Звездни Компромати - Юни'24

• 364 050
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 640
Синоптичката на Нова -  Лора бременна ли е?
Не я бях заглеждала напоследък, но последните няколко дни ми прави впечатление, че е видимо наедряла и много се задъхва като говори.

# 2 641
Да, бременна е. Все още се крие и не ни казва.

# 2 642
Според мен не може да се каже, че се опитва да скрие нещо.

Няма проблем с теглото на Емилия. Всеки стига до възраст, в която е лесно да се поналее и да изглежда подут. Проблемът е в дрехите, които е предпочела. Че тя така и слаба не се е появявала.
Все едно е почнала да се облича и са я извикали, че е неин ред. И както е стигнала до сутиена и айдеее, на сцената. Той като го гледам отзад даже си прилича на бельо, а не на сценична дреха.
Панталончето пък е като долнище на пижама.

# 2 643
E Емилия е пословична с това. Много често се облича с неща, които не са за нейната фигура към момента. Най-обича гащеризоните. Малко да качи, и веднага се разголва.... 😀 беше коментирала преди време, като цяло казва, че не й пука много и отива на сцената за да пее

# 2 644
  • София
Бритни
Скрит текст:
Кевин Костнър
Скрит текст:
Сиена Милър
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Анджелина
Скрит текст:
Тейлър Суифт
Скрит текст:

# 2 645
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Милата Бритни, и тя добре се е "наклала", както се казва на някои места в България!

# 2 646
Прекрасни(без Сара 😆) поостарели дами. Ще ги познаете ли? Аз не можах всички.
Скрит текст:
, , , , , , , ,

# 2 647
Милата Бритни, и тя добре се е "наклала", както се казва на някои места в България!

Тя никога не е била фина и слаботелесна. С много труд (и глад вероятно) се е поддържала, а сега е около 40-те, не тренира с часове дневно, а и със сигурност взима някакви психотропни лекарства за нейното заболяване, които също влияят. Въпреки това си е стегната.

# 2 648
Скрит текст:
, , , , , , , ,
И аз се затрудних на някои.
И после нека ми разправят, че старостта била красива, всички възрасти имат чар.. И пр.

# 2 649
Скрит текст:
, , , , , , , ,
Дай имена, моля! Само две познах Blush
...
И аз се затрудних на някои.
И после нека ми разправят, че старостта била красива, всички възрасти имат чар.. И пр.
А как да изглеждат? Wink Кожата се променя, нос и уши се издължават с възрастта...
Аз лично много повече харесвам това, от подшъхнати и опнати физиономии или лъжливо замазани с програмен (некрасив) ретуш, та чак вече естестевените лица и влияние на възрастта ни се струват "О, ужас!" Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 09:42 от peneva_a

# 2 650
Е, веднага дай имена, нали е гатанка.GrinningНека се пробват и други и по-късно ще ги дам...тези които знам. 😁

# 2 651
  • София
Кейт Мос
Скрит текст:

Серина
Скрит текст:
Лили Колинс
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Мат Бомър
Скрит текст:

Долф Лундгрен с жена му
Скрит текст:
Джейн Сиймур
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Пиърс Броснан
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Салма Хайек и Никола Кофлан
Скрит текст:
Дева Касел
Скрит текст:

# 2 652
Джейн Сиймур е уникална, много ми харесва. Дева Касел направо е грозновата с тази прическа, а и почти винаги е с много неприятно надменно излъчване.
какво за старостта? тя наистина е привилегия, дано всички я доживеем.

# 2 653
ВМРО сезира прокуратурата заради певицата Мила Роберт. Доколкото става ясно от клипче в TikTok от "Куберовъ воинъ" също ще подадат сигнал до прокуратурата за случилото се. - от сайта на Нова.

# 2 654
Излезе ми жълта статия за Вулевау -  станала рецепционистка в Кипър
https://zabulgaria.eu/%d0%b0%d0%bb%d0%b1%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%b … _pDdgX7C1swsRB6A#

И какво прави там? Гони гостите на хотела вероятно?
Емилия според мен Е със стягащо бельо. Аз ако се пусна по сутиен и ПоРтогащник горе-долЕ така ще изглеждам, само дето краките ще са ми по-съразмерни със шкембето. Явно е смела жена Емилия, макар и да ѝ липсва вкус.

Мила Роберт изглежда във всичко, което прави е джаста-праста. Грозна проява и тъпо извинение. Не е само до хвърлянето на роклята. Ваня сигурно също е пяла, или по-точно вила, защото пеенето ѝ никакво го няма, но пък пише песни жената, явно е решила тоя път да си ги пее едно към гьотере как може. Гащите ѝ с мед ще ги намажем, защото макар и с целулит са по политкоректни от роклите не щеркЯ ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт