Отговори
# 45
  • София
Още е жив, защото ме нахрани и още пуфтя. Кучето е ок. Следя го да не се инфектира. В петък е на лекар така или иначе.
Ще видим, но милото куца много.

# 46
Благодаря за новата тема!
Жега ми е! Препръска , за да го направи още по- лепкаво и гадно,а тепърва трябва да готвя Confused
Мид, геройчета си имаш, като майка си!:heart:

# 47
  • София
Нямат избор, Уми, освен да са герои. Мид, да се оправят дечковците бързо и да се успокоите вкъщи.

# 48
Лелеее... влизам да чета кротко, а вие - приключение до пирключение...
Съсипах се от бач тоз уикенд... само аз де, ММ колкото  и да бачка, все му е малко Frowning1
Минахме двора у баба ми с фреза, щото няма кой да го копа на ръка с права лопата. Всъщност го мина той, аз давах морална подкрепа и събирах червеи за кокошките. После на въпросните кокошки оградихме 4 квадрата дворче, да излизат да си чоплят. После, като излязоха, им чистих спалното и вътрешното дворче - мазаляк!!! После набрах три чанти череши. После у майка ми полях цялата фауна насадена - домати, краставици, боб, тиквички, саксии, цветя, щото те с баща ми са са санаториум. И сега ше мръ.
От свеки - домашни пици върху арабски питки, картофи със сметана и синьо сирене на фурна и два шоколада.
Тъй. Рапорт даден.
Болните да оздравяват.

# 49
  • София
Мързи, защо поливаш фауната 🤣🤣🤣. Сори, знам, че е лапсус, мо си представих мокри кокошки, котки и кучета 🤣🤣🤣.

# 50
Ми щот съм се объркала, я поливам фауната долна...
иначе и фауната ме дразни, та си проси мокренето - едната котка на маман си е скрила двуседмичните котенца на ново място/никой не ги е пипал, ама явно много ги гледаме/, кучката и тя ме дразни - аз отивам да й сипвам вода и храна, тя ми скача с мръсните крака по дънките... кокошките ме дразнят перманентно - много акат бе тия гадюхи и много мирише, като ги чистиш... и тъй Smile

# 51
  • София
Полей ги, полей ги хайванчетата. Неделя е, ден за баня.

Ооох, шумръ. Изброявам какво съм яло днес. Лъжичка тахан, да да си взема витамин Д-то. Две кафета. Една пръчка туикс, че ми стана лошо. Суджу и малко...После малко кекс, още едно кафе и половин килограм череши. Сега лежа и умирам.  Отслабването ще е за догодина.

# 52
  • Наблизо
Мм прави спагети болонезе.Нного хубаво ги прави,имаме и обяд за работа утре.
Сега гънем пуканки с детето,дето спа почти 3 часа.И аз с него.

Чета разни “горещи” теми,но не се включвам.Потресена съм от някои хора,дори от потребители,които харесвах.

# 53
БърБър, ма много си лакома, значи! 😄  Шегувам се, не ми обръщай внимание. И на мен ми се хапват череши, мням.

Както не бях яла тесто сигурно от месец, така преписвайки си рецептите, си припомних за едни питки на тиган и веднагически ги направих. Сега се търкалям.

# 54
Бъръльо май се опитва това количество за много да го представи Simple Smile

# 55
Изобщо не можете да ме изкушите. Же-ляз-на съм. Днес дори от закуската за децата не съм хапнала нищо:

Допивам си кафето и ще взема да си спретна една зелена салата с прошуто и пармезан за вечеря.

# 56
Бър, това ако е много, аз направо ще си замълча засрамено.

Мисля да вечерям една голяма салата с домат, краставица, сирене и маслинки. МУ и мама си имат манджа. На обяд забърках и сладоледа, добавих нарязани ягоди. После ще го пробвам и него.

# 57
  • тук и там
Нищо ядене е това на Бър. Ама то за това съм 90 кила..Confused .Иначе отчитам един фитнес,след това май ще съм на салата като на Бърд..Наклепах се с боя,сега чакам.Три часа гладих,направа се бяха побъркали тази седмица тез' деца-много дрехи за пране и гладене.Пуснах си малко музика в слушалките,иначе да бях избесняла и  да ги навикам едно хубаво. Бюти,коя тема четеш?Да взема да се завъртя и аз там,когато имам време за губене?Тази котка  от полятата фауна да не е преместила котето някъде в къщата?Едно време,като дете, като имах котка,като се окотеше навън,редовно дебнеше да домъкне някое коте в къщи,без да видим.Беше ги скрила под шалтето на спалнята..Как не ги смазахме,не знам-добре че мяучеха.Та ай някой забравеше за пет минути вратата отворена,все някакво коте после намирахме скрито..

# 58
Приключих с чистенето, сега да подсъхне малко пода и ще подхващам неназовимото. Ще го пусна във фраера да се готви, сос с кисело мляко и салата и туй то. А утре какво ще готвя - идея си нямам. Аз тахана си го слагам в киселото мляко при овесените ядки. Има едни от бакалията със сушени плодове, мятам вътре и ленено семе или други семена, може и няколко стафиди за сладост.
Твърдо съм решена да спирам сладкото и почвам разни упражнения. Не мога да се гледам в по-голямата част от дрехите си, не ми стоят добре...

# 59
Уиндче, как ги правиш онези- които- не - се- споменават- в - тази- тема във фраера?

Общи условия

Активация на акаунт