Хайде на театър - 12

• 52 301
  • 780
  •   1
Отговори
# 210
Аз съм на мнение, че всичко това е много по-добре и смислено да го споделите и обсъдите със заместник директора , когото можете да намерите днес на касата на театъра. По-смислено отколкото във ФБ , форум , КЗП.
Някой има ли представа защо билетите на театър 199 са най-евтините в цяла България? 10 лева е смешно..... Отстъпки от 30 % върху 10 лева е смешно....

# 211
  • София
Касиерката, с която говорих каза, че ще говори с шефа си, вероятно този, когото визираш ти и ми казаха- да, само днес може. Simple Smile
Те всички си казват- няма смисъл, няма да се разправям. Напротив човек, ако смята, че е прав трябва да си търси правата. Така и отсрещната страна ще се научи да показва малко повече уважение към нас като зрители, клиенти и т.н.
И ще съм много благодарна да ми напишете къде са условията в сайта, че нещо не ги нямирам, благодаря!

# 212
Абсолютно подкрепям sea.sea! Условията трябва да са публикувани не само в сайта, но задължително и в новината, че представлението отпада. Да не говорим, че трябва да ги има и на гърба на билета. Зрителят трябва да бъде уведомен как да презавери билета си или да си възстанови парите, които е платил. Без значение дали билетите са евтини или скъпи - цената им се определя от политиката на театъра и няма отношение към това дали се е играл спектакълът или не. И моля ви, никой не купува билети с изрично разпечатани условията на театъра как се процедира при сваляне на спектакъл.
Най-добри в това отношение са Сатирата и Народният - винаги има подробно описани условията за зрителя, който е и клиент на услуга, както в социалните им канали, така и в сайтовете им. Сатирата дори слагат и разпечатано съобщение на вратата си.
Естествено, че зам-директорът на 199 е любезен и мил, в другите театри не са ли мили с вас, нима са груби и агресивни?!

# 213
Абсолютно подкрепям sea.sea! Условията трябва да са публикувани не само в сайта, но задължително и в новината, че представлението отпада. Да не говорим, че трябва да ги има и на гърба на билета. Зрителят трябва да бъде уведомен как да презавери билета си или да си възстанови парите, които е платил. Без значение дали билетите са евтини или скъпи - цената им се определя от политиката на театъра и няма отношение към това дали се е играл спектакълът или не. И моля ви, никой не купува билети с изрично разпечатани условията на театъра как се процедира при сваляне на спектакъл.
Най-добри в това отношение са Сатирата и Народният - винаги има подробно описани условията за зрителя, който е и клиент на услуга, както в социалните им канали, така и в сайтовете им. Сатирата дори слагат и разпечатано съобщение на вратата си.
Естествено, че зам-директорът на 199 е любезен и мил, в другите театри не са ли мили с вас, нима са груби и агресивни?!

Театър Българан - груби и агресивни.

# 214
  • София
Всички театри има какво да направят по комуникацията си със зрителите. Народния също са тегави с връщането - можеш да купиш билети онлайн, но не могат да върнат парите за отменени представления на регистрирани в сайта им потребители с IBAN и всичко, а трябва да се подредиш на касата с разпечатани! билети. Имаше по едно време вариант да изпратиш по мейла и да ти върнат парите по сметка и тогава се бавеха с месеци, дори не знам дали ми върнаха нещо в крайна сметка.
Но 199 ме изненадаха неприятно, определено. Поне да бяха предложили билетът да се презавери за друго представление.

# 215
  • София
Предложиха ми, но аз не искам да презаверявам.

# 216
  • София
Мнения за "От всички страни"?

# 217

За убиване на времето става. Но нищо особено нито като сюжет, нито като актьорска игра. Режисурата е претупана, дори имам чувството, че актьорите се режисират сами.

# 218

На мен много ми хареса. Смях се от сърце, а и повечето хора в залата също. Препоръчвам!

# 219
И аз подкрепям sea. Цялостната политика на театър 199 за продажба на билети не отговаря на времето, в което живеем. Затова и рядко посещавам този театър, а имат хубави постановки. Не купувам билети на каса, не се редя на опашки за промоционални такива. И дори да приемем, че Общите условия са достъпни и лесно откриваеми - какво от това, ако те са напълно неадекватни като в конкретния случай.
И да дам един добър пример - за отменено представление на Мариус, продуцентската къща "Ажур Пико" си бяха направили труда да ме уведомят по имейл и ми възстановиха сумата по сметката в рамките на няколко дни.

Един положителен отзив за леко и разпускащо представление, идеално за лятото - "Съседите отгоре". Гладах го в Летния театър във Варна. Много добра игра на Иван Бърнев и Силвия Петкова. Препоръчвам!

# 220
И аз подкрепям sea. Цялостната политика на театър 199 за продажба на билети не отговаря на времето, в което живеем. Затова и рядко посещавам този театър, а имат хубави постановки. Не купувам билети на каса, не се редя на опашки за промоционални такива. И дори да приемем, че Общите условия са достъпни и лесно откриваеми - какво от това, ако те са напълно неадекватни като в конкретния случай.
И да дам един добър пример - за отменено представление на Мариус, продуцентската къща "Ажур Пико" си бяха направили труда да ме уведомят по имейл и ми възстановиха сумата по сметката в рамките на няколко дни.

Един положителен отзив за леко и разпускащо представление, идеално за лятото - "Съседите отгоре". Гладах го в Летния театър във Варна. Много добра игра на Иван Бърнев и Силвия Петкова. Препоръчвам!

Бихте ли споделили какви са цените на билетите на първи ред в Летен Театър Варна ?

# 221
  • София
Там зависи от постановката, в Ивентим могат да се видят събитията на лятна сцена във Варна, за мюзикъл може да да доста високи, за театър - по-ниски.

# 222

Бихте ли споделили какви са цените на билетите на първи ред в Летен Театър Варна ?
Разбира се. Най-скъпите билети на първите редове по средата бяха по 35 лв. По-задни и странични места можеха да се закупят на доста по-ниска цена. Цените бяха съпоставими и дори по-ниски от тези в Театро, където се играе постановката в София.

# 223
По моето скромно мнение на истински обичащ театъра зрител - в последните 2 години в репертоара на Театър 199 се наблюдава спад от към качество, драматургия, актьорски и режисьорски постижения. Като че ли през пръсти я карат. Няколко от по - старите им постановки са изключително силни и се развиват във времето, докато новите с много малки изключения клонят към средното ниво, пък и по - надолу. Не се изненадвам и в тромавата им политика за връщане на билети, особено когато спектакълът не се е състоял по тяхна вина. Много мило се държат на каса, но системата им за привличане на нови зрители според мен куца. При тази театрална конкуренция в София лекомислено губят публика. Жалко. Дано вълшебното “мазе“ скоро възвърне славата, с която сме свикнали и обичаме. Simple Smile

# 224
  • Пловдив
Снощи гледах по телевизията, че Народния театър ще подари 120 билета по случай 120-тата си годишнина. Зрителите обаче трябва да си ги „спечелят“ - чрез игра с QR кодове, скрити на различни места в столицата. Знакът се намира около къщата на Иван Вазов в центъра на София - съвсем близо до театъра. Ново място с код ще се обявява всяка седмица, а жокери къде се намира ще има в социалните мрежи.

Общи условия

Активация на акаунт