Хайде на театър - 12

• 52 343
  • 780
  •   2
Отговори
# 270
  • Beyond the stars
По принцип и аз го харесвам, но това "Игри за двама" едвам го издържах. Гледах го декември в "Сълза и смях". Изобщо не ми беше смешно и грам не ми хареса.
И аз взех билет за "Заклеваш ли се в децата".

Пф, значи повече вино/Аперол ще е нужен. Bowtie
Колежки ми го бяха препоръчали, когато го играеха със Стефани Ивайло.

# 271
  • София
Аз съм гледала "Игра за двама" преди време със София Бобчева и ми хареса, непретенциозна и забавна постановка е, идеална за разтоварване.

# 272
  • София
Е, това, че на мен не ми е харесала не е критерий. Но факт, че просто не ми беше смешно, да не кажа, че направо ми беше досадно.
Довечера би трябвало да съм на "Златните момчета", дано е забавно. Само Капитанът съм глеала и много го харесвам.

# 273
Е, това, че на мен не ми е харесала не е критерий. Но факт, че просто не ми беше смешно, да не кажа, че направо ми беше досадно.
Довечера би трябвало да съм на "Златните момчета", дано е забавно. Само Капитанът съм глеала и много го харесвам.
Капитанът е на ниво, както винаги, другите двама - не.

# 274
И ние сме там тази вечер!
Надяваме се на добро настроение!

# 275
Някой от вас ще ходи ли на тази пиеса ?? Изглежда че май ще бъде интересна . Напишете после по един ред .

# 276
Досега съм била на открит театър само веднъж - на метално скеле пред Народния 😀Беше отдавна и не помня особено. Какви са условията по тези фестивали - столовете, номерациите на ред, място. Чува ли се добре, има ли подсигурени нормални тоалетни, хапят ли комари?😀

# 277
  • софия
Някой от вас ще ходи ли на тази пиеса ?? Изглежда че май ще бъде интересна . Напишете после по един ред .
Писано е.

# 278
"Игра за двама" и аз гледах преди няколко месеца и бях разочарована. Бобчева е голяма лигня, а някои сцени бяха ужасно отегчителни, като тази с купуването на автомобил. Имаше и добри попадения, но като цяло и аз едва издържах постановката. Адски разочарована бях и от друга хвалена комедия - "Кафе с претенция". Изобщо, трудно се намира хубава комедия. Да не кажа, че истински готина, освен "Баща ми се казва Мария" не се сещам. И "Черна комедия" съм гледала по препоръка - добро е, ама нищо особено.

# 279
  • София
За ССФ- отиваш и сядаш, където има място. Има тоалетни, тип химически, май не съм ги ползвала. Има комари, да. Поне миналата година имаше. 😃 Има за хапване и пийване, друго ако пропускам - питайте.
Исках да ги гледам и аз Захари и Теодора, но утре няма да съм в София.
Мале да- сцената с колата в "Игра за двама" беше безкрайна, мислех, че никога няма да свърши. 🤣
Единствените две комедии, които мога да препоръчам на 100% са "Ало, Ало" и "Светици и перверзници".

# 280
  • Beyond the stars
Досега съм била на открит театър само веднъж - на метално скеле пред Народния 😀Беше отдавна и не помня особено. Какви са условията по тези фестивали - столовете, номерациите на ред, място. Чува ли се добре, има ли подсигурени нормални тоалетни, хапят ли комари?😀

На ССф е доста приятно - столовете са удобни шезлонги, има хапване, пийване, тоалетните са прилични харесвам атмосферата.
Виж в парка на Военната академия бяхме веднъж и не бих повторила - пластмасови столове, мн комари и като цяло нищо.

# 281
  • София
Само не съм съгласна, че са много удобни столовете. 😃

# 282
  • Beyond the stars
Само не съм съгласна, че са много удобни столовете. 😃

Абе в сравнение с тез на парка на Военната академия и няколко летни театри.. са си супер Bowtie

# 283
Явно масово по сцените на открито е така. Бях на балета "Лебедово езеро" при езерото Панчарево. Тясно, нагъчкани редове и места, миниатюрни и безкрайно неудобни седалки, а коленете на зрителите от задния ред опираха в гърбовете на тези от предния. Без думи. Grinning

# 284
Леле, винаги съм мечтала да отида на любимото ми "Лебедово езеро" на Панчарево, но бяхме извън София на датите. Мислех, че ще е много романтично изживяване. Добре, че не реших да водя половинката на първи балет там явно. Нямаше да е приятно, особено за високи хора.

Общи условия

Активация на акаунт