Отговори
  • Наблизо
Майска вещерска и спортна

Готварската книга на Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай!

Добре дошли в нашето уютно местенце, където добрият тон е задължителен, а ние нямаме какво да делим помежду си.
Споделяме както радости, така и болки. Вие сте!

Бъдете здрави и щастливи, повече смях и закачки в темата, по-малко тревоги за утрешния ден!
Анимирани емотикони

Малка част от изпитаните от всички нас готварски рецепти
И нещо полезно от Dorchester
Скрит текст:
Карамел, прилагам по-долу една специална таблица. Това е моят готварски индекс, сортиран по "постни" и начин на приготовление. Бая се вихрих (и всичко приготвено си записах в тоя индекс), когато моето чедо и половинката му постиха преди Коледа. Всичко е тествано и имам чудни рецепти. Ако нещо ти хване окото и мога да помогна, пиши.

Слагам в скрит текст, че дълго.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 10:50 от BeautifulM

# 1
  • Пловдив
Мерси, Бюти!
Май не сме пили още кафе Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 11:28 от mystic woman

# 2
  • Наблизо
Аз лично съм на две вече,мерси Мисти!

Тука валиииии,валииии....като гледам ще абрутизирам малкото,а аз ще уча.ММ ще ходи да проверява дали не ни се е наводнил гаража.Мисля,че реката скоро ще прелее,а по-малките реки в региона наводниха немалко селища.Някакъв ад е вече...Кога ще спре тоя дъжд,имам чувството че трябва да си строя Ноев ковчег вече.

# 3
Благодаря за темата.

Какво е абрутизирам?

Мисти, и аз вече съм на две кафета, стига толкоз за днес, минавам на цикория Simple Smile

Ако успея малко заготовки да приготвя днес за седмицата ще е добре, ама да видим.

Жега е и тук, ама май слънцето ще се скрива,  та ще видим

# 4
  • Наблизо
Ами...ще затъпява имам предвид.Телевизор ,игри и т.н.Нищо интересно и полезно,но просто къде да идем.С тази счупена ръка не може да ходи ни на басейн,ни на катерене,ни на нищо.Днес е и неделя и всичко е затворено като магазини и т.н..

# 5
Ясно. Аз разбрах, че е френска дума написана с български букви, но се чудех какво ознавача.

# 6
  • Пловдив
Имах предвид кафе в темата Simple Smile

Кло, аз я разбрах, че до сега е почивала от форума и прави темата, ама явно пак съм чела бързо Simple Smile Писах и на вайбър, ама не...
Който иска пловдивска среща да ми пише да мислим варианти.

При нас е жега, та се не диша...искам да вляза в банята и да не изляза 🤪 ма няма да е у тая на свекини Stuck Out Tongue Winking Eye Квот пипнеш все е закучено.

# 7
Жега е и .... нямаме вода ! 
Явно има нейде авария и не се знае до кога ...

# 8
  • София
Добро утро
Благодаря Бюти.

# 9
  • тук и там
Благодаря за новата тема!
Искам и аз лято и жега!
С Бюти сме писали едновремено в старата тема, но не знам защо не ми излезе поста и-та няма да го повтарям и тук. Чакам да стане към 11-11,30 да пусна една пералня. По принцип в неделя не трябва да пускам сушилни и перални-да не притеснявам съседите, ама съм затрупана пак с пране, Кой какво прави-аз празен кош с дерхи не съм виждала никога, напротив-и всеки ден да пера, пак са наблъскани до горе..Rolling Eyes

# 10
Кайсия, вчера вечеряхме навън и се завъртяхме по центъра, та целенасочено наблюдавах хората как са облече и. Ми облечени са си есенно-зимно направо. Имаше хора с палта и шалове Joy Аз също съм с тънка пухенка навсякъде. Одеве говорихме с ММ. И ми казва, че сутрин при тях било 12 градуса и ставало 27-8. И при нас така, само си остава 12 градуса (айде 15). Joy Като гледам поне още седмица ще е така.

Неделя е и не ми се мисли за следващата седмица. Направо ме втриса. Нещо ми идва в повечко стресът. Някакви срещи на високо ниво нон-стоп. Пък аз друго се предполагаше, че ще работя.

# 11
  • София
Ахгрррр, МН готви, а аз потрепервам всеки път като мина през куФнята.  Прилича все едно е колил говедото там. Заряза го във фурната и хукна да купува йоркширски пудинг. Не ще да повярва, че са си чисти бухти.
Кучето още куца, според мен повече от страх, отколкото от болка.
За ноктите съм с противоречиво мнение. Цялостна екстракция е много драстично, но ако специалистът е преценил... възстановяването е като при частична.
И аз съм с пухенка. Във вторник имам интервюта почти целия ден. Всички кандидати изглеждат супер, дано нацелим някой, който да се впише.

# 12
  • Наблизо
Брюкселските другарки по студ и сърце,и аз така се чувствам.За прането да не говорим.Суша в сушилня и на простор вътре.Вън не спира да вали…
Писна ми..Толкова ни е стресове и на мен с всичко което имам да правя,че…тоя дъжд направо ме закопава.

# 13
  • Стара Загора
Здравейте, благодаря за темата! Прекрасна неделя.

# 14
  • Наблизо
Ре,какво е йоркширски пудинг?
Звучи като нещо месно…къде го правят?
Мойто мъж отиде за месо от турския,сигурно и моята кухня ще изглежда като кланница след малко.

Общи условия

Активация на акаунт