Март наближава, а АВГУСТинчето все по-игриво става!

• 10 991
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
AndyB, самата истина е мило, а за почерпката давай рецептата на тортата тя ще ми е достатъчна  smile3534
А за мъжо просто остави "уж" случайно форума отворен с поста ми маркиран  Joy Joy Joy няма начин да не го види  Mr. Green

Иначе и аз съм съгласна с Dreams.
Направо започва да ми писва от всичките ограничения и там каквото щете още, за които се изписават фермани. Не че не ги спазвам някои препоръки, но каквото и да решиш да попиташ или да направиш всеки ти вика не, та не! Проходилка - не, готова храна - не, домашно приготвена - не и т.н. И винаги има поне по две мнения по въпроса, които се разминават. Та така вместо да му се помогне на човек  още повече кашата в главата става пълна  #Crazy Затова за себе си реших, колкото по малко знам, толкова по-добре! Набелязала съм си някои неща които ще спазя и ще имам предвид за в бъдