Звездни Компромати - Юни'24

• 363 851
  • 3 250
  •   2
Отговори
# 1 755
Никол Кидман
Скрит текст:

Анджелина Джоли и Вивиан
Скрит текст:

Рейчъл Макадамс
Скрит текст:

Ел Фанинг
Скрит текст:

Никол Шерцингер
Скрит текст:

Емилия Кларк
Скрит текст:

Дакота Джонсън
Скрит текст:

Джесика Алба
Скрит текст:

Гуинет Полтроу
Скрит текст:

Маделин Печ
Скрит текст:

Моника Белучи
Скрит текст:

Селена Гомез и гадже
Скрит текст:

Кирстен Дънст
Скрит текст:

Джена Ортега
Скрит текст:

Блейк Лайвли
Скрит текст:

Хенри Кавил
Скрит текст:
Фийби Дайнвор
Скрит текст:
Барбара Палвин на корицата на Numero
Скрит текст:

# 1 756
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На Анджелина и отива с по-тъмна коса, докато при Рейчъл Макадамс много и отива русото. Отваря я и, я прави по-свежа и младолика.
След толкова родени деца и Блейк да изглежда така, незабавен кенсъл и на нея.

# 1 757
  • Glasgow
Анджелина ми изглежда по различно, нещо е попълвала скули и е отишло към носа ли...

# 1 758
И Вивиан Пит ли се заоблича с момчешки дрехи? 🙄

# 1 759
  • на село
Този цвят на косата не ѝ прави услуга на Анджелина. Освен това изглежда опърпана.

Не вярвам Иван и Ирина да позволят на дъщеря си да сложи хиалурон. Момиченцата на тази възраст си правят такива нацупени снимки и явно се виждат много красиви. За нас, възрастните е нелепо, но явно почти всички трябва да минат през това.

# 1 760
Ох, този на Селена е много отблъскващ. Confounded Persevere
На Анджелина съм съгласна, че не ѝ отива цветът на косата. Роклята ми харесва.
Жалко за Вивиен, страшно много я харесвах, но като джендър няма подкрепата ми.

# 1 761
Анджелина си е хубава, но това не е нейният цвят на косата. Изглежда малко уморена и по-безлична от обикновено.

# 1 762
  • Пловдив
За ВенЗи зависи, според мен не е чак толкова обидна тая шега. Все едно да си дребен и да ти кажат - "няма великан да играеш". Не на всеки му е мъка, че е дребен, дебел или мургав, последното дори не е недостатък. ВенЗи не го знам дали е циганин, или просто мургав, но все тая.
Да, за чернокож, особено извън Бг, щеше да има чутовен скандал, та и канселиране може, знам ли вече. Wink Това е извращение.

Ох, боже, аз го обърках със Сто кила. Той тоя беше мулат. Ами пак същото, зависи как се отнася той самият. Еле ако точно в тъмния цвят е красотата, както се настоява от чернокожите в САЩ, защо да се обижда... Wink Направиха го вече мегаделикатен и забранен въпрос това за цвета сам по себе си - бива, бива, но чак толкова не бива.

Последна редакция: пн, 17 юни 2024, 09:00 от Магдена

# 1 763
И Вивиан Пит ли се заоблича с момчешки дрехи? 🙄

Сакън да не засенчат майка си!

# 1 764
Джоли всичките си дъщери ли възнамерява да превърне в момчета? Може и да е много лош и черен Брад Пит, ама с тази жена определено нещо не е наред.
Аз ли съм кьорава, или на Дакота Джонсън нещо й има на крайния зъб наше ляво?

# 1 765
Вивиен винаги изсулена, размъкната... Да имаш толкова пари, и един път да не можеш да облечеш детето си по-спретнато.  Поне ръкавите на ризата  да ѝ бяха по мярка. Идеално се чувстват звездите, нарекли безхаберието си към стил и вкус даже към децата си временни увлечения в овърсайз.

# 1 766
Вивиен винаги изсулена, размъкната... Да имаш толкова пари, и един път да не можеш да облечеш детето си по-спретнато.  Поне ръкавите на ризата  да ѝ бяха по мярка. Идеално се чувстват звездите, нарекли безхаберието си към стил и вкус даже към децата си временни увлечения в овърсайз.

Кой знае дали не е умишлено насочвана от майка си ...

# 1 767
Не вярвам Иван и Ирина да позволят на дъщеря си да сложи хиалурон. Момиченцата на тази възраст си правят такива нацупени снимки и явно се виждат много красиви. За нас, възрастните е нелепо, но явно почти всички трябва да минат през това.
Иван не е баща на това момиче, за което Стринка е споделяла, че минава през много тежък пубертет. Срещу 100-150лв може да си надуе устните без съгласие на родители. В Бг живеем

# 1 768
Е, няма начин да не е консултирана от майка си...Grinning
Как иначе щяха да са и двете в цвят умрял тюркоаз!?  Който съвсем затваря Анджелина. А  материя и кройка на роклята  -  заемка от завесата на Скарлет О'Хара.

# 1 769
Не вярвам Сарачинов обаче да е във възторг дъщеря му да се прави на Доналд дък.

Общи условия

Активация на акаунт