Отговори
# 15
Ох, сега го видях дъжда в заглавието на темата, дано не предизвиква времето. Simple Smile

Защо е такъв проблем цялостното махане на нокътя? Предполагам, че откъм упойка и време е сходно. После при възстановяването ли има някакви особености?

П.П. Мисти, и аз като теб разбрах.

# 16
Вчера и на работа започна ударно лятната температура 🥵.Вън 30° не ме плашат...
Някакво ми е никакво за писане.Не мога да си събера мислите,да ги напиша.Те пък летят в различни посоки...Добре сме,броя дните до почивката,и това е общо взето.Имам и крещяща нужда от отпуска,да обърна малко внимание на къщата,но не знам за кога са се организирам.
Айде,топъл да ви е месеца,изпълнен с почивки и хубави емоции!

# 17
  • София
Йоркширски пудинг си е бухта, но МН е решил, че аз не мога да го направя 🤣🤣🤣. Спомен му е от Англия и по този повод ще ядем сухо препечено месо, безвкусни зеленчуци на пара и...бухти, замразени 🤣.
Същото е времето за възстановяване, но резултатът също не е различен. Новият нокът пак може да израсте дълбоко.

# 18
  • Наблизо
И моят така като си науми някаква приумица в готвенето..Купил е селъри,те ги продават на едни китки..на него му трябва един стрък.Другото ще се чудя после какво да го правя.

Оф усещам как синузита ми се възпалява..А след седмица ще трябва да изнасям реч.Може да ми се смеете,но гледах по новините речта на Радев за 2ри юни и така му завидях как хубаво си знае речите и ги рецитира.Аз съм по-скоро Главчев was

# 19
Не си ги знае, Бютифъл, телепромптър (аутокю) е, просто се е научил да го чете гладко. Не, че съм гледала някога негови речи, де.

# 20
  • Euskal Herria
Да е топла и слънчева юнската тема!
Тук вали, ветровито е, аз още съм с якето. А като гледам температурите в България... направо не знам с какви дрехи да тръгвам.

# 21
  • Наблизо
Ули,във Враца нямаше телевизор..на площада беше.
Аз по принцип не гледам,но харесвам сутрешния блок на бтв събота и неделя.Водещите са много приятни.

# 22
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
йоркширсккия пудинг не е съвсем бухта.

подсетихте ме, ще ги забъркам тия дни.

при нас дъжд няма (неочаквано, а?) сутринта в 7 беше 29, сега не поглеждам термометъра, той милия е само до 49
Wink

# 23
  • Наблизо
Наистина,прилича на гужер със сирене,от парено тесто така.
Баба ми правеше нещо подобно,наричаше го лангуда.
А едно друго,пак пържено,му викаше кишолийка.
И сега?Ни знам рецептите,ни нищо.Загуби се.

# 24
  • France
И в Париж времето е ноемврийско 🤢

# 25
  • София
Баш бухта си е, същите съставки.

# 26
Благодаря ви момичета за подкрепата! Страхотни сте. Ще се справим, няма къде да одим.
Благодаря и за новата тема.
За десетилетие във Великобритания, никога не съм пробвала йоркширски пудинг.
Дават това лято тук да бъде най - дъждовното и студено от 100г насам. Направо чудесно. 🫣 Вместо сандали, трябваше да си купя ботуши. Днес обаче е слънчево и хубаво, та мисля да се порадвам на слънчицето.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 13:32 от Лаватера

# 27
  • France
Лав не прочетох, но стискам палци и за теб Heart

# 28
И при нас не е спирало да вали от близо седмица, поройно при това. Днес уж ще е топло- май около 17 дават макс температура, но сутрин е студенко. Онзи ден пак си пусках подгряване на седалката. Rolling Eyes
Колкото и да не харесвам сушилни, напоследък ги ползвам активно, иначе няма как.
Празни кошове за пране виждам понякога и за кратко- докато се приберат домашните и ги напълнят пак. Днес съм решила да не пускам перални, бойкотирам уреда. Grinning Утре с нови сили и любов ще подходя към заниманието.
И ние минахме през турския, ще правя агнешко (късчета) с ориз в ИП по идеи, които ми давахте тук преди. Много се хареса в нас, а скоро комшиите не бяха зареждали с подобно хубаво месо.
За обяд- спаначена супа съм предвидила. Въпреки че ММ закуси преди малко, а синчето сега стана и си прави омлет в момента.

Лав, прегръд и сили желая.
Мид, какво ви казват- кога се предвижда да сте си вкъщи?

Забравих- благодаря за темата!!! HugHugHug

# 29
  • София
Поне още 3 дни.
Утре ще се качим с Ена в унг отделението за визитация там. И ще знам повече.
Вероятно ще съчетае изписването, докторите са много разбрани и съдействащи.

Общи условия

Активация на акаунт