Звездни Компромати - Юни'24

• 364 054
  • 3 250
  •   2
Отговори
# 2 685
Според мен го е направила за внимание, каквато е и идеята на целия този "прайд" фест, една провокация.
Аз лично я бих канселирала и не бих я обсъждала изобщо, защото точно това цели, а не заслужава такова внимание. Просто е дъщеря на майка си.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 04:55 от Анонимен

# 2 686
Мисля, че акцентът е върху това, че е хвърлила роклята трибагреник на земята, а не толкова, че е облечена с такава рокля.

Гала ще става баба на момиченце.
Тук, около 18 мин и 30 сек. как Мари им съобщава, а Гала крещи и скача от радост https://www.youtube.com/watch?v=3zGY1TygFGM

# 2 687
  • Пловдив
ЕНо когато един футболен отбор отпечата стотици футболни знамена с герба на България и своето лого отгоре, на никой не му направи впечатление. Защо? Защото са от "правилната" страна на патриотичните организации, шествието, традиционните семейства и т.н. Лицемерие.
Не е лицемерие. В единия случай има воля, съзнание за нещо като подигравка или демонстрация на пренебрежение към знамето, в другия, както писа Тес, е обикновен кич, целта е друга. Това си е по замисъл така - за да има поругаване, трябва да има съзнание и цел за такова.

# 2 688
Мила го направила това с мисълта за явна провокация, да блесне и да се говори за това.

# 2 689
От тук видях  госпойцата, нейното е демонстрация  и проява на лош вкус. И си го търси.
 Но не заслужава вниманието, дето търси, игнор ще е по-полезен.

# 2 690
Бандата може да е права принципно в случая, но самочувствието, което демонстрира е потресаващо. Ето това "примиряваТЕ" показва някакво много дразнещо превъзходство.

# 2 691
Мисля, че акцентът е върху това, че е хвърлила роклята трибагреник на земята, а не толкова, че е облечена с такава рокля.

Гала ще става баба на момиченце.
Тук, около 18 мин и 30 сек. как Мари им съобщава, а Гала крещи и скача от радост https://www.youtube.com/watch?v=3zGY1TygFGM

А кой е таткото?

# 2 692
  • Sofia
Синът на Джуджи.

# 2 693
Синът на Джуджи.

# 2 694
  • Пловдив
Стига, бе! Grinning

# 2 695
Те са гаджета от деца едва ли не - синът на Джуджи и дъщерята на Гала. Джуджи и Мари бяха заедно в "Черешката", преди няколко години и там си се закачаха на тема снаха - свекърва.

# 2 696
Благодаря.

Николета и щерки
Скрит текст:

# 2 697
Никол е само на 12, но вече здраво кифлее.

# 2 698
Ама какъв е целият този замисъл да съблече българското знаме, за да открие ЛГБТ знамето? На мен ми изглежда като долу държавата, ЛГБТ над всичко.  Проблемът не е, че е захвърлила някаква дреха, която случайно е трикольорът на държава, а замисълът зад този жест. Нещо не можа да обясни замисъла си Мила, но той се подразбира.
А ето това изказване вече си е на човек, който злоупотребява с наркотици според мен
https://www.tiktok.com/@stefandenis420/video/7384162030527188256

# 2 699
Гала нещо повехнала ми се струва,Абе лелче.

Общи условия

Активация на акаунт