Звездни Компромати - Юни'24

• 363 927
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 830
Абе тя щом Светлана стана дама.. направете си сметката Smiley

# 1 831
Николета: "Валери едва ли като е с Алисия поздравява Златка" https://www.youtube.com/watch?v=68gKsSG9jO0

# 1 832
  • Пловдив
Николета на тоя клип е хубавичка. Не си е "оправила" лицето още.

# 1 833
Е, тази ПОНЕ си беше хубава, щото другите освен всичко и това не бяха/са.
Само ако може да не говори много, че става течение 😅

# 1 834
Гледам Александра Богданска в "Кой да знае". Много е мила и непосредствена, но този нос е ужасен за мен. Малък, издялан по калъп, от километър крещи "изкуственяк". Не знам как някои я намират много по-красива от преди? 🤔

# 1 835
Алекс Богдански по бТВ. Първите 10 минути изобщо не разбрах че, е тя. След като говори известно време се усетих. По калъп. Носът й е като клъцнат. Направо дава усещане на обрязан. Луиза Григорова (в същото предаване) направо е лек за душата ми

# 1 836
Луиза е супер свежарче, много ме радва. Още повече като си помисля каква кифла можеше да стане предвид, че майка ѝ е шефка на модна агенция и че и тя беше манекенка по едно време.

# 1 837
  • In The Middle Of Nowhere
Носът на Александра е абсурден, особено в полупрофил. Просто е хубаво гримирана и отдалече прави впечатление, но отблизо се съмнявам да е добре. Просто тя и Преслава не мога да ги възприема, ako ще и 100 г да минат.

# 1 838
  • Варна
Ама това Александра ли е?!?!
Върви без звук, гледам една много красива жена, с издялкан нос, обаче коя по ягодите е тя, изобщо не загрях.

# 1 839
  • Glasgow
Пуснете снимка

# 1 840
Светлито от времето, когато е била най- щастлива, т.е. без инто един Луи Витон https://www.youtube.com/watch?v=gdFxceakSCI

Всичко си казваха при кака си Венета едно време гОрките.

# 1 841
Ивет не позволяваше корекции на моделите си, дори за боядисана коса правеше коментари. Явно и към дъщеря си е прилагала същата политика. Но и Луиза не е залитнала, де.

# 1 842
Да вземе Венета да се връща, че бая материал, ще излезе на бял свят  от "дамите" 😂 😂 😂 😂

# 1 843
  • софия
Скрит текст:

# 1 844
Ивет не позволяваше корекции на моделите си, дори за боядисана коса правеше коментари. Явно и към дъщеря си е прилагала същата политика. Но и Луиза не е залитнала, де.
И досега е така. Онзи ден го каза в интервю. Клиентите категорично отказват работа на коригирани момичета. Не се позволява дори половин мл. филър в уста.

Общи условия

Активация на акаунт