АВГУСТ бебче ще ми донесе и минали тревоги ще отнесе

• 12 331
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Аз съм при Томова на 19.03 в МЦ София, ще се опитам да обясня къде се намира, защото живея на близо. Значи за тези с градски транспорт, отпред минава трамвай номер 5, можете да го хванете от Съдебната палата, там му е колелото. Слизате на Ритуалната зала на Хиподрума, а самия медицински център е срещу нея (от дясната страна, когато сте в трамвая). Може да попитате и за данъчната служба на община Красно село, защото с медицинския център са в една сграда, а най - добре да кажете, бившата сграда на ГУСВ. За тези с кола, от Руски паметник, карате само направо в посока Княжево, на третия светофар влизате в локалното от дясно и след около 200 метра ще сте пред центъра. Надявам се да съм успяла да обясня, ако има нещо питайте  Hug

# 166
Добро утро мами!!!
Аз тази сутрин голям екшън преживях  Sad...........Станах си, закусих и започнах да се приготвям за излизане. Отидох да пишкам и като погледнах тоалетната хартия- кръвчица... #Crazy  #Crazy  #Crazy Ле-ле такъв ужас изпитах, че на никого не го пожелавам  Naughty..Веднага се обадих в клиниката и тръгнах за там. Прегледаха ме, нямаше повече кървене, бебето си мърдаше, но аз бях в луда паника  Shocked. Лекарката ми предположи, че е от плацентата нали е ниско долу..А и аз вчера 6 часа ходих по улиците  ooooh! като отвързана!!!
Боцнаха ме с прегнил и ми изписаха магнезий...Толкова се стресирах..Ужас!!!!Сега трябва 1 седмица само в леглото да прекарам......Дано всичко е наред по-нататък.. Praynig
Поздрави на всички и се пазете много!!!!!

# 167
Здравейте, мами!
Йована, наистина трябва да се замислиш за цигарите. Не че 1,2 е проблем, но все пак. Поне докато си бременна, се опитай да не пушиш. Аз съм бивш много голям пушач. Пушех по 1кутия и половина на ден. Миналата година август ги отказах, просто силна воля, това е Simple Smile Така че човек просто трябва силно да вярва в себе си, тогава проблемите по-лесно се разрешават.
 Simple Smile Искам да ви попитам, всеки говори за прегледи, ехографи, само един триизмерен ехограф ли има в София?
И аз скоро време ще трябва да отида Laughing

# 168
  • Златна Добруджа
КонстансHug На 2Д бях на 15.02. но лекарят ми нищо не ми каза, дори не ми загатна, рано били и т.н.  Crossing Arms На частно съм след 2 седмици, но там също ме гледа на 2Д, та затова си мислех дали да не отида на 3Д та евентуално да се види нещо  newsm78 Иначе лекарят, който единствен има такъв апарат в града, не го долюбвам особено, голям печалбарин е, ама айде - за 1 път ще го изтрая  Twisted Evil
Бели4ка , пази се  Hug
Като непушач по въпроса с цигарите по-добре да не се обаждам, виж за кафето - аз пия по 1, максимум до 2 на ден, но с много мляко  Peace

# 169
Gera-искам да попитам за тази д-р Томова, всички говорите за нея и немога да разбера. Някакъв частен кабинет ли е, какъв точно е случая? Питам , защото живея много наблизоV
Beli4ka
-Съжалявам много, че така се е случило, наистина много неприятно. Но не се притеснявай, важно е че с бебето всичко е наред. Сега си почини една седмица и се успокой!

# 170
  • Златна Добруджа
Между другото - някой знае ли нещо за Клара, Иви ? Двете бяха редовни в първите ни темички, а сега нещо се изгубиха, както и някои други майчета  newsm78 Надявам се, че причината е в хубавото време и разходките, а не нещо друго.
Чао засега от мен  Heart Eyes
Отивам да взема синчето от училище

# 171
Бели4ка не се притесняваи от кървенето,на мен ми се слу4и същото миналата седмица,но с няколко дни лежане и лекарства се 4увствам много добре.Прокървяването не се повтори и вярвам 4е и при теб ще е така.

# 172
  • София
И аз мислех да питам за Клара. Не знам защо се сетих за нея, не се познаваме. Гледам, че е писала в други теми, на лентичката й пише, че е в 15та седмица, ако не греша. Дано всичко е наред с тях и да се включат скоро.

За доц. Томова незнам, но моята докторка също ме прати при нея. Аз съм на 15.03.

А за цигарите.... аз ги спрях малко преди да забременея с първото си дете. Сега съм им върл противник. Кафенце пия напоследък, че много ме боли глава от ниското кръвно. Но и аз наблягам повече на млякото.

