Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е постоянният грим и как се извършва процедурата?
Каква е продължителността на действие на постоянния грим?
Какви са основните разлики между микроблейдинга и постоянния грим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е постоянният грим и как се извършва процедурата?
Постоянният грим е козметична процедура, при която се вкарват пигменти в кожата, подобно на татуирането. Обикновено се използват минерални или растителни бои, което минимизира риска за здравето. Процедурата започва с очертаване на формата с молив, нанасяне на обезболяващ продукт и след това попълване с пигмент. Обикновено времето за подготовка е около два часа, а самата процедура за веждите отнема около 30 минути.
-
Каква е продължителността на действие на постоянния грим?
-
Какви са основните разлики между микроблейдинга и постоянния грим?
Микроблейдингът е техника, която имитира естествените косми на веждите, докато постоянният грим се прилага с помощта на машина и предлага различни техники, като например пудра вежди. Основните разлики са в техниката на изпълнение и дълбочината на вкарване на пигмента, което влияе на дълготрайността и естествеността на крайния резултат.
-
Какви са основните съвети за грижа след процедурата?
-
Какво да правя, ако резултатът от микропигментацията не е такъв, какъвто очаквах или желая?

- а пък цената си беше не никак малка за времето. После съвсем случайно изнамерих едно момиче в Левски, Бебка й викат- помолих да ги направи по формата, която все ище горе долу си личеше от предишната и тя мисля се справи повече от добре. Нейните издържат на моята мазна кожа повече от две години! Дотук супер. Но последният път, когато ходих при нея, меко казано ме претупа и резултатът беше покъртителен- тотално различни една от друга вежди, дебели ужасни 😟. Опитах се да ги обеля по- рано само и само да поизчистя нещо от тях, но уви. Нося си ги все още… А мина повече от година… Та сега ми попадна името на Елена Оклева и се чудя някой дали е ходил при нея. Ето ме в момента: