Хайде на театър - 12

• 52 261
  • 780
  •   1
Отговори
# 315
"Игра за двама" - Кадиев и Бобчева
Приятно прекарване на четвъртък вечер, прекрасен Сашо Кадиев и до там. Имаше доста излишно дълги сцени, със странен за мен хумор. Но имаше и добри попадения, и като цяло не съжалявам за разходката до ССФ.

Фестът се мести от 18.08 в Чистилището - имат драма с общината и спокойствието на катеричките в парка и само един месец са им отпуснали, та после местят локацията.

П.С. Не знам колко опериран от възпитание трябва да си, за да палиш цигара/IQOS в място, макар навън, което е седалка до седалка. Мъжът ми е пушач - става и излиза настрани, за да не кади 10 човека наоколо, не е сложно.
София Бобчева е изключително досадна актриса. Представлението със Стефани Ивайло е супер.

В общи линии мнението ми е - с нея и без нея, Кадиев си изнесе спектакъла, та не ме впечатли хич.
Въпреки, че Стефани Ивайло не е кой знае каква актриса, тук се справя много добре.

# 316
И аз снощи гледах "Игра за двама" на ССФ. Бях прегледала предишните коментари в темата и тръгнах със занижени очаквания. Реших че атмосферата на парка, компанията (моят тийн) и освежаващо питие ще компенсират несъвършенствата на сцената. Всъщност беше по-приятно, отколкото очаквах. Съгласна съм с мнението, че Сашо Кадиев направи цялото представление. Бобчева е симпатично момиче, но просто гласът й е влудяващ.
Не се изненадвам, че Стефани Ивайло се справя по-добре. Не съм я гледала на сцена, но в сериала "Алея на славата" много добре й се получи.
Да коментирам и аз пушенето на феста - за първи път ми се случи хората около мен да излизат настрани, когато палеха цигара. Предишни години не бях виждала такова нещо. Дано повече хора да вземат пример.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 19:05 от bebitta

# 317
И аз снощи гледах "Игра за двама" на ССФ. Бях прегледала предишните коментари в темата и тръгнах със занижени очаквания. Реших че атмосферата на парка, компанията (моят тийн) и освежаващо питие ще компенсират несъвършенствата на сцената. Всъщност беше по-приятно, отколкото очаквах. Съгласна съм с мнението, че Сашо Кадиев направи цялото представление. Бобчева е симпатично момиче, но просто гласът й е влудяващ.
Не се изненадвам, че Стефани Ивайло се справя по-добре. Не съм я гледала на малка сцена, но в сериала "Алея на славата" много добре й се получи.
Да коментирам и аз пушенето на феста - за първи път ми се случи хората около мен да излизат настрани, когато палеха цигара. Предишни години не бях виждала такова нещо. Дано повече хора да вземат пример.
Тя не участва в Алея на славата.

# 318
Не се изненадвам, че Стефани Ивайло се справя по-добре. Не съм я гледала на малка сцена, но в сериала "Алея на славата" много добре й се получи.
Напротив, участва
https://nova.bg/series_movies/people/1583/%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1% … D0%BE%D1%80%D0%B8

# 319
Напротив, участва
https://nova.bg/series_movies/people/1583/%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1% … D0%BE%D1%80%D0%B8
A, да.

# 320
Може ли мнение за "Плач на ангел" с Христо Мутафчиев в Народния и "Чест" в Театър 199.

# 321
Супер . Яд ме е че не съм в София ,  за да посетя Феста . Лично тази пиеса , и на мен ми направи впечатление , докато си преглеждах Инстаграма , но това местене от една локация , на друга та чак на трета е малко излишна . Аз не съм фен на Сашо Кадиев , но пиесата бих я гледала . Да попитам някой от вас гледал ли е вече“ Кученцето се засмя “ ?? Много ми се иска да разбера дали е била хубава , тъй като харесвам Севар Иванов . За него смятам че е изключително талантлив , освен че е чаровен . Relieved
Напишете по едно мнение за да знам дали си заслужава да се отиде . Благодаря ви предварително . RelaxedRelaxedRelaxedRelieved

Севар Иванов и аз много го харесвам. Наистина е много чаровен, има такова готино излъчване. Освен това е много интелигентен, възпитан и мил.Скоро го гледах в "Пресечна точка", толкова адекватно коментираше различните теми, много ме впечатли. И толкова правилно говори. Абе с една дума абсолютен сладур.Simple Smile

# 322
  • София
Здравейте, имам въпроси към тези, които са ходили в Топлоцентрала. Разбрах, че няма места, но колко по-рано е хубаво да се отиде, за до може да се заемат, що-годе хубави места. Кота пускат да се влиза в залата?

# 323
  • софия
Предполагам, че няма точен час за пускане, но обикновено е около 30 - 40 мин. преди представление.
Всеки преценява кога да отиде. Когато се отворят вратите има опашка за влизане.

# 324
Аз отидох 20тина минути по-рано и вече имаше опашка пред залата.

# 325
  • София
Предполагам, че няма точен час за пускане, но обикновено е около 30 - 40 мин. преди представление.

В другите театри е около 15 минути преди влизане, за това питам. Grinning А някой знае ли каква изобщо е идеята да няма места?

# 326
  • София
Разбрахте ли, че вече ще има театрални представления и в аула Максима в УАСГ? Simple Smile

# 327
  • София

В другите театри е около 15 минути преди влизане, за това питам. Grinning А някой знае ли каква изобщо е идеята да няма места?

Последният път, когато бях там - точно 15 мин преди представлението отвориха вратите. Предверието беше пълно с народ и честно казано малките тарикатщини на зрителите да влизат по-напред и да се запазват по 5-10 стола от някой, който е влезнал напред, леко ме натовари. А защо няма номерирани места, и за мен остава загадка

# 328

Последният път, когато бях там - точно 15 мин преди представлението отвориха вратите. Предверието беше пълно с народ и честно казано малките тарикатщини на зрителите да влизат по-напред и да се запазват по 5-10 стола от някой, който е влезнал напред, леко ме натовари. А защо няма номерирани места, и за мен остава загадка
Същата тарикатщина е и на Sofia Summer Fest, особено изразена това лято. Много ме напряга това, подобно на запазването на шезлонги на басейни и прочие.

# 329
Разбрахте ли, че вече ще има театрални представления и в аула Максима в УАСГ? Simple Smile
Да, страхотна новина!

Общи условия

Активация на акаунт