Отговори
# 465
Специално за Дени от творчеството на фенове в ИГ!

Спокойна нощ!

# 466

Изражението му изглежда точно както когато беше във филма Can Feda. Той изобщо не е остарял.

Добро утро и спокойни почивни дни Flowers Hibiscus

jupetrov, благодаря за подаръка!

Творчеството на феновете често надминава професионалните снимки и видеа от проектите на Керем и екипите, с които работи. И това се случва, защото феновете влагат любов, за останалите е работа....даже за Керем.
Колкото и да е фантастичен в това което прави, той си е професионалист и няма нищо случайно, не премерено и предварително проучено за въздействие върху публиката. Този проект не прави изключения. Сега не ми се търси, но всичко започна със снимка на двама мъже и един черен потник, за да свърши с бял потник, епилиран мъж с лъщящ торс и разкопчани панталони.....гениална реклама Heart Eyes Феновете бяхме качени до най-високата точка на виенското колело...Grinning

# 467
Здравейте! Blue Heart

Приятна събота с Керем!

https://www.instagram.com/stories/kerembursin_fansspain/34213254 … 3530422730/?hl=bg

???

https://www.instagram.com/p/C9fJ69rIb5U/?hl=bg

След този колаж ще последва ли и интервюто?

💖💖💖💖💖

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 13:49 от jupetrov7

# 468
# 469

Като ще я караме на колажи, този вторият много ме кефи...

Този пък още ме кара да се смея.....

Този е сладък и сме облечени за разнообразие Heart Eyes

Това са мокрите сънища на феновете Stuck Out Tongue Winking Eye

И докато по света се подмятат снимки на Керем по гащи, лъскав, мокър и по пяна, той си харесва кучета по двойки. Шарен свят Grinning

# 470

Това е най-доброто

Ще кълват Керем за тази велика истина 10/10

Керем Бюрсин: „Не мисля, че е любов, когато двама души се изморяват и бият. Любовта трябва да се изживява спокойно. Все пак трябва да завърши със същото спокойствие. Безшумно..."

(L'Officiel)

# 471
Керем за "Синята пещера". В очакване от средата на октомври по Prime Video

✨️Това не е сценарий, създаден по желание на публиката.
✨️Разкрива недостатъците на любовта, а не нейното съвършенство.
 ✨️Сценарий, вдъхновен от самия живот, особено от съжаленията.
 ✨️ Ние разказваме историята чрез любов. Разбира се, любовта е много общо понятие.
 ✨️ В този филм се занимаваме с токсичното състояние на любовта.
✨️ Оставяме на публиката да реши кой е прав и кой крив.
✨️С любов се задълбочаваме и в съжаленията в живота си и в травмите, които сме преживели.
✨️ В сценария, който написах за първи път, нашите главни герои бяха перфектни. Малко опетних героите.

# 472
Мислеф, че фотосесията е свършила, но тя, както виждам, продължава с нови и  нови пози!
Ето още една на същото мясо.

И тези са секси! С малко въображение... Simple Smile

Тази чупка в кръста е много артистична!

И един клип.

https://www.instagram.com/p/C97R-RAJ7iG/?hl=bg

💖💖💖

# 473
 „Научих се да обичам, като се влюбвам истински, а не като се опитвам да докажа стойността си. При този темп на потребление мечтая да събирам храна и да живея във ферма с жена ми, приятели и деца. Само да се чувствате удовлетворени от себе си не е достатъчно. За да се чувстваш пълноценен в живота си, е необходимо да си доволен от пътя, който си избрал в живота...”

# 474
Мира, не може да се отрече, че Керем е умен мъж.
Може би праави тази фотосесия, за да събере пари за фермата,
за която си мечтае. А може би вече има и жена, с която да има семейството,
за което винаги е мечтал... Simple Smile

Испанските фенове са пуснали серия от фотоси с текстове, дя съжарение на испански.
Не знам дали не са части от интервюто му.
Дано има и превод на предстоящото интервю. Hands Pray

💚💚💚

# 475
Та така ...  това е за лека нощ 😇

# 476
Здравейте! Blue Heart

Щастлива неделя! Flowers Four Leaf Clover

Малко ми омръзна тази прословута фотосесия на Керем!
Искам нешо ново, по-близко до ежедсневието. Simple Smile

Например...

Съгласни ли сте?

💖💖💖

# 477
Интервюто на Keрем за L'Officiel

Внимание, опасност да се влюбиш!

Предупреждението по горе е истинско предупреждение. Не защото ми е приятел. В Керим Бюрсин е почти невъзможно да не се влюбиш. Неговият призив, който предизвиква ентусиазирани възгласи от усмивката, която покриваше Таймс Скуеър в Ню Йорк, не е шега! Историята на корицата, която направихме миналата година, повиши нивото на огън. на гигантските екрани на района. Но мисля, че най-красивата част от нея е съвестта му, която говори, когато има несправедливост, когато има неравенство. Той постоянно режисира неща по-важни от репутацията си, както казва самия. Проблемите, които той е горд да освети като представител и пионер: равенството между мъжете и жените, правата на човека, правата на животните и устойчивото развитие. Чувствителността на Керем не се ограничава до социалните медийни постове. Ако има група срещу насилието срещу жени, той е на първия ред, първият оратор... Ако се разработи проект за по-устойчив живот и характер, той е първият, който ще участва, първият, който ще промени ситуацията.

Нека оставим настрана цялата тази възхитителна атмосфера и да продължим. Малко контекст: веднага щом Керем влезе в студиото, всички имаме усмивка на лицата си, като тези, които са лудо влюбени, от които не можем да се отървем, докато се гледаме в очите. Въпреки че той се счита за затворен, той има изключително флиртуващо отношение. С други думи, единственият човек, който може да възрази срещу него е той самият.

Мотото е "Не, не, никога". "Не мога да приема комплимент". Той има навик да не приема комплименти. Изчервява се веднага щом чуе ласкателни думи. Той е не само красив и интелигентен, но и скромен. Всеки на мястото му може да изглежда арогантен, но краката му са на земята.

Ако нямаш нищо против, това е корица, където ще сме малко украсени.

Режисьорът на шоуто е самия Керим. Той е на игрището ден и нощ около три месеца и въпреки гръбната операция, той е обучен от своя спортен треньор Фюркан.  Мога да се закълна, че по време на снимките, всички в студиото бяха екстационни и казаха: "Не може да си толкова перфектен, пич!" Въпреки това, Керем не се чувства перфектно. "

"Живеем в система, която ни кара да се чувстваме неадекватни всяка секунда. Ние сме в безкрайно състезание към чувството за съвършенство: трябва да отида във фитнеса! Трябва да ям безглутен храна! Трябва да отслабна! Не е нужно да остарявам! Накратко, ние живеем по необходимост. Предпочитам да се чувствам несъвършена, отколкото да отида по този начин. В крайна сметка нашите несъвършенства ни правят уникални. Когато се погледнеш в огледалото, понякога ти харесва, а понякога не ти харесва. Каквото и да мислиш в огледалото, в крайна сметка ще се научиш да се обичаш. "Нямаш друг избор".  Чувството за удовлетворение не е достатъчно. За чувството на финанси животът трябва да бъде удовлетворен и от вас и пътя, който сте избрали".

Единствената област, в която показва признаци на недоволство е любовта. Той се чувства извънземно към днешната любов.

"Колкото повече виждам скоростта на консумация, толкова повече мечтая да си опаковам багажа и да се преместя във ферма с жена си, приятели и деца."

"Мислиш ли, че ще позволя това да се случи? Ще бъдем в града, докато не станем на 70. Имаме много партита за присъстване!"  Не бих посмял да позволя на Керим да стане отшелник! За щастие има много проекти, които ще го поддържат в сърцата на хората няколко години. Неговият филм "Синя пещера", за който пише сценария, ще бъде издаден на Amazon Prime в средата на октомври. Актрисата, която ще сподели основната роля с него, е Деврим Озкан. Той ни казва, че това не е сценарий, създаден съгласно желанията на обществото, което ние знаем добре чрез традиционните медии. Той разкрива недостатъците на любовта, а не съвършенството му.

"Този сценарий е вдъхновен от самия живот, особено съжалява" - казва Керем и продължава: "Ние разказваме история чрез любов. Разбира се, любовта е много обща концепция. В този филм си имаме работа с токсично състояние на любовта -  кой е прав и кой е виновен, оставяме тази част на преценката на публиката. Освен любовта, говорим и за съжаленията и травмите, които преживяхме в живота си. Основните ни герои в първата версия на сценария бяха наистина безупречни. Малко ги развалих, но не сме ли като тях в реалния живот?. Почти никога няма връзки, в които да живеем без недостатъци."

Питам го, не от таблоиден импулс, а от дъното на сърцето си дали е бил някога в токсична връзка. Той признава:

"Да. Това, което прави една връзка токсична, е невъзможността да си тръгнеш, дори и да наранява теб или другия човек. Това е химическо разстройство, еднакво за всички. Още по-лошо е да осъзнаеш това и да не можеш да се освободиш. За щастие те не са много“.

Той със сигурност е бил на 20 години, но настоящият Керем е човек, който е много балансиран както за любовта, така и за самоличността. Все едно той разбира, когато другата страна иска да бъде равна и да се сбогува, пожелавайки му щастие и успех, не се подлага на егото му.

"Нямам нищо против да живея любов към най-пълната, но ако шумът, който прави сърцето уморено, може да стане токсично във всеки момент. Не мисля, че е любов, когато двама души се изморят и се измъчват. Любовта трябва да се живее мирно и да свърши мирно. Човекът, от който сте разделени, не трябва да е лош заради това. Каквото и да се случи, спомените, които споделихте трябва да бъдат запазени. Страстта, гнева, страстта може да не е начина, по който мислим. Може би е грешен код, кой знае."

Не казвам, че ми е приятел, но Керем е човек, който знае как да обича красиво както във отношенията, така и в приятелството. Това е просто и далеч от патриархалните и патологичните любовни кодове на нашата география. Неговата решителност към грешното кодиране на любовта също е урок!

„В географски регион като нашия първият контакт на мъжа с противоположния пол е принуден поради социален или семеен натиск. Мъжете влизат в първия си съюз не от любов и обич, а от натиск да демонстрират своята „мъжественост“. Контактът и общуването с женското тяло не се основава на любов, привързаност и състрадание, а на патриархално господство също е част от това.Говорим за нещо пряко свързано с удоволствието. Такава егоцентрична комуникация кодира погрешния начин за любов. За съжаление този натиск е по-силен в някои части на света и по-слаб в други, но винаги го има. Смятам се за късметлия, защото не съм израснал с тези табута. Научих се да обичам себе си не с желание за демонстрация, а с истинска любов. Въпреки че много хора около мен казват, че съм труден човек, аз всъщност съм много прост човек.“ Разбира се, важно е да познавате себе си."
Каквото и да прави, към каквото и да се стреми, Керем подхожда с голяма отдаденост. Той е перфекционист.

"Разбирам се много добре с хора, които са отдадени на работата си. Когато работя с вас, например... знам, че ще работите много, за да постигнете най-добрия резултат. И аз съм такъв. Ако е трудно, тогава и на мен ще ми е трудно".

Когато напиша тази статия, бих искал да обясня най-големия недостатък на Керим: той никога не отговаря на съобщения.

"Не искам да съм на разположение всеки момент, всяка секунда. Трябва ми пространство. Трябва също така да развием връзки, които са изградени в нас. Съжалявам, приятели, ще продължа да отговарям на съобщенията късно. Обади ми се, ако е спешно".

Керем е човек, който обича контактите и приключенията в живота. Той не се интересува от славата, която отвори границите на Турция. Интересът му към възможностите и привилегиите, че тази слава му предлага на златна чиния. Толкова много, че предпочита да остане с приятел, дори когато къщата му е в ремонт. Той живее приятелството си по такъв искрен начин. Един ден, когато приятелката му заспала и не отворила вратата, той се озова в къщата на майка си. Сестра му от Канада е била в една и съща къща. Керем не е намерил място за сън и е спал на пода по средата на кухнята. Въпреки че всяка секунда разказва тази история, се чудя защо не е ходил в хотела, чувствам, че е щастлив да защити малкия си свят и мисля, че усилията му са много ценни.

Тази година ще бъде годината на Керим - това е очевидно. В допълнение към Амазон Прайм, ще има филм в кината. Ще излезе през декември.
"Правим наистина хубав филм, който можеш да гледаш с цялото семейство и да се смееш заедно като кино, които гледах като дете. Това е ситуационна комедия. Такъв  филм никога не е бил сниман в Турция".

В допълнение към филмите може да има много изненадващи проекти.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 13:55 от Miraland

# 478
https://x.com/i/status/1817519512704405754

Едно старо видео с Керем
Мира Heart

# 479
Керем потвърди, че ще бъде водещ на събитието в петък в Бодрум, където ще е Шарън Стоун ✨️✨️✨️

Общи условия

Активация на акаунт