Отговори
# 30
Взехме сандали от ссс на скечър. Бър, благодаря за крачун - метнах око, но имат само 1 вид мъжки чехли  и 1 вид сандали и то затворени отпред.
Тийна много рязко дръпна в растежа за по-малко от 3 месеца миналото лято кракът му порасна с един номер. От там май тръгна всичко. Нокти, месо, мускули и кости не могат да се стиковат, има и плоскостъпие, което доусложнява картинката, затворени обувки, недишащи крака...Имаше проблем с общо 5 пръста, 2 на единия крак и 3 на другия. След дълго лечение( месеци наред - основно с мазила и спрейове, макар, че в началото пи и антибиотик) малките пръсти се оправих, при големите успеха бе променлив. Не знам какво ги провокира и какво се случи, но за нула време положението се влоши драстично. Комбинация между инфекция и силно врастване на ноктите. Кожната също каза, че операцията не дава 100 процента гаранция.
Синко мрънка за сандалите, питах го какво го притеснява, че ще му се подиграват ли? Каза -  да. Ще видим, здравето е по важно. Днес намерих самозалепващ бинт на хартман, че вчера в аптеката където ходих нямаше. Ще си ходи с превръзка и разделител между пръстите.
Взех си и за мен едни сандали, дано да са удобни.

ОИ ме чака, а аз ни нямам сили ни желание.

# 31
  • Пловдив
Тук е 32°, ама все едно аха ще запраска градушка.
В магазина сме...май ще се наложи рекламация на питата на душа Confused Тече отгоре нейде..абе ни 1 нещо не стана без проблем в тая баня. Ни едно!

# 32
А как е пръстът на свеки?

Хайде, разгеле! Най- накрая, след повече от 3 седмици откак ни доставиха новия телевизор, най- накрая ще го инсталираме. Доживях!!!

# 33
Уинди, брат ми е с огромен крак (50-51 номер), мога да го питам откъде си купува отворени обувки и обувки като цяло ако искаш. Съчувствам за ситуацията. Дано се закрепи положението по - бързо.
Заела съм се да си препиша всички рецепти, които ми стоят като разхвърляни скрийншоти в една тетрадка.

# 34
Мид, хайде вече болестите да ви позабравят 👍🍀
В Бургас е 34 градуса с усещане за 36 🥵🥵Такъв пек и жега, камък се пука… В патова ситуация сме, щото пък морето още студено … Но жегата е на макс, ненормална работа.
Уинд, с тийна всичко да се нареди, че освен неприятно, със сигурност е и болезнено, горкия 😟
Ся някаква нова мода лиЙ не знам, но от вече близо десет деня всеки ден се празнуват балове..Ми то кат братята стана модата- по месец след събитЙто. През ден Килешов на бал.. по ресторанти, къщи за гости.. Вчера в Морската, в “култовата кръчма” Воденицата,пак абитуриент. Предната вечер в ресторанта над бар Приморец- абитуриент.. Квай таз мода.. не разбирам.
Жжжжега… ей, ще се умира  😢

# 35
Тьорти, неЙ мода, а неволя. Grinning
Който не е успял да резервира Овреме предпочитано място, го прави следварително. Сумай ти познати, дет имат випускници тази година, са на това дередже сега. Важно е да се отпразнува, нЪл тъй. Пък когИ- здравИ.

# 36
Аааа, Тили, да. За тази опция не бях се сетила😜 👍 Извод- малко са ни кръчмите 🤣

# 37
Благодаря за новата тема!

Уинд, много хубав цвят са сандалите, изглеждат и удобни. Честито.
Дано по-бързо се реши проблемът на младежа!

Бър, има ли новини?

Лав, гуш.

И при нас като при Мистева - 30 градуса, заоблачи се и започна да гърми. Дано не се изсипе някоя градушка. Излизах малко преди обяд, жега, задух, пек. Кога и как минахме от "как може да е толкова студено" на "откъде се взе тази жега"?

Работя аз, но трябва да се надигна малко да пооправя, тъкмо да се раздвижа.

# 38
  • София
И на мен ми харесаха сандалите. Печенето стана вкусно, но в кухнята все едно го беше клал.
Цялата къща е омазана в кръв от куче и мъж. И йод тук, там.
Утре ще чистя. Много ми идва нещо.

# 39
Ре, аз изпуснах, но какво е пострадало кучето? И ТМ също ли?

# 40
УИНД, докато не съм забравила- моя приятелка е представител на Хартман, има магазин за памперси за възрастни и държи дрогерията в болницата.Ако имате нужда от нещо и не го намирате, ще съдействам!
   И при нас е много жега, 30 гр, кой знае какво ще изплющи.
  Ние временно спряхме с ремонта, щото ММ си сряза/отряза част от палеца, докато разфасова риба.Не е страшно, не е много, но му пречи да работи.
   Гледам бейби на видеото, разбужда се, след малко ще ме призове.Таткото е на село, майката на тиймбилдинг.

# 41
  • София
Ре, аз изпуснах, но какво е пострадало кучето? И ТМ също ли?
Кучето си отпра нокъта на задната лапа. Така и не знаем как. Съответно, навсякъде е мазало.
Днес МН просто готви, но е омазал кухнята. Плот, дъски, плочки, всичко е в кръв. Ползвал е всички тенджери и тави 🤣🤣🤣.

# 42
Ааа, кофти това с нокътя, горкият.

Значи ТМ не е пострадал. Още. Joy Да разбирам, че кротко се е оттеглил, преди да го връхлетиш.

# 43
Благодаря за предложението, Марулче!
Тоя бинт е много готин, не се нищи, лесно се оформя превръзка. Днес имаше само 10 сантиметров, но взех, срязвам и става. Вчера ходих в Мола, то беше почти 20 часа, другите аптеки отдавна бяха затворили. Днес ходих във Фрамар, на сайта им видях, че имат.
Навън гърми и трещи, дано не мине някоя градушка. Мислех да пускам пералня, сега се чудя. Ужасно ми се спи, не знам какво ми става. Докато чаках да стане 16 часа, че да пусна праходухалката 100 пъти ми се затвориха очите.
Сандалите много ми харесаха като цвят, ортопедични са, което ми е важно. Миналогодишните ми са плоски и равни и това се очертава като проблем, че и аз съм дюстабан.
Ох, Ре, голямо чистене те чака. Дано на кучето да му мине бързо, горкото животинче, кой знае какво се е опитвал да изрови, че да пострада така.

# 44
Ре, горкият куч.
Още вчера щях да питам да пращаме ли черни чували с тая кръв по дивана Simple Smile Ма явно ТМ е цял-целеничък, засега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт