Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна (и без дъжд)

• 92 035
  • 2 608
  •   1
Отговори
# 1 995
Любопитството ми надделя и проверих кой е клел Добри. Ми не се учудвам, честно казано. Всичко се връща.
И аз много мразя някой да ми гледа в чинията и да пуска едни тънки коментари. Като по - млада много се напрягах, чак съм се и крила от хората какво и колко ям. Сега вече съм в етап, ако някой започне да ми философства колко е вреден и мазен дюнера, който ям, да отхапя голяма хапка и с пълна уста да кажа "Много интересно, благодаря".

Като бях по - млада, съм обикаляла  сама града по нощите със слушалки в ушите. Да ме пита човек, къде ми е бил акъла. Сега козината ми настръхва само при мисълта. Все по - страхлива ставам с годините.

# 1 996
  • sf
Къде видя кой кълне?

# 1 997
То който кълне далече не стига Simple Smile

# 1 998
ДобрЕ, ще ме прощаваш, че съм такава клюкарка.
Влезнах в профила на Добри, видях последните ѝ коментари. Оттам цъкнах върху съответната тема, където е писала и воала.

# 1 999
  • sf
Ааа, то даже не е скрито, аз мислех, че е някой на лични. Абе все тая.

# 2 000
  • Наблизо
И аз видях кой е.А е потребител,който харесвах,но става все по-изнервен и с изказвания тип Зуки Су.
Аз и един друг потребител,който харесвах,а сега се изявява с расистки коментари.Като че ли преди не беше така.

# 2 001
Прочетох ви на две,на три.
Бясна съм.Пак с мойте "хора" се ядосвам.
Детето не спа на обяд,съответно се разкисели към 8 след цяяял ден игра.Точно дсне сме всички,плюс съседи роднини дойдоха на вечеря.Моичкия преди това се разпи с тях,аз се прибрах да готвя за следващото сядане на маса.
Детето изпадна в .. не знам какво,рева,тръшка се,скуба ме,мрънка и го завлякох насила вътре, където половин час не успях да го успокоя.Дойде баба му,великата и най-добра баба,взе да го дърпа от ръцете ми,да му говори нещо.Помолих я да ни остави няколко пъти,той крещеше Махни се,остави ме.10 мин по-късно я чух през прозореца да обсъжда ситуацията с грозни думи.Какво му било,ние не сме се справяли като родители,как можело да и пищи половин час на масата и куп други.
Бясна съм,хора.
Прощавайте,че пак ви занимавам,но трябва да го излея.Давам си сметка колко тъпо звучи всичко и не очаквам някой да се впечатли,просто приемете,че трябваше да си кажа.
Сори .

# 2 002
  • sf
Не ни пречиш, но самата ти знаеш, че това няма да се промени, докато те са живи.

# 2 003
  • Наблизо
Лайла,аз ще разпердушиня моичкия да се обясни с майка си.
Нашето беше на 4 месеца и тя ми прави забележка как обличам детето.Аз отговорих спокойно,без обиди,но казах на синчето й и той й обясни две три.
Така и трябва.А моето е същото вече две седмици.Само мрънка,реве за всичко,навсякъде се оплакват от него..Още две седмици и ваканция..Оооом.

# 2 004
Лайла, да не ти пука. Даже, ако можеш, не ограничавай много контакта в по-зряла възраст, те сами усещат много добре. Ще си спестиш много ядове.

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 08:27 от zlatenceto

# 2 005
  • France
Пак изостанах с клюките. Кой бе, кой?

Сложни са семейните отношения. Вече съм сигурна, че ако със семейството на ММ се виждахме всяка втора неделя, както тука правят, щяхме да сме в открит конфликт. Сега ги виждам 1-2 пъти на година и ми е ок.

# 2 006
Яд ме,най ме е яд,че явно не умея да реагирам в такива ситуации.Тъпанарка! Утре ще мине и замине..А,че аз цяла нощ ще мисля и че изпуших една кутия цигари от бяс..
И Недовършения.. Rage Не чух да казва кой знае какво.А това,че изобщо не дойде да види как сме...Че дори една хапка храна не успях да изям..
Да говори пред всички! Като че тя много добре си е възпитала децата,мдаа..всеизвестни на цяла околия какви са!Въздух под налягане!
Оф Cry

# 2 007
  • France
Лайла, детето ще порасне, ти ще си намериш работа, но трябва да намериш начин как да храносмилаш тази отрова. Накрая ще те разяде отвътре. Наистина ли няма как да живеете другаде? Не казвам утре или вдругиден, но след 3 години примерно?

# 2 008
Ох Frowning1 Two Hearts, много добре те разбирам, ама не го приемай лично, оплачи се в темата, щом олеква и си свиркай. Пуши си, пийни си, каквото ти отпуска сърцето, защото "на терен" е тегаво. Да знаеш, че тези хора така ще си останат и тяхното поведение няма нищо общо с теб, те са си такива.

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 08:27 от zlatenceto

# 2 009
Лайла, гуш ❤

Общи условия

Активация на акаунт