Отговори
# 75
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да не сте мъцнали! ниски били!
аз съм 158, поне толкова бях, като ме мериха последно  (в гимназията), килцата няма да казвам колко са, ама са ми много.

преди месец някъде влязохме в асансьора с две момчета нубийчета. за да е по ясно - аз им стигах някъде до коляното май Simple Smile Simple Smile Simple Smile
закачих се с едното и го питах да бе би да има спортна зала някъде нагоре. баскетболна може би.
а той се ухили (няма да кажа как изглеждат снежно бели зъби на абаносов фон) и каза, че в неговото племе той е дребен.
поиска да се снимаме да ме прател на вожда!
любезно отказах.
посочих му очевидната истина - за да се снимаме заедно и да се виждаме и двамата, трябва или той да легне или аз да се кача на горния етаж и така да се снимаме.

# 76
Винаги, винаги съм имала ядове с намирането на обувки. 41 номер, супер широко стъпало и дебел глезен. След като родих вече стигам 42. Като по - малка много тежко приемах, че не мога да се навра в модерните тогава високи ботуши. Първо, че номера йок, второ как да вдигна ципа на този дебел глезен и прасец. Брат ми пък... Както казах 51 номер, с триста зора си намираше каквато и да е обувка. Стигна се до момент да няма значение колко грозна е, просто да става. Спомням си, че само Матстар определени модели имаше. Ще го питам сега как е положението. Поръчваше от чужбина си спомням последно.

# 77
  • Наблизо
 о да,Лав..мойте глезени са като Марфа от Колхоза.Дебели,здрави,селски.Като вечче възрастен си намирах ботуши,които ми ставаха..но пък самата част се свличаше и се наплъстяваше на глезена.Неудобно и грозно и вече нося само боти.

Кайс,мда ама тежа като за 190 см.

# 78
Начи Бюти, с тебе сме едно към едно. И на височина, и на кила, и на структура. 😆 Отдавна съм се примирила за ботушите, то вече нямам и желание за такива, де.
Спомням си, когато дойдох за първи път в Англия, фермерски работник. Трябваше да нося гумени ботуши. Някакси успях да намеря някакви мъжки, в които да се навра. Да, обаче след първия работен ден - 12 часа с ботушите, ей Богу, не мога да ги сваля. Дърпам, струвам, не става. Разревах се от безсилие, защото и умирах от болка. Накрая дойде една приятелка, дърпа милата и тя сигурно едно 2-3 минути, докато успее да ги отскубне.

# 79
  • France
Бе я!!! Дебели им били глезените. Моите нали са слаби ама вървят за ръка с кофти съединителна тъкан и много целулит и разширени вени. Гледайте си кефа.
Аз съм 168 и се имам за висока из френско, тук са тапичонки. МН е 175. Представям си как ще изглежда в семейството на Бър Joy

# 80
Ма, душко, Фил... И аз си нося бабунките с не особена гордост. Сериозно, крайно време е да ида на съдов.

# 81
  • Наблизо
Фил,Лав и аз съм тъй.От бременността цъфнах,та вързах.Красоти.И аз още не съм отишла на съдов.А трябва.

# 82
  • France
Аз отидох, предложи ми склерозиране. После четох страхотии в нета и се отказах

# 83
# 84
  • Наблизо
Kissing Face 🤗 Clo Heart

# 85
  • София
И аз съм със здрав глезен. Който не ме харесва, да не ме гледа. Остаряването е много здравословно понякога. Преди се тръшках, че не съм русо миньонче. Сега се оценявам такава, каквото съм. Хубава. Kissing Heart

Значи, вървете да си видите вените, че по-добре няма да стане, ако не идете.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 23:10 от бъръльо-бъръльо

# 86
Бачках до преди малко. Главата ми компот. Спи ми се, ни не ми се ляга, защото а легнах, а звънна алармата.
За мерките и теглилките, ще си замълча, че от дъска и ходещ скелет, съм станала кръгла. Не мога да се трая.

А някои са така
🐱

Последна редакция: пн, 03 юни 2024, 05:36 от Сирос

# 87
Не мога да ви изчета. За малко хванах гората да олабя нервата и вие сте 6 обиколки напред.

Миришеше на мащерка и другите не ги познавам.

# 88
Узо Heart Котка да си Misc Zzz

# 89
  • Наблизо
Много сладко котешкото бебе…
Как заспива дето свари.Нашето дъртуши гледа да му е удобно..скрито.
Ако не ми спи в краката,спи на стола на бюрото на ММ.Един път той щеше да седне върху нея,не я беше видял.Оттогава скача.

Гледам тениса.Приключих презентацията,остава и да я науча.Гришо спечели,сега гледам кой ще му е противник.Викам за Коренрин.

Общи условия

Активация на акаунт