Отговори
# 60
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
боже какви мъдри съвети имах за всички и по всички въпроси, ама акъл як, паметта - слаба - всичко забравих...

мид, всичко ще е наред, добре е, че сте попаднали на добри хора, че те са като белите лястовици малко...

ре, май и друг път съм го писала, но или си женена за моя (де сопа, де), или са учили в една школа. мина ли вече с обяснението "колкото повече съдове използваш, толкова по-вкусно става"?
не че му повярвах, ама да сверим записките.

аз вече съм казвала колко е трудно да се намерят големи обувки. сложи и широк крак+плоскостъпие+висока горна част на стъпалото и става мазало.
миналото лято минахме всички магазини по пиротска и екзарха, общо 23 на брой. и открихме цифром и словом 3 чифта обувки 47-48. само един му стана.
обикаляла съм молове, пазари... мат стар са за по-широк крак, но качеството вече е под всякаква критика, меркари, немски център,  дайхман, оня полския магазин в сердика мол... мъка. ако има един чифт пак добре и обикновено е за тесен крак.
с една дума - късмет ти желая.

# 61
  • София
Добре, не смее 🤣🤣🤣, но му се иска и все повтаря, почивен ден е, ей сега като ми слегне храната ще изчистя.
Хубавото е, че доволно преядохме и няма да вечеряме. Поне аз, другите да се оправят.

# 62
  • София
Не ми говорете за обувки за големш лапички. МН е като Горинич. Щерката е с 43 за обувки с токчета, найкове носи 44. Гаджо е с 51. Аз съм направо Пепеляшка с моя 40-41. А като се сетя, че едно време си унищожих палеца на крака, опитвайки се да нося по-малки обувки, да съм била красива. Ъх. За малко и аз да мина процедурата с нокътя. Оттогава - само каквото ми е удобно. Неудобни обувки не търпя.
Та за София Крачун, рядко Хуманик, вече онлайн амазон, асос и въздесъщият Найк.

За всички,  които се притесняват, че не съм яла достатъчно днес. Готвя се да ям за вечеря. За всеки случай може да ми пращате хуманитарна помощ - кой каквото е сготвил и опекал, всичко ям и обичам.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 21:02 от бъръльо-бъръльо

# 63
  • София
Уау, аз с моя 37 направо като пепеляшка се чувствам (О'Рахаля каза пепелянка и може би е по-близо 🤣)

# 64
  • Наблизо
Уау..Аз съм към 175 см и 41.ММ е 2м и ми вика,че съм била дребна.

# 65
  • София
Към то май хаус. Аз миньон  - 177 см. МН 196. Щерката - между 189 и 191 по различните измервания. Гаджо - 205. Лошото е, че и повечето й приятелки стърчат над мен с по половин-една глава и аз почвам да се съмнявам, че съм висока и стройна. Joy За разните им тям приятели момчетии не ща и да говоря. Сърдита съм им, като тролче съм до тях.

# 66
  • Наблизо
Мда,Бър.Чакам с нетърпение кога малкото ще стане колкото баща си и ще може да ме потупва по главата.

# 67
  • София
Таман ще ти сваля неща от високите рафтове. Аз там държа до слагаме шоколада, да нямам лесен достъп. Лошото е, че всички около мен са много услужливи и ми го подават.
Отивам да вечерям.

# 68
  • тук и там
Ми то не може хем да сте високи като манекенки,хем да сте с малки крака.Ей-аз съм 166см,нося 39.Съгласна съм да нося 41 -42 номер обуща,ако ми дадете още 10 см височина,ама кой ли ме пита..С други думи,за 10 см отгоре съм съгласна на всичко..Grinning

# 69
  • Наблизо
И аз,Кайс..Аз като в онзи виц - Не съм дебела,ниска съм!

# 70
Бър, ако искаш да дойда аз да застана до вас с моите 1,55. Веднагически ще заема ролята на тролчето и ти ще си върнеш увереността, че си висока Simple Smile Пък с мижавия ми 35 номер обувки направо не знам къде да се дяна Joy

Ре, пепелянка такава Grinning

# 71
Някаква страшна драма е в нас. Голямо тръшкане, голямо чудо. И трябва да ходя да къпя тръшкащото и дерящо се, което нарочно набива крак по гредореда над мен, без да го опердаша. Ми как да стане…

# 72
  • тук и там
Бюти, ти сЯ бъзикаш ли се?Нали си 175см...Някои си мечтаем за тази височина..

# 73
Някаква страшна драма е в нас. Голямо тръшкане, голямо чудо. И трябва да ходя да къпя тръшкащото и дерящо се, което нарочно набива крак по гредореда над мен, без да го опердаша. Ми как да стане…

Попи, да не си у дома? 🤗

# 74
Обувки за големи номера - от Немция. Има за всички. 48 носи първородния.

Общи условия

Активация на акаунт