''Водата'' - каква е дневната ви нужда?

• 13 736
  • 225
  •   1
Отговори
# 105
Втора опция...около 1 литър на ден Simple Smile

# 106
 Twisted Evil
 от както писах в темата започнах да си броя течностите
около 3 литра  за 24 часа

# 107
  • София
Нуждата ми е около литър - литър и половина. Иначе се насилвам и пия поне три  Peace

# 108
  • София
Когато съм си в къщи  пия по 1,5-2,0 литра дневно.
Когато съм навън - по малко.

# 109
Гледам да пия поне по 1,5 л на ден..Помага ми да не се разяждам като за световно... Confused

# 110
По случай Лунната диета, днеска малко повече вода от нормалното  Joy hahaha Joy

# 111
  • София
И аз пия малко вода като цяло, колкото и да си повтарям, че трябва повече...
Сега като съм бременна поне се старая да пийвам повече, а и с бъбреците не съм добре и си е наложително. Whistling

# 112
Два - два литра и половина, но аз освен вода и кафе (което обезводнява  Whistling) други течности не пия.

# 113
  • Tам през Атлантическия океан
1 л или 1,5 чиста вода .. а иаче с другите течности идва пр. 2 л
п.п. Пробвайте 1,5 мин.вода с един изцеден лимон ..... помага за свалянето на излишни кг. поне при мен имаше ефект  Peace 

# 114
Между 2,5 и 3 литра. Аз сега като се позамисля други течности не пия (за кафето не говорим). Чувала съм, че колкото кафе пиеш, същото количество вода трябва да изпиваш допълнително( освен стандартните 2 литра).

# 115
Не пия вода, но не чувствам липсата й.

# 116
По случай новия подфорум да побутна темата  Peace

# 117
Напоследък малко пия вода... ConfusedПовече съм на чай...

# 118
  • Все на втория етаж
Ами аз ако не си го поставя за цел, мога да не пия вода и цял ден...е не съвсем, но на под 1 литър мога да изкарам спокойно. Tired Знам, че е хубаво да се пие много вода и се опитвам да се "науча", но общо взето пия насила...

Това е и моят отговор. Sad

По някой път пия насила вода. Случвало ми се е цял ден да не пия вода, ама изобщо, без да чувствам жажда. Дали не съм нещо не в ред? newsm78

Лятото пия по малко повече вода, но пак като се замисля не е достатъчно. Знам, че е хубаво да се пие , но не мога и насила да се наливам.

Та в този ред на мисли, дневните ми нужди мисля са около литър.  Tired

# 119
Повече от 1 литър максимум не мога да изпия, даже често се случва с 1 чаша мода да карам цял ден, просто не ми се пие, другия вариант е да се наливам насила със вода понеже е много полезно,ама.... Rolling Eyes
Аз ако пия по 2-3 литра вода на ден,трябва да хода през 15 мин до 00....

Общи условия

Активация на акаунт