# 173
Кафе пия сутрин, задължително с мляко, без цигара. Иначе съм пушачка, но докато съм бременна или кърмя не пуша. Да си призная напоследък изпуших няколко цигари, но бях в стрес.
Имам воля и като кажа спирам - спирам и толкоз Naughty
Беличка, аз преживях няколко такива момента, но проблеми с плацентата нямам. Пази се повече, разходките са хубаво нещо, но не прекалявай Peace

# 174
Беличка, за кървенето - пълен покой поне една седмица, дори и след това ако можеш си почивай повече. Аз бях така на два пъти, но сега съм добре и ми разрешиха да излизам. Относно цигарите, мисля че не трябва да имаш супер силна воля, за да ги откажеш, здравето на бебето би трябвало да е достатъчен стимул . Според мен е безотговорно да се пуши по време на бременност. Извинявам се , ако съм засегнала някой.

# 175
  • София
Я, и аз да питам за упътване, нищо, че съм от София и нищо, че има време, ама като е станало дума.....Аз ще Ходя при Томова на 12.03 в МЦ"София" на бул. Цар Борис III 54, обаче идея нямам как се стига до там. Гледам в бгмапс, обаче никакъв ориентир нямам наоколо. Нищо познато. Вълнува ме и с какво да стигна до там, че не съм шофьор.
МЦ София се намира в сградата на бившото ГУСВ.Дотам се стига с трамвай 5 или 19.
Упс,сега видях Embarassed,че Гера е обяснила по-подробно.
Беличка,почивай си и пий лекарствата.Ще ти стискам палци всичко да е наред за в бъдеще Praynig.
iovanna,добре дошла Hug.Повечето тук сме с малки дечица и разликата между тях и бебчетата ще е горе долу колкото и при вашите дечица.А относно цигарите ги спирай,защото наистина са много вредни за бебока.

# 176
ами, има много 3Д ехографи в София, даже и 4Д има (макар да не съм наясно какво точно жУвотно е това  Wink), в повечето добри медицински центрове (частни, разбира се) + в някои от големите АГ болници имат хубави апарати, но масово по ЖК са стари и с лоша резолюция (моите впечатления са такива).

за доц. Томова - тя преглежда на няколко места - в Св. Лазар (частна АГ клиника), в МЦ София (сградата на бившето ГУСВ) със сигурност. Масово говорим за нея, понеже тя и Мазнейкова се водят нещо като "светила'' що се отнася до феталната морфология (да се огледат хубаво органите на бебе за евентуални увреждания и ако е наложително да се прави аборт, докато е време, не дай боже!!! Naughty). Затова и много бремелинки си плащат за преглед при една от тях, за да са спокойни. Аз на 28.02 съм при Томова в МЦ София! Дано видим пола, но най-вече - дано бебе е здраво и всичко му е наред  Praynig А, да, и Мазнейкова като ме гледаше миналата бременност, ме гледаше на 2Д функция (иначе апаратът имаше и 3Д възможност), защото каза, че е важна високата резолюция за една хубава диагностика, 3Д-то е повече за кеф на родителите  Flutter

аз кафенце пия по едно слабо сутрин, също с много мляко, защото имам доста ниско кръвно - от онези дни, като ме болеше много глава на ЖК ми измериха 80/40, при положение, че бях закусвала (без кафе, де)!!!  Shocked сега с кафенце сутрин си е друго нещо  Mr. Green За цигарите съм твърдо против! ама никога не съм пушила
Беличка, почивай си! и ти, и бебчо имате нужда, а сега вие сте най-важни  Hug

бъдете здрави, бремелинки!

# 177
  • Ланкър, планините Овнерог
Цигарите и за мен са най-голямото изпитание и да си призная не винаги устисквам. Все пак съм доволна от себе си- от кутия на ден до най-много 1цигара на ден, но не всеки ден.

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 16:30 от Гита Ог

# 178
Ле-ле мами, аз не знам как смеете да пушите...Аз съм пушачка от може би...7-8 години..Почнах на 14-15  ooooh! (ужас, колко малка съм била)..Но сега просто не мога да си представя да запаля и да тровя малкото човече...Иначе си пушех по кутия на ден, но сега НЕ  Naughty!!!! Не че не сънувам вечер как си пуша сладко със доза силно кафе  Crazy..Не пушете е моят съвет..Имайте воля заради малчетата..Аз ще се постарая след раждането да не пропуша никога вече!!! Отвратителен навик  #2gunfire!!!

Исках да питам..само аз ли не усещам още моето бебе  newsm78...Гледам и Констанс го е усетила вече, а термина и е с 1-2 седмици след мен..

# 179
Malejna-много мило за изчерпателната информация за д-р Томова. Ще бъде ли възможно да ми дадеш някакъв тел.номер, може би по нататък да се запиша и да си определя час, предполагам таксата е около 70лв.?
За сега мами, това е от мен!
Много весел и спокоен уикенд!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт