Звездни Компромати - Юни'24

• 361 883
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 1 965
Лиа и Рени са топ свежарки,но Ритонката нещо много се е олелчила Thinking
Катя от Ритон е на 66 години. Ти как й предлагаш да изглежда?

# 1 966
Преди няколко години гледах Ритон в Торонто на съвсем малка сцена и бях изумена Катя как няма остаряване. Пищна, но прекрасна фигура, без корем, съвършена кожа на лицето.
Здравко също се поддържа, но пред нея бледнее.

# 1 967
Джъстин винаги ми е изглеждал като пренавит. Харесвам му две-три песни, но никога не ми е бил симпатичен. Покрай мемоарите на Бритни пък съвсем. Бях втрещена как вместо да я заведе в болница, и свирил на китара, докато тя абортира в банята.

# 1 968
  • Berlin
Било му първи арест казаха, преди малко хванах новината по CNN. Преди няколко години нали излязоха снимки с колежка, не си спомням точно какво беше, ама си беше компромат.

# 1 969
  • Варна
Джъстин винаги ми е изглеждал като пренавит. Харесвам му две-три песни, но никога не ми е бил симпатичен. Покрай мемоарите на Бритни пък съвсем. Бях втрещена как вместо да я заведе в болница, и свирил на китара, докато тя абортира в банята.

Дебил.

# 1 970
Е, то решението да не ходят в болница е било и на двамата.
Но все пак, да си подрънкваш на китара, докато жената, която уж обичаш, абортира... не знам как да го коментирам.

# 1 971
А като е отказала да ходи в болница, той какво да направи? За косата ли да я завлече?

# 1 972
Ами... да! Нормален мъж/момче/човек, ще вземе решение и ако не може да я изкара от къщата, то ще извика линейка!
Много извратено, много! Предполагам това идиотско решение се дължи на твърде младата им възраст или защото в щатите са с по-особено мислене, кажете?

# 1 973
Навсякъде по света при спешен случай се вика линейка. Нямам идея с какво е провокирано бездействието, което можеше да коства и животът й.

# 1 974
Решили са да не ходят в болница, за да запазят бременността и аборта в тайна.
Не е само негово решението - тя също е била съгласна с това. Добре, че не е имало усложнения.

# 1 975
И как е абортирала сама в банята? Звучи ми оле-мале ...

# 1 976
  • Варна
И как е абортирала сама в банята? Звучи ми оле-мале ...
С хапче може би. Знам за такива случаи и тук се практикува.

# 1 977
Славена Вътова в " Кой да знае? ". Струва ми се доста глуповата. А на какво си е направила устата ... И не спря да се върти на този стол.

# 1 978
Джеинфър Лопес и Бен, тя доста е отслабнала, а той се дразни на папараците..

https://www.instagram.com/p/C7wx5o8NAEC/

# 1 979
Благой Георгиев по БНТ1. Този човек е заприличал на циганин. Не е ли чувал за вредите от това, на което подлага лицето си?
Банда Банда пак нелепа и скучна.

Общи условия

Активация на акаунт