Звездни Компромати - Юни'24

• 363 937
  • 3 250
  •   1
Отговори
# 2 850
Дева Касел

Скрит текст:

# 2 851
Божков се завърна, но Ружа и да е жива, нали се сещате, че нещата са доста по-различни там, тя е в списъка на 10-те най-издирвани хора на планетата, а ФБР не е Гешев Trollface, та дори да е жива, ще се крие до живот. Или пък докато не я намерят.

Освен ако не реши да свидетелства в полза на ФБР, от там- смяна на самоличност, лице, всичко...

На мен им е странно друго- Брендо наистина ли вярва, че в затвора ще е достатъчно добре защитен?

# 2 852
  • España
Дева Касел ми прилича на делфин .
Всеки път аха да я захаресам и ….някак нещо ме спира .

# 2 853
Божков се завърна, но Ружа и да е жива, нали се сещате, че нещата са доста по-различни там, тя е в списъка на 10-те най-издирвани хора на планетата, а ФБР не е Гешев Trollface, та дори да е жива, ще се крие до живот. Или пък докато не я намерят.

Освен ако не реши да свидетелства в полза на ФБР, от там- смяна на самоличност, лице, всичко...

На мен им е странно друго- Брендо наистина ли вярва, че в затвора ще е достатъчно добре защитен?
Според мен само ще се води там, а реално ще си е добре защитен. Този човек си се оплел бъдещето според собствените си представи за сигурност, ама всичко е само в Божийте ръце.

# 2 854
  • София
Аз не очаквам Брендо да стои много в затвора, ще го поснимат докато се шуми и ще го приберат в някое охранявано имотче.

# 2 855
  • España
Арестували са Нико Тупарев ! Заради злоупотреби и мащабни източвания на финансови потоци от фирмите му . Предстои да бъдат привикани и съдружниците му  Мая Тодорова, Радослав Тушев и Витомир Саръиванов.

# 2 856
Дреме ми за Нико ,само името съм чувала, но да не осъди държавата  и той  ,като други. Че не им вярвам на доказателствата и морала.

# 2 857
Арестували са Нико Тупарев ! Заради злоупотреби и мащабни източвания на финансови потоци от фирмите му . Предстои да бъдат привикани и съдружниците му  Мая Тодорова, Радослав Тушев и Витомир Саръиванов.

Хм, интересно. Познавам много слабо Тупарев от една компания, която се събираше около БНТ - Коко Каменаров и други. Подпийваха от следобеда Simple Smile. Тупарев го раздаваше голям тежкар, но се държеше възпитано де.

# 2 858
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Имаше публикации, че Тупарев "поръчал" бивш бизнес партньор?

# 2 859
  • София
Айлелее, кои са му бившите партньори? Някой споминал се има ли? Аз не съм чувала за други извън изброените в статията сякаш

# 2 860
Задържан е за финансови измами и нелоялна конкуренция в БТВ и Нова..

.. "От набраните от КЗК над 400 страници доказателства става ясно, че Нико Тупарев е източвал чрез сложна финансово-юридическа схема чрез поставени свои фирми милиони левове от телевизионните предавания „Ергенът”, „Биг Брадър”, „Вип Брадър”, „Денсинг Старс”, „Стани богат”, „Игри на волята”, „Черешката на тортата”, „Хелс кичън”, „Моята звездна кухня” със Силвена Роу и много други в Нова ТВ и bTV. Разследва се дали самите уж национални теливизии са участвали в измамната практика."

https://blitz.bg/obshtestvo/ekskluzivno-izvestniyat-produtsent-n … _news1025848.html

# 2 861
  • España
Да и аз там го прочетох .

# 2 862
Някой го е сготвил, предстои да разберем кой и защо.

# 2 863
Горкият Фродо.

# 2 864
И на мен за Фродо ми стана най-мъчно 😀

Общи условия

Активация на акаунт