Хайде на театър - 12

• 52 254
  • 780
  •   1
Отговори
# 345
И аз на 15.08 гледах "Заклеваш ли се в децата"и знаете ли, сега се усетих,че и през ум не ми е минало да я препоръчам тук, а обикновено нямам търпение да го направя. Само по себе си това говори много за постановката. Не съжалявам, че я гледах,но я забравих в момента ,в който си тръгнах.
И мен не ме впечатлиха Заклеваш ли се в децата? и Това не го казвай! За това и не съм писала тук, защото директно ги забравих поради предсказуемата им драматургия. Е да - не лошо скалъпена, но далеч на по - ниско ниво от наистина качествени пиеси. Приличат по скоро на теми взети от лайф стайл издания, от колкото на вълнуващо разказани истории.  От там нататък - добри артисти, но също предсказуеми и доста клиширани в играта бих казала. И двата спектакъла в никакъв случай не са халтури, просто вторични в посланията и реализацията си.

# 346
  • София
Вчера гледах "От всички страни" в Маймунарника в Борисовата градина от 20ч. Беше чудесно като обстановка. Отидохме към 19.20ч и си седнахме на висока масичка, хапнахме пийнахме, идеална гледка имаше към сцената. Отделно са наредили и столчета пред сцената, та всеки може да си избере къде иска да бъде. постановката беше свежа и смешна. Не беше нещо уауу, но ми хареса.
На 06.09 пак съм там на "Съседите отгоре".

# 347
  • София
Някой гледал ли е " Не се шегувам" с Капитана? Аз този хич не го харесвам, поне като съм попадала на тв изявите му. Чудя се дали да заведем децата, дали има неприлични шеги?

# 348
Някой гледал ли е " Не се шегувам" с Капитана? Аз този хич не го харесвам, поне като съм попадала на тв изявите му. Чудя се дали да заведем децата, дали има неприлични шеги?
Само неприлични шеги. Какви деца, какви пет лева. Освен ако не са на 18.

# 349
Имам лични впечатления от него, (децата ни учат в едно училище) и изобщо не са приятни. Има високо самочувствие , очаква всички да го познават и да се държат с него, все едно е нещо повече. Няма да изпадам в подробности как се държа с мен веднъж. Да, афектирана съм, но смятам, че не е маловажно и затова не го препоръчвам, освен това не харесвам стенд ъп, много рядко ми е харесвал този жанр.

# 350
  • софия
Не се беше харесало на човек, който го харесва.

За мен този човек е неприятен и не бих си го причинила.
https://bg-mam.ma/p/1662302/48351160
https://bg-mam.ma/p/1662302/48351312

# 351
Точно  " Не се шегувам" не съм гледала, но други изяви винаги съм харесвала.
Единствено последното му участие със Златните момчета ме изненада неприятно с нецензурното съдържание...
Иначе го харесвам и сега ще отида в събота да гледам  " Не се шегувам" .

# 352
  • София
Точно  " Не се шегувам" не съм гледала, но други изяви винаги съм харесвала.
Единствено последното му участие със Златните момчета ме изненада неприятно с нецензурното съдържание...

И моето мнение е същото.

# 353
  • София
Благодаря за отговорите! Отказвам се.

# 354
Вчера гледах "От всички страни" в Маймунарника в Борисовата градина от 20ч. Беше чудесно като обстановка. Отидохме към 19.20ч и си седнахме на висока масичка, хапнахме пийнахме, идеална гледка имаше към сцената. Отделно са наредили и столчета пред сцената, та всеки може да си избере къде иска да бъде. постановката беше свежа и смешна. Не беше нещо уауу, но ми хареса.
На 06.09 пак съм там на "Съседите отгоре".
И аз вчера за първи път бях на постановка в Маймунарника. Обстановката наистина е приятна и е доста по-спокойно от ССФ например, но не бих казала, че столчетата, дето бяха наредили пред сцената са удобни. Ние също си намерихме свободна висока маса, но дори и там се схванах и последните 20 мин стоях права.
А за пиесата “От всички страни” - една от слабите комедии, които съм гледала напоследък. Сюжетът се побира в едно изречение, наистина смешни моменти почти липсват, но пък поне актьорите се раздадоха.   
Скрит текст:

# 355
  • софия
Чамкория на новото място.

# 356

Взимайте билети, който не го е гледал още, няма да съжалявате! 🤗

# 357
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Вече сме далеч и няма да можем видим всичко това Sad за съжаление.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/18714210

# 358
"Госпожица Юлия" хич не ми хареса, нито сюжетно, нито интерпретация. Представянето беше на ниво, но това не променя нехаресването на постановката от мен. Във "Възраждане" съм гледала страхотни други - "Квартет за двама", "Последната тайна на Фреди Меркюри", "Лабиринт", препоръчвам и всичките им детски. Някой гледал ли е там "Три сестри"? А в Народния за "Народът на Вазов" какви са ви отзивите?

# 359
  • София
Госпожица Юлия е от най-добрите постановки във Възраждане според мен, но не е лека постановка, въпреки времето, в което е писана, задава много въпроси и сега. Нашата компания беше впечатлена, когато я гледахме. Но Стриндберг определено е “тегав” автор, малко в стила на Ибсен, доста депресивни могат да бъдат, така че те разбирам. Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 09:13 от Olive

Общи условия

Активация на акаунт