да се съдят - сигурно и внуците им ще изплащат глобите за данъчни измами. Grinning

# 526
Хриси какво работи, че вади подобни суми за раздаване, апартаменти почти за подаряване!?  Голям баровец.
Единствено видимо доказан факт е, че в последно време почнаха да свиват и свиват квадратурата на жилищната си площ.

# 527
  • Glasgow
Подарил му апартамент 😭😂🫣той на жените си не подарява, на някакъв рандъм спортист дава

# 528
  • Наблизо
Работи син на Гущеров както е видно.И прави фирмени преводи,уж да дава назаем.Мда и мармотът..

# 529
Малкия гущер нищо няма, всичко е на баща му.
И какъв е този регулярен "кредит" всеки месец по 10 бонбона, нали се дава накуп, а изплаща регулярно. А той обратното...
Sunglasses верно, че сами се закопават.

# 530
  • При семейството си
Кой дава на физическо лице, Кирчо, Петко или който и да е…150-200 хиляди заем?!
Още повече заради сексуалните мераци към съпругата му, “братко”?!
Да бяха си мълчали за всичките си възвишени отношения, ама и ние защо ли им обръщаме такова внимание.

# 531
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Гущерова, Хриси и спортиста заформиха мелодрама с пародийно-крими елементи. Да мълчат и тримата, че отворят ли уста и само бисери ръсят. Гущеров старши ако спешно не се намеси, синО и снахата кой знае още какви ще ги надробят. "Листопад" пасти да яде пред тези.

# 532
Гущеров какво доказва с превод на суми към Терзиев? Нищо.
Не е лесно да си тъп, никак. Така са го закършили, че с този подет от Гущерова публичен цирк ще си навлекат още повече неприятности.

П.П. Не знаех, че оскубан екстеншън изисква спешна намеса на Бърза помощ, за да бъдеш откаран в Съдебна медицина за освидетелстване. За мен това е постъпка на човек, който счита, че всеки му е длъжен с нещо, в случая цял държавен апарат - Спешна медицина, полиция, прокуратура. Бърза помощ е за спешни и неотложни медицински състояния. В случай като този се ползва личен автомобил, собствен ход или таксиметрова кола.

# 533
А за показаните преводи от Хрррриси към Киро, те не може ли да са били пратени като връщане на неговите собствени дългове?
Наистина пълен цирк направиха, иначе за мен най-интересният въпрос е, ще се задържат ли след като вече лъсна фарсът около тях, и ако да, още колко?

# 534
И аз съм абсолютно на същото мнение, кой я знае какви са ѝ контактите с този човек на Гушерова, но след като го познава 15 г. би трябвало да го знае какво представлява и особено когато е с децата си да внимава не заради себе си, а заради тях, а не да му крещи от прозореца на колата. Не казвам, че той е прав, в никакъв случай, каквато ще да е, няма право да я удря. Обаче аз луд да видя на улицата минавам на другия тротоар. За мен той ѝ е бивш пимп и лихвар и тези мърди вместо да се хванат да работят, когато са им спряли кранчето са започнали да искат заеми. Само ми е жал за горките дечица. 4 деца са това- майка им с 1 мозъчна клетка, баща им и толкова няма, как ще ги отгледат, какво ще възпитат, на какво ще ги научат тези слабоумници…

# 535
И на мен ми е  странно Хрриси да се позовава на сексуална фиксация от страна на бореца към Светлана, предвид факта че тя си го е познавала отпреди и посредством нея са се сдружили. Имал си е човекът време за цялостна консумация, ще чака тя да го запознава с Хрриси, та да се гърчи и страда впоследствие от фиксация.

# 536
Днес ми върви на жълти клюки само 😂😂😂😂
Сега наред е голямата писателка😁

# 537
Ох Ирина няма ли да спре с напъните си да е интересна .
Аз имам някакъв спомен , че Светлана и с жена му беше приятелка , нешо в обща компания да са били.

# 538
  • Glasgow
Писателката??? 👀🤔

# 539
  • София
Тази мечта явно трябва да ни покаже, че досега Ирина се е смазвала от работа и вече ѝ се иска да е просто богат безделник. 😂😂😂 Що не вземе да се скрие някъде?

Общи условия

Активация на акаунт