Звездни Компромати - Юни'24

• 364 006
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 730
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
София Буш не беше ли женена са Чад Майкъл Мъри? Кога са се разделили, че сега е с гадже?

# 2 731
2005 година се женят, 2006 се развеждат. 5 месеца продължава брака им. Тя е на 22, той на 23 години

# 2 732
мр и аз я канселирам. Достатъчно внимание получи.

# 2 733
  • София
София Буш след развода обърна резбата.

Кейти Пери
Скрит текст:
Джулия Робъртс, Джордж Клуни, Байдън, Обама
Скрит текст:
Наоми
Скрит текст:
Майли и гадже
Скрит текст:

# 2 734
Наоми цялата в пайети, диамантини обеци и накрая хоп! кецове надолу. Ама по-добре от Крокс, че кой се беше явил наскоро на червен килим с Крокс.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 21:13 от Анонимен

# 2 735
# 2 736
Брук Шийлдс Laughing
Скрит текст:

# 2 737
Мисля, че Брук Шийлдс беше с едни жълти кроксове. Предполагам, че е имала някаква ортопедична причина жената. Ех, че сте бързи. Simple Smile

# 2 738
Мисля, че Брук Шийлдс беше с едни жълти кроксове. Предполагам, че е имала някаква ортопедична причина жената. Ех, че сте бързи. Simple Smile
Ааа, чак пък ортопедична...
Виктория Бекъм със счупен крак беше, покатерена на гърба на мъжа си, с патерица се придвижваше и пак беше на токове.
Просто никой не изменя на стила си на тези години.

# 2 739
Е, ти намери с кого да я сравниш. Естествено, че Виктория Бекъм много я е страх да не си изневери на пустия стил, че нито харизма, нито излъчване има с това мумифицирано излъчване и походка.

# 2 740
Според мен Виктория е много целеустремена да изгради модната си марка. Това й появяване генерира още повече медийно отразяване и я представи в положителна светлина. Даже тези "зелени" дето нахлуха да протестират по време на ревюто в Париж, някак си в международните медии минаха телеграмно.

Скрит текст:

# 2 741
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Бре, направо ме шокирате с тези новини за София Буш, изпуснала съм тотално нишката, егати клюкарката съм и аз. "Самотно дърво на хълма" беше навремето голям хит сред сериалите и тогава Чад Майкъл беше много харесван, със София бяха толкова влюбени и сладки, жалко.

# 2 742
За смъртта на Матю Пери преди всичко си е виновен Матю Пери. На мен защо никой не ми доставя кетамин? Сякаш зорлем някой е направил наркоман Матю Пери. Човекът по собствено желание е тръгнал по лош път, от който много често изходът е точно такъв с предозиране.

Матю Пери е имал доста самотно и по мое мнение нещастно детство. Подхвърлян насам-натам между двамата родители, единият с ново семейство, другият вечно зает с работа. Човек не става наркоман просто така, за кеф, а за да попълни някакъв дефицит, съзнателно или несъзнателно.
Ако беше продължил с тениса, вероятно пътят му щеше да е друг.
Просто не е имал късмет, към опиати се пристрастява след изписано от лекар болкоуспокояващо. Варианти много, ако не е бил този инцидент, ако болката не е била толкова силна, ако лекарят беше предписал друго лекарство... но при него се е случило точно така и Матю е залитнал. Самият факт, че се преборва с една зависимост и след това изпада в друга, говори, че има някаква травма там.

Е тук съм съгласна, ако някой наркоман предозира никой не го е “убил”. Да, нека бъдат съдени дилърите, разпространителите, но чак да са го убили.
Аз пък съм на мнение, че трябва да ги съдят, и то строго. Косвено, но убиват. За един антибиотик има сума ти изисквания по какъв ред трябва да се продаде, ама дилърите да си пласират дрогата както им дойде, нямало да навредят.
Дилърите пред училищата и те ли не убиват?

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 14:16 от Дидичка

# 2 743
Не е имал късмет Матю. Знам, че ако човек сам не пожелае, с каквито и специалисти да работят с него, не би имало ефект.

# 2 744
Като цяло има доста въпросителни около смъртта на Пери. Не е публикувал нищо в инстаграма си повече от 1/2 година, после в рамките на седмица пуска 9 поста, 7 от които за Батман. Последните му постове са доста дарк и приличат на зов да помощ, или пък той самият е планувал да се самоубие. Един от посредните му постове е с падащи боровинки (cranberries), а вокалистката на Cranberries се е удавила след интоксикация.
Много трагична история. Мир на праха му и дано да е намерил щастието там, където е.

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 13:26 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт