Март наближава, а АВГУСТинчето все по-игриво става!

• 10 991
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от нас...
Статията за капачките на пюретата е наистина много притеснителна..... newsm78 Е ,с какво да ги храним тези деца???В зеленчуците е фраш с нитрати......в бурканчетата отрови.... #2gunfire Надявам се мамата,която е превела статията просто да е съпругата на Ганчев......... Mr. Green и всичко да е антиреклама на Хип,все пак този сайт е много популярен сред майките........
 Ние днес пак обикаляхме за плочки и след като почти се спряхме на едни ,се оказа ,че подовата плочка е 33 см,и майсторите казаха че НЯМА да стане.....Защото банята е малка и трудно ще дадат наклон към сифона с този размер и да търсим на 20 см.....Да ,ама такива плочки почти няма...........А испанските изобщо нямат такъв размерррр.........Направо -цял ден на вятъра идеше ми да се разрева накрая...
Ралка Балка-забравих координатите на мъжът ти в къщи  и търсих по памет ама на  бул.Тодор Александров не намерих магазина...В коя част е горе-долу...?
 после пак ще пиша,че малчо иска внимание

# 91
  • София
miss_74 - два от комплектите са с памучни ританки. Другите два комплекта са с плюшени ританки.
Момичета давайте с бабините рецепти - ревът няма спиранеееееееееее. Вече втори час реве. Не съм го оставила нито за секунда. Откапаха ми ръцете. Сама съм Cry Не ми дава да му пипна устата, не мога да го намажа с нищо. Мисля, че видях едното зъбче, че е пробило венеца, ама много бързо си затвори устата и не съм сигурна Whistling ooooh!

# 92
  • софия
Нана,миличка,не знам какво да ти кажа....и при нас е така,ама май не са зъби,ами в момента в който не съм до нея и се започва неистов рев.Ама,не да отида в другата стая,ами примерно ставам да измия шишетата,а тя остава на дивана и в момента в който,още не съм се изправила напълно даже и джуджките вече ги е изкривила на долу,стиска юмруците ,поема въздух....,НО аз вече съм седнала обратно до нея  Tired..
Друго,какво при нас  newsm78..от няколко дни давам Девин с розовия етикет,така че вече не преварявам  Peace.А,пък в момента в който започнем да пълзим,няма и да стерилизирам!
От вчера давам и по 210мл. вода+7 лъж.Ам-ДОВОЛНА Е  Peace!

# 93
Честито на Александра, Мария и Виктория (прекрасни именца)

Nana77, ам че ко чакате бре, на лято да се обадите, ей! Да запознаем момата и с този левент. Bebon, колко време ще си там, хайде на лято вземай Нана и кръгом насам, очакваме те.
Мерси за статията, вчера почнах  да чета черния списък на продуктите в готварския форум и ми призля. Изчетох към 20 страници и днес ще дочета остатъка, със сигурност ако я чета всеки ден за 5 дни ще отслабна.
Хайде, Пловдинчанки вие сте наред за среща и снимки да приложите. Бамбучи, Много сантими бре – браво, 5 см доста ми се струват или не сте ходили от отдавна на мерки и теглилки. Нана, Дани, обща болест е това, докато ме загуби от поглед и почва неистов рев, рев до скъсване. Абе, чакайте да ви питам, че се сетих: Взех от водата Торн спринг и реших да правя кашата с нея, досега беше пила не преварена, този път реших да я преваря и остана много варовик, чудя се дали не ни пробутват чешмянка? Някой да има такива наблюдения, купувала съм и на Девин розовия етикет, но сякаш такова чуда там няма, Дани би ли проверила моля

# 94
Честити месечинки на всички бебоци, които празнуват днес!
Благодаря, elwing!
Elen, тъкмо си мислех да пиша за гърне.От кога слагате децата на гърне да пишат и акат и  дали го правят?
Наистина статията е убийствена. Аз гледам да му готвя в къщи, но плодовите разхлабителни ги купувам.Тези с месо, също, защото пише в една книжка от сп.Мама -Хранене на детето, че домашно приготвени може да се правят от 8-мия мес.
Днес таман мислех като папа в 10,20 да излизаме направо и той заспа на цицата, а когато трябва понякога не го прави и са едни песни...Да взема да ви се оплача, къпя го към 17-18 часа, зависи кога е времето за папкане и като прави една 5-часова пауза после се буди и почва да пее и вика...Таласъм.Снощи яде в 23,30 и чак в 01,30заспа

# 95
Ето нещо, отново притеснително за ВОДАТА:

http://bnap.org/?p=87

# 96
  • у дома
Ето ни Hug
Уж бях заредила форума сутринта, ама...

Честити юбилей-чета на половин годишните мушмороци   baby_neutral   bouquet
Днес времето беше страхотно и утре няма да пропуснем разходката  Peace Ния от известно време започна да спи по корем, обръща си се и заспива  ooooh! Първоначално само денем, но започна и нощно време. Не съм сигурна дали трябва да се притеснявам  newsm78 Защото понякога забожда нос във възглавницата си и ме е страх, че не може да диша  ooooh!
bebon добре дошла в София  Hug надявам се скоро да си направим бебешка среща в Южния парк  Peace а каква е тази бележка, т.е. трябва да вземеш бележка от педи-то и за детската кухня  newsm78 аз мислех, че само за ясли и градини са необходими  Thinking Karim стискам палци да оздравявате по-бързо  Praynig MamaMargo мисля, че ще успея да се справя и сама с изяждането на изкушенията  Mr. Green (а пък като знам, че всичко е за мен, защото мъжа ми много рядко яде нещо сладко  Embarassed ) Мадона, получих и новото списание на Download.bg в което има диск с 216 програми  Mr. Green dianadimitrova, какво стана в Кауфланд  newsm78 това е престъпление, експерименти с децата ни  #Cussing out но си мисля, че в големите супермаркети е много по-трудно да се пробутва лоша стока. Просто една голяма верига не би рискувала толкова много  Naughty val_stef хихихи Joy аз почти изядох всичко  Embarassed обещах на мъжа ми, че няма да ги ям накуп десертите  Joy pepejeans дано не е нещо сериозно с белега  Praynig nana77, къде се намира този Вис Виталис  newsm78 elen@, откъде купи обувките  newsm78
статията за пюретата направо ме застреля  #Crazy mmilena, съмнявам се, че е съпругата на Ганчев  Joy аз я познавам и не мисля, че би се заела с такова нещо  hahaha dani, какво става с гастро-то  newsm78 педи-то ни каза, че е хубаво да стерилизираме до към годинка, най-вече шишетата с които даваме мляко  Peace

ужас, май прекалих  #Crazy спирам  Stop

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 19:57 от blueeye®

# 97
  • София
Взех от водата Торн спринг и реших да правя кашата с нея
Четох някъде, че не са написани коректно стойностите и не се препоръчва за бебета, но не мога да намеря статията.

Блу, имат много магазини. Аз ги купих от Скай Сити. Виж тук.

# 98
  • София
Здравейте и от мен!Малкия спи,та използвам момента да ви се оплача SadДнес бяхме на ваксина-мина добре с малък рев,но една на регистратурата на мед. център така ме нервира.Искаше да изведа количката с бебо на вън и да чакам от там реда си т.к. нямало място и тя не можела да работи така ooooh!.Такъв скандал вдигнах ама то с простотията как да се оправиш.И това за втори път ми се случва.Абе ужас-разтреперих се цял ден.И сега писах по e-mail а на центъра пък да видиме.А се оказа,че сестра ми познава шефката та утре ще звъни.Надявам се да и свиеме на тая овца сърмите.
Mama Margo направо ме срази ooooh! и ние сме предимно на готова храна.До сега гледах капачки.Е добре де с какво да храниме децата си Tired.В естествените храни има яко нитрати-не се знае с какво са блъскани.Една доцентка-алерголог ми каза да не готвя аз на малкия заради нитратите-било много опасно за алергиите,а и нали ние си бяхме със алергия(ама тя от антибиотика) та не знам вече.Оф тоя свят на къде върви.Ще спра да чета вече егати. #Crazy

# 99
  • София
Mama Margo   smile3556  аз правя зеленчуковите пюренца, но плодовите ги купувам, а пък и зеленчуковите ги съхранявам в

бурканчета?! Останах без думи.

Mmilena и твоята информация е много полезна, аз вече не преварявам вода, ами купувам изворната на Девин.

Да се похваля - и ние бяхме на консултация днес и Яна вече е висока 70см и тежи 7кг  (по 10 см на кг Joy)

ronkis и аз се разправям в нашия медицински център. Последният път ми казаха да си оставя количката отвън..., че и без това им било

много тясно....ми да са си го направили по-широко тогава, ние какво да направим. Чудят се с какво да си запълват времето и си го изкарват

на нас.

Didika и аз съм го взела на мушка моя мъж от няколко дни, но не бих ти дала съвет как да се оправиш fight

AndyB не виждам снимка на тати Асен smile3506

# 100
  • София
Мадонче, само да стане топло и татито ми е обещал да ми покаже морето hahaha Непременно ще ви посетим, че момите тук нещо ни са малко.

Блу - борсата на Вис Виталис е в Пловдив Wink Ама имам баба там и като ходи някой от родата на гости, пазарува за Калоян. Иначе тук в София имат представители - мисля, че едните са на Пиротска и Ботев. Ще изровя адреса утре и ще го пусна.

Дани мила да знаеш, че при нас е съчетано "плуването" - и зъби и лигня. #Crazy Сега като ревна пак погледнах в устата и въпреки голямото ми късогледство съм сигурна, че видях зъбче...Утре на светло ще тормозя таткото да гледа и той. А другото е лиготията...Не ми дава до тоалетната да отида това магаре Cry Както казваш - щом се отдалеча от кревата на 1 крачка да съм и писва ама децибелите ги докарва все едно микрофони е ял на закуска...

А иначе забравих да ви кажа, че днес сагата с ДСК продължи. В офиса им в Дружба 2 лелката-служителка упорито ми твърдеше, че не можело да внеса пари директно по кредита, а трябвало в разплащателната сметка и там да си седяли до падежната дата. Да, ама тя е през май. И ако седят там дотогава ще ми текат наказателни лихви. Ами...изкара си скандала...Утре отивам да взема разпечатка да видя дали ги е прехвърлила. Ама след крясъците там не вярвам да е посмяла да не ги е прехвърлила...Най-много ме вбеси обаче фразата "Вие сте никоя да ми казвате какво да правя" #Cussing out #2gunfire Е, добре, казах й, да видим кой кой е....

# 101
Взех от водата Торн спринг и реших да правя кашата с нея
Четох някъде, че не са написани коректно стойностите и не се препоръчва за бебета, но не мога да намеря статията.
Изумена съм, уж пише че е подходяща за бебчета и кърмачета. Направо се гаврят. Мерси и на mmilena за сайта с водата.
Да-а-а-а, липсва снимка на тати Асен.
Нана, и ние можем да ти покажем моренцето, в случай че таткото е зает, а за момите ами много сме малко и тук, но кандидати събираме, че да има избор като порасне. Ама как сте се разпростряли из цяла България - кеф ти Варна, кеф ти Пловдив или София. А за репликата "Вие сте никоя да ми казвате какво да правя" нямам думи.

# 102
Мадона, лятото идвам, пък за после ще му мислим

Блу, на вратата на Мл. кухня на Иван Вазов, има указания по приемане и записване на деца .Едното е уверение от педи-то, че няма детенце ,алергия към храна.
  Попитах педи- то за мл.кухня от 6мес. (като във Варна), но тук няма,. Тя се сети, че тук се чакало по 2-3 мес. за място и ми каза да занеса бележката за ред

# 103
  • София
   Здравейте  и от нас.
   Днес времето наистина беше страхотно и излизахме на два пъти на разходка. Имам си компания, лелята на малките и се спасявам от тикането на количката, а свекървата остава вкъщи и чисти и готви. Не се оплаквам  Simple Smile
    Спинки към април май ще отскачаме до Добрич така че може да се разберем нещо да се видим  Simple Smile
    Днес Ваня ми разказва играта добре че има кой да  я разнася. Явно сериозно се е заела с идеята че трябва да настигне озъбената Ники.
    За гърнетата точно съвет на мамите които питат не мога да дам, защото ние още не ползваме, т.к дори не можем да седим. Но аз като ги издържам днес почти до вечерта нямахме пропуск. Изхождам ги след сън и малко преди да си легнат или ако от доста време не са вършили нищо. Определено мога да твърдя че вече схващат какво се иска от тях и  предпочитат да са сухи. Не вярвам, че изведнъж на две годинки чак ще почнат да им пречат мокрите памперси, по скоро до тогава вече отдавна ще са свикнали и няма да им прави впечатление.
     За пюретата и аз нямам думи..
     Блу за детска кухня ти трябва малко преди да почнеш да ползваш бележка от педиатъра, че детето е захранено с всичко и няма алергии.

# 104
  • гр.Добрич
Aila много ще се радвам да се видим.

Мадона, точно за тази вода бях чела, че побелявали нещата и никога не съм я купувала даже и за нас.

Общи условия

Активация на акаунт