Е ,с какво да ги храним тези деца???В зеленчуците е фраш с нитрати......в бурканчетата отрови....
Надявам се мамата,която е превела статията просто да е съпругата на Ганчев.........
Не ми дава да му пипна устата, не мога да го намажа с нищо. Мисля, че видях едното зъбче, че е пробило венеца, ама много бързо си затвори устата и не съм сигурна
..
..от няколко дни давам Девин с розовия етикет,така че вече не преварявам
.А,пък в момента в който започнем да пълзим,няма и да стерилизирам!
! 

Ния от известно време започна да спи по корем, обръща си се и заспива
Първоначално само денем, но започна и нощно време. Не съм сигурна дали трябва да се притеснявам
Защото понякога забожда нос във възглавницата си и ме е страх, че не може да диша 
надявам се скоро да си направим бебешка среща в Южния парк
а каква е тази бележка, т.е. трябва да вземеш бележка от педи-то и за детската кухня
аз мислех, че само за ясли и градини са необходими
Karim стискам палци да оздравявате по-бързо
MamaMargo мисля, че ще успея да се справя и сама с изяждането на изкушенията
това е престъпление, експерименти с децата ни
но си мисля, че в големите супермаркети е много по-трудно да се пробутва лоша стока. Просто една голяма верига не би рискувала толкова много
val_stef хихихи
аз почти изядох всичко
pepejeans дано не е нещо сериозно с белега
nana77, къде се намира този Вис Виталис
elen@, откъде купи обувките 
mmilena, съмнявам се, че е съпругата на Ганчев
аз я познавам и не мисля, че би се заела с такова нещо
dani, какво става с гастро-то
педи-то ни каза, че е хубаво да стерилизираме до към годинка, най-вече шишетата с които даваме мляко 
спирам
Днес бяхме на ваксина-мина добре с малък рев,но една на регистратурата на мед. център така ме нервира.Искаше да изведа количката с бебо на вън и да чакам от там реда си т.к. нямало място и тя не можела да работи така
.Такъв скандал вдигнах ама то с простотията как да се оправиш.И това за втори път ми се случва.Абе ужас-разтреперих се цял ден.И сега писах по e-mail а на центъра пък да видиме.А се оказа,че сестра ми познава шефката та утре ще звъни.Надявам се да и свиеме на тая овца сърмите.
и ние сме предимно на готова храна.До сега гледах капачки.Е добре де с какво да храниме децата си
.В естествените храни има яко нитрати-не се знае с какво са блъскани.Една доцентка-алерголог ми каза да не готвя аз на малкия заради нитратите-било много опасно за алергиите,а и нали ние си бяхме със алергия(ама тя от антибиотика) та не знам вече.Оф тоя свят на къде върви.Ще спра да чета вече егати.
аз правя зеленчуковите пюренца, но плодовите ги купувам, а пък и зеленчуковите ги съхранявам в
)
Непременно ще ви посетим, че момите тук нещо ни са малко.
Ама имам баба там и като ходи някой от родата на гости, пазарува за Калоян. Иначе тук в София имат представители - мисля, че едните са на Пиротска и Ботев. Ще изровя адреса утре и ще го пусна.
Сега като ревна пак погледнах в устата и въпреки голямото ми късогледство съм сигурна, че видях зъбче...Утре на светло ще тормозя таткото да гледа и той. А другото е лиготията...Не ми дава до тоалетната да отида това магаре
Както казваш - щом се отдалеча от кревата на 1 крачка да съм и писва ама децибелите ги докарва все едно микрофони е ял на закуска...
Е, добре, казах й, да видим кой кой е....