Хайде на театър - 12

• 52 405
  • 780
  •   1
Отговори
# 150
Честно казано, ако имах възможност бих отишла на Самър Феста !! Бих гледала някоя  постановка , или филм !! Много ме беше яд миналата година че изпуснах Аз и Ти, Преди Ние ,точно лятото когато бяха поставили постановката в Южният Парк .. Ако съм на повечето на мястото, които сте в столицата , не бих пропуснала тази възможност !! Смятам че ще бъде много хубаво . 😊😊😊

# 151
Миналата година гледах едно представление на Съмър феста, бяха с микрофони и се чуваше чудесно.
Шезлонгите са кофти, бая хора падаха от тях, но за 2 часа се преживява.

# 152
Нил, добре дошла, и спокойно, няма да те гоним с камъни, понеже не си харесала Нашенец. Grinning Аз не мога да изкажа мнение точно за тази постановка, защото не съм я гледала, но Черното пиле ми е може би номер 1 за всички времена. Simple Smile Сега си купих билети и за премиерата му през ноември, дано да е хубаво.

# 153
  • софия
Преди 2 години гледахме "Отчаяни съпрузи" на Съмър феста. След това дъщеря ми ходи на постановки. Никой не се е оплакал от лошо озвучаване.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 16:06 от zvаnchе

# 154
  • София
Чува се много добре, вземете си нещо за комари, и ако е по-хладно - якета, защото вечер в парка става доста по-хладно от останалата част на София. Но не е за всяка постановка - хората си говорят, стават да си вземат питие, разхождат се - за по-непретенциозни и весели постановки ми е там. Но то и такива представят.

Мариус е много добър, но Нашенец е доста по-слаба постановка от Черното пиле, освен това изобщо не е за голяма сцена според мен. Гледала съм го в няколко моноспектакъла, винаги в малки зали - магията е друга там. В НДК и аз не го усетих особено този Нашенец.

# 155
Ами аз си тръгнах от Нашенец след 15-20 мин.В малка зала,в дълбоко провинциален театър.Силно бях разочарована.

# 156
  • София
Nil desperandum!, в темата ни цари толерантност към мнения всякакви Simple Smile Не рядко се споделят отрицателни такива към някоя постановка, но никога не съм усещала негативни настроения към потребител, така че "добре дошла" Simple Smile
Sofia summer fest си е точно лятното място за постановки, без претенции за дълбок замисъл и размисъл Simple Smile

# 157
Molive и Алиса- да, ама все пак това е Мариус , любимец на много.

Ами аз си тръгнах от Нашенец след 15-20 мин.В малка зала,в дълбоко провинциален театър.Силно бях разочарована.
  И аз щях, но не ми беше удобно, а и бях с познати, които щяха да ме закарат до вкъщи после Satisfied

# 158
  • София
А за Сватба със закъснител мнения?

# 159
А за Сватба със закъснител мнения?
Много е смешно. Препоръчвам.

# 160
Извинявам се предварително за хейтърското поредно мнение.За мен тази постановка беше ужасна.Особено Мая Бежанска.

# 161
Сватба със закъснител и на мен не ми хареса, ама въобще, доста семпло. И досадно. Тъпи смешки, в общи линии.

# 162
Идвам от камерна сцена на Народния. Слуховете, че "Лисичета" е една брилянтна постановка, никак не са преувеличени. Simple Smile Великолепие в пълния му блясък - изумителни артисти, добър режисьор, благодатна пиеса. Актьорската игра беше просто съвършена, с лекота и изграждане на плътни и изпипани до детайла образи. Нямам забележки, само адмирации. Чиста петица или десятка в зависимост от скалата. По мое мнение това е спектакъл за голяма сцена, за да се гледа не от 80, а от 800 души. Препоръчвам на всички закъснели като мен. Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 23:14 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 163
А отзиви за Какво си спомняш, когато забравяш във Възраждане?

# 164
И аз бях на Лисичетата. Никак не ми хареса. Мъка и крясъци. Бой по сцената и истериите на Духовникова плюс още няколко. И една алкохоличка Бърди с глас на анимационен герой.
Само Юруков ми хареса в тази постановка. И декора.
Супер неудобни столове в камерна зала и климатик бучащ и силен, но сама през определено време. На Юруков му течаха сълзи от жега в костюма. Притесних се за него.

Общи условия

Активация на акаунт