Хайде на театър - 12

• 52 297
  • 780
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мисля, че Лебедово езеро е адаптирано за сцената в Панчарево и вероятно ще е поорязано, иначе е доста дълго - по спомен с 3 антракта, но прекрасно на голяма сцена, бих отишла да го гледам в Операта по-скоро.

# 286
EdelV, то реално си беше изключително романтично преживяване по залез слънце, а после след антракта и под звездите. Великолепно беше самото представление, голяма красота, 2 часа + антракт между двете части. Но неудобството на седалките си е отделна история и е неприятно за дългокраки хора. Simple Smile

# 287
  • София
Значи 30 минути преди да започне- тоалеттана беше в умопомрачително състояние. За ССФ говоря, но пък се снимах с Капитана и съм доволна за сега. 🤣
И би било чудесно да им забранят да пушат на местата за сядане. 😃

# 288
Значи 30 минути преди да започне- тоалеттана беше в умопомрачително състояние. За ССФ говоря, но пък се снимах с Капитана и съм доволна за сега. 🤣
И би било чудесно да им забранят да пушат на местата за сядане. 😃
Гадно е !! Като човек който вече не пуши е отвратително , дори и като го правих се съобразявах с хората които не пушат !! Вярно е че е на открито но все пак не е хубаво когато димът от цигарите върви срещу теб , особенно ако си седнал и да ядеш . Браво че си се снимала с Капитана , аз много му се кефя . 😊😊

# 289
  • София
Иначе беше много вулгарно за мен шоуто. 😃 Някак си не бях подготвена. Имаше и смешни моменти, посмях се, но не е нещо, което бих препоръчала. А що за родители бяха тези, които си бяха довели децата- не искам и да знам.

# 290
Иначе беше много вулгарно за мен шоуто. 😃 Някак си не бях подготвена. Имаше и смешни моменти, посмях се, но не е нещо, което бих препоръчала. А що за родители бяха тези, които си бяха довели децата- не искам и да знам.
Aз ви казах, ама кой да слуша Smile

# 291
  • София
Какво значи кой да слуша? Билетът ми е купен от месеци. Simple Smile И никъде не съм прочела някой да пише, че е вулгарно. Simple Smile

# 292
Какво значи кой да слуша? Билетът ми е купен от месеци. Simple Smile И никъде не съм прочела някой да пише, че е вулгарно. Simple Smile
Aз написах, че не става. Ако за Вас нещо вулгарно става - е окей.....

# 293
Не съм се включвала отдавна, но давам отзив за последните постановки, които гледах.
Богът на касапницата на камерна сцена в Народния- хареса ми, смях се много и точно това исках, хубава комедия и добра игра, имаше ги и двете. За мен най-добрата роля прави Александра Василева, от сърце се забавлявах на героинята ѝ. Препоръчвам за новия сезон:)
Нашенец го гледам вече за втори път, един път в НДК и на скроо в Летния театър в Бургас. За нен Мариус и вселена и не мисля, че би имало нещо, в което той играе(особено монкспектакъл) и да не ми хареса. Беше страхотно и ме потопи в пъстрия свят на нашата народопсихология, видяна през очите на Чудомир. За мен неговите хумористични разкази са били винаги трудни за проследяване, може и да не съм ги чела в подходящата възраст, но Мариус ги представя по неговия уникален начин и ги прави достъпни. Но пак казвам аз съм пристрастна и за мен той е друг свят, в който съм влюбена завинаги. Пак бих го гледала, както този, така и другите му моноспектакли.
А днес бях на ССФ и гледах “Това не го казвай” - много приятна атмосфера, забавна и неангажираща постановка, точно като за един такъв летен фест.
Като цяло съм много щастлива, че успях да гледам този сезон доста постановки, след 1 година пауза за мен. Определено фаворит ми беше “Дишай”, бих го гледала отново.

# 294
  • Beyond the stars

Тя и Оля Малинова е 18+ , но на мен и компанията много ни хареса представлението й.
Та зависи кое как е поднесено.

# 295

Тя и Оля Малинова е 18+ , но на мен и компанията много ни хареса представлението й.
Та зависи кое как е поднесено.
18+ и вулгарно не е едно и също.

# 296
  • София
Фрох, ако просто се напише, че не става, може човек да помисли, че е скучна пиесата, че актьорите не играят добре и куп други неща, не следва автоматично, че е вулгарно, може би няколко думи с описание какво не става ще помогне повече като мнение Simple Smile

# 297
Аз съм много над 18г. но вулгарни представления избягвам, тъй че и на мен би помогнала подобна информация. Въобще цинизмите са способни да ме отвратят и от най-добрата актриса/актьор/представление.

# 298
  • София
Кючуков беше единственият, чиито шеги не бих определила като вулгарни на този стендъп комеди.
Най-зле беше Донски, аз не съм запозната с нещата, които представя, вероятно публиката му е такъв тип, но шеги, свързани със смърт, наркотици и секс ( представени по твърде вулгарен начин) определено не е моето.

# 299
Кючуков беше единственият, чиито шеги не бих определила като вулгарни на този стендъп комеди.
Най-зле беше Донски, аз не съм запозната с нещата, които представя, вероятно публиката му е такъв тип, но шеги, свързани със смърт, наркотици и секс ( представени по твърде вулгарен начин) определено не е моето.
Само дето на Кючуков нищо не му се разбираше. Тъй че и той отпада.
А частта на Капитана се припокрива едно към едно със самостоятелното му представление.

Общи условия

Активация на акаунт