Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 10

• 27 283
  • 422
  •   1
Отговори
# 420
Отзив за перманентен грим, перманент, татуаж.
Пиша този отзив, за да не попадне никой друг в ситуация като моята.

Направих си перманентен грим на вежди и очна линия при Наталия Чемерис (твърди, че има над 20 години опит). По време на процедурата върху клепачите беше нанесен анестетик. Той попадна върху лигавицата на очите, моментално ги обезболи и започна да ги разяжда. Майсторката знаеше, че препаратът е попаднал в очите ми, но продължи да работи. Заради упойката не усещах болка, но по време на процедурата зрението ми започна да се замъглява.

Същата вечер по спешност потърсих медицинска помощ. Диагнозата беше: химическо изгаряне на роговицата и конюнктивалния сак на двете очи. Назначено ми беше лечение за две седмици, включително антибиотик. Два дни изобщо не можех да отворя очите си.

Когато поисках да ми върне парите, Наталия изтри цялата ни кореспонденция и ме блокира. Успях да си върна сумата само за очната линия и то едва след сериозен разговор и предупреждение, че ще сезирам правоохранителните органи.

Прилагам медицинския документ и скрийншоти от кореспонденцията.

По-късно разбрах, че този анестетик е забранен в Европейския съюз, тъй като концентрацията на активните вещества в него надвишава допустимите европейски норми. Майсторка с над 20 години опит не е знаела, че при попадане върху лигавицата може да причини химическо изгаряне. Тя дори се е консултирала с ChatGPT какво може да е, според симптомите ми.

Взех решение да премахна перманентния грим на веждите. Бях на консултация при други специалисти. Премахването ще отнеме повече от година, тъй като пигментът е поставен много дълбоко.

Наталия ми направи нова форма на веждите и старият ми перманент сега грозно се вижда под новия, който е много по-ярък. Ясен контур, плътно нанасяне, несиметрична форма – изглеждам по-възрастна.

След като публикувах отзива си в групата, с мен се свързаха и други жени, пострадали от работата на Наталия. Неравномерно направени устни, вежди, изгаряне, лошо изпълнение и блокиране на клиентите след подадени оплаквания – това се оказа типично поведение за този човек.

СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ НЕЯ!

https://www.facebook.com/share/1DyRyD4ZWQ/

# 421
  • SF
Съжалявам за това, което ви се е случило. Не изчетох комуникацията, но ви вярвам. Понякога има и разочаровани клиенти. За да изберете именно нея, сигурно сте чела отзивите на куп доволни.

# 422
Съжалявам за това, което ви се е случило. Не изчетох комуникацията, но ви вярвам. Понякога има и разочаровани клиенти. За да изберете именно нея, сигурно сте чела отзивите на куп доволни.
Благодаря Ви. За съжаление, за нея нямаше никакви отзиви. Подведох се по твърдението ѝ, че има над 20 години опит. Отзиви започнаха да се появяват едва след като аз публикувах моя, и виски са отрицателни. Оказа се, че има много недоволни клиентки.

Общи условия

Активация на акаунт