Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 21 728
  • 352
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Здравейте! И аз съм в чуденка,къде да си направя микроблейдинг,само че за Бургас. Много се притеснявам как ще стане, понеже почти нямам вежди и са доста светли,но се уморих вече с това рисуване години наред. Ще съм благодарна,ако някой може да ми препоръча читаво студио,макар че в Бургас по принцип трудно се намират кадърни специалисти за каквото и да било.

# 346
Надежда Тенева е най-популярна, може да разгледате страницата й във фб. Има и доста други, които са натрупали практика, не завършили вчера (с извинение).

# 347
  • Бургас
Надежда Тенева е най-популярна, може да разгледате страницата й във фб. Има и доста други, които са натрупали практика, не завършили вчера (с извинение).
Благодаря! Ще поразуча.

# 348
Здравейте, може ли да ме посъветвате какво да използвам за веждите си, започнаха да се появяват бели косъмчета , с какво да ги боядисвам ? Благодаря ви.

# 349
Може да ходите на ламиниране + боядисване или с къна Simple Smile

# 350
От вчера съм с “нови” вежди, миктоблейдинг phibrown, та следвам стриктно всичко, резултата ме удовлетворява, НО специалиста ми каза, че мога да мокря след 24 часа. Въпреки това, чета, че не е препоръчително 7дни. Затова реших да попитам тук как да действам. Въпросът ми е глупав, но предпочитам да попитам😅

# 351
  • Варна
Аз съм с пудра и трябваше да почиствам с тампонче с вода първите три дни и после да не мокря до пълното обелване. Доколкото знам при микроблейдинг е по-различна процедурата, но пак не би трябвало да се мокри.

# 352
  • София
Kanari по кой метод ви направиха веждите, бихте ли споделили снимка на резулата, благодаря Ви!

Аз имам гъсти и тъмни вежди, но съм със светла коса. Тук, там имам дупки и не са ми много симетрични. Притеснява ме какъв цвят би ми отивал и това посивяване (избледняване на пигмента) след време. Веднъж направиш ли си веждите, после цял живот ли трябва поддръжка?

Общи условия

Активация на акаунт