Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 21 598
  • 347
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Бях ви писала по - назад, че се чудя изобщо да правя ли вежди, защото за мен уж е подходяща пудра, а тя ми изглежда много неестествено. Оказа се, че май ми изглежда така, защото все виждам снимки на току що направена пудра. Аз съм доста доволна от резултата, това ми е 9ти ден, обелени, предстои ретуш февруари. Направи ми ги с някакъв... Как го каза... Естествен ли био пигмент ли, нещо такова. Издържа малко по-малко уж от другите пигменти, но предимството му е, че сам изчезва и вероятността да трябва после лазер е малка. Реално после направо отиваш там след година - две, колко не знам да ти го освежат.
Скрит текст:

P. S очната е на година и половина, все още не виждам нужда да се освежава.

# 331
А защо реши да я махаш, ако не е проблем, че питам? Simple Smile
Искам да махна "Човчицата", която излиза от страни, защото е синкава;Клепача ми е паднал от ЕГН-то и не стои добре. Иначе очната линия над самите мигли ще си я освежа и няма да я махам;

# 332
Зсравейте,маже ли да ми препаръчате за София къде може да се направи микроблейденг вежди .

# 333
Продължавам да издирвам къде да  направя микроблейдинг.Имате ли мнение за Анета Туечка и Ана Кериган.
Видях и страница на Ева Серева.Ще съм благодарна ,ако споделите мнение.

# 334
  • София
Направих си при Ана Кериган, супер доволна съм. Моите вежди имат форма, но са с дълги и редки косми, един да падне, остава дупка, от 14 годишна се рисувам за запълване. Не знам защо по-рано не си ги направих.

# 335
Момичета има ли мнения за елена оклева за вежди. Набързо разказвам моята история. От години си ги правя. Първо ори една мацка на шипченски проход Джули май се казваше- невероятна форма тогава ми направи. Но при второ ходене след около две години, пигмента падна буквално за три дни Sad- а пък цената си беше не никак малка за времето. После съвсем случайно изнамерих едно момиче в Левски, Бебка й викат- помолих да ги направи по формата, която все ище горе долу си личеше от предишната и тя мисля се справи повече от добре. Нейните издържат на моята мазна кожа повече от две години! Дотук супер. Но последният път, когато ходих при нея, меко казано ме претупа и резултатът беше покъртителен- тотално различни една от друга вежди, дебели ужасни 😟. Опитах се да ги обеля по- рано само и само да поизчистя нещо от тях, но уви. Нося си ги все още… А мина повече от година… Та сега ми попадна името на Елена Оклева и се чудя някой дали е ходил при нея. Ето ме в момента:

# 336
  • София
Продължавам да издирвам къде да  направя микроблейдинг.Имате ли мнение за Анета Туечка и Ана Кериган.
Видях и страница на Ева Серева.Ще съм благодарна ,ако споделите мнение.

Аз и дъщеря ми сме си правили веждите при Ана Кериган.
Изключително доволни сме! Е, вече е време за освежаване, но все
пак това са три години, да сме по-точни, моите са на 3 г. и почти 2 месеца.

# 337
Sophia L, a имате ли разреждане/опадване на космите след процедурата?

# 338
  • София
Sophia L, a имате ли разреждане/опадване на космите след процедурата?

Не, нито при мен, нито при дъщеря ми. Моите веждички си бяха
такива - късички и слабички.

# 339
Къде се намира студиото на Ана Кериган и какви са горе долу цените при нея?

# 340
По телефона питах за микроблейдинг и каза 370,но не знам къде се намира.

# 341
  • София

Преди три години студиото ѝ беше съвсем близо до МОЛ Парадайс.
Не знам сега там ли е все още, както и какви са настоящите цени.

# 342
  • София
Все още е там. Последвайте я във ФБ. често пуска промо.

# 343
  • София
Ана много я харесвам. Бях й писала да я попитам за моя казус, след като на няколко места ми казаха, че ретуша ми държи 3-4 месеца, защото пигмента е наслоен и трябва първо лазер, след това наново рисуване на веждите. Препоръча ми къде да отида за премахване, след което тя да ми ги направи, но аз така и не отидох. Почувствах се супер подведена от целия хайп около микроблейдинга и за момента не съм решила дали искам да ги правя отново, след като трябва да ходя сума ти време като идиот и да се подлагам на лазер..

# 344
Проучете къде разтварят пигмента с Remover, мисля, че оздравителният процес е по-кратък и по-малко болезнен.
За съжаление имам опит само с лазер и не мога да потвърдя.

Общи условия

Активация на акаунт