Хайде на театър - 12

• 52 188
  • 780
  •   1
Отговори
# 495
Взех си билети за "Перфектни непознати " ! Очаквам пиесата да си заслужава . Лили Маравиля и Мартин Димитров са актьорите който нямам търпение да видя .. 😊😊

# 496
# 497
Вчера ходихме на "Разделям двойки по домовете" в Младежки театър "Николай Бинев". Много приятна и забавна комедия. Не съм фенка на Михаил Билалов, говори доста тихо и се напрягам да го чувам. Но актрисата, с която си партнираше - Гергана Христова, много ми допадна. Не я бях гледала досега, но вече съм ѝ фенка. А Юлиян Петров бях гледала само в сериала "Скъпи наследници", но също много добре се справяше в ролята си. Препоръчвам за разпускане, но си взимайте билети за по-предните редове. Ние бяхме на 8-и ред и цялата компания от време на време не чувахме добре.

# 498
  • София
Аз пък днес бях в Младежкия на "Съблечи се за вечеря". Доста се посмях, много приятна комедия.

# 499
Аз пък влизам да се оплача от ТБА. Театър на армията, когато пада представление, независимо от причината, е коректно да уведомите зрителите си - в сайта, във фб, инстаграм… Не е нормално да научаваме от случайно видян пост на режисьора на спектакъла. И само там, никъде другаде.
И още нещо: добре е да наблегнете на правописа в анонсите, които пускате (макар и редки), защото липсата му е неуважение към зрителите и актьорите. Хората, които ходят на театър са грамотни над средното ниво и тези неща не работят за вас.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 01:07 от PoshSpice

# 500
Аз пък преди 3 дни гледах "Майстора и Маргарита" в Младежкия. Бих казала - фантастична игра на всички актьори, дори и на тези, които по принцип не харесвам. Нямаше слабо звено, от първия до последния се справиха чудесно. Рая Пеева ме изненада много приятно, страхотна беше като Маргарита, мистична, драматична. Другото ми откритие, за което само бях слушала суперлативи тук, е Боян Арсов. Това момче е родено да бъде актьор. При наличие на 10 души на сцената не можех да откъсна очи именно от него, невероятно интересен, органичен и талантлив. И тъкмо си помислих как категорично трябва да направи моноспектакъл, защото умее да изпълва пространството със себе си и да приковава вниманието, sea ме информира, че всъщност вече има такъв ("Луцифер") и веднага ми влезе в списъка за гледане.
Та цялостно съм много доволна от постановката, бях на първия ред (реално втори след този, на който бяха разположени кукли в човешки ръст) и във втората половина на спектакъла имаше момент, когато артистите играха буквално на столовете пред нас.
Препоръчвам. Simple Smile

# 501
Аз пък преди 3 дни гледах "Майстора и Маргарита" в Младежкия. Бих казала - фантастична игра на всички актьори, дори и на тези, които по принцип не харесвам. Нямаше слабо звено, от първия до последния се справиха чудесно. Рая Пеева ме изненада много приятно, страхотна беше като Маргарита, мистична, драматична. Другото ми откритие, за което само бях слушала суперлативи тук, е Боян Арсов. Това момче е родено да бъде актьор. При наличие на 10 души на сцената не можех да откъсна очи именно от него, невероятно интересен, органичен и талантлив. И тъкмо си помислих как категорично трябва да направи моноспектакъл, защото умее да изпълва пространството със себе си и да приковава вниманието, sea ме информира, че всъщност вече има такъв ("Луцифер") и веднага ми влезе в списъка за гледане.
Та цялостно съм много доволна от постановката, бях на първия ред (реално втори след този, на който бяха разположени кукли в човешки ръст) и във втората половина на спектакъла имаше момент, когато артистите играха буквално на столовете пред нас.
Препоръчвам. Simple Smile

В началото на годината си говорихме с Боян, че сме на едно и също мнение, че ролята му в Луцифер далеч не е толкова добра, колкото в Майстора и Маргарита. М/у др., той е не само актьор, а и преподавател в НАТФИЗ.

# 502
  • София
Прави много добра роля и в Светици и перверзници.

# 503
Хора направо съм бясна !! Уж заради "технически" причини !! Постановката Перфектни непознати няма да се състои,  на поне че ще ми върнат парите иначе 50 лева щаха да са похарчени напразно !! 😆😆 Но поне можеха да предупредят хората от по ранно че няма да се състои !! Хайде оставете ме мене , ами други хора който са решили да видят постановката от други градове , ще е доста тъпо за тях !! И за друго ме е яд , че няма до видя Лили Маравиля и Мартин Димитров,  иначе за другите актьори хич ми не е много зор .. 😡😠😡

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 01:04 от Не се сърди, човече

# 504
Боян Арсов е новата ми театрална любов. След като миналата година изгледах всичко с него в Сатиричния, включително и “Влюбеният Шекспир”, постановка, която в момента не се играе, а също и “Животът е сън” на Театър "Зонг”, която определено не е за всеки, се радвам, че и този сезон ще има къде да го гледам. Набелязала съм си „Бебе на борда“ в Народния, а вече и „Майстора и Маргарита“ в Младежкия. Заради такива актьори бих гледала и пиеси, които ама грам не ме привличат.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 13:50 от Flo Ann

# 505
  • София
Мен не ме впечатли чак пък толкова в "Светици и перверзници", там жените са на преден план. 😃
Излизам от "Ах,  тези родители" във Възраждане. Бях с дъщеря ми на 8 г. Много хубаво представление и подходящо точно за тази възраст. 5/5.

# 506
В началото на годината си говорихме с Боян, че сме на едно и също мнение, че ролята му в Луцифер далеч не е толкова добра, колкото в Майстора и Маргарита. М/у др., той е не само актьор, а и преподавател в НАТФИЗ.
Да, прочетох и се информирах. Има защо да е преподавател дори и в тази млада възраст.
Изключителен! Simple Smile

# 507
# 508
Същото като при мен !! Само че при мен беше за " Перфектни непознати " , поради "технични " причини !! А се указа че искали да има повече от 700 човека !! Което е адски тъпо за тези хора ( като мен ) които са платили за пиесата , и са искали да видят даден актьор !! 350 човека им били малко !! Добре че поне парите си връщат . 😒😒 Ако наистина човека е болен да се оправи възможно най бързо !! Ако е като моята причина ще е супер грозно . 🫤🫤

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 13:35 от Жасмина 94

# 509
  • София
Е, нали и юли отмениха в 199 няколко представления и в дните, в които трябваше да се играят актьорите си качваха морски снимки във ФБ. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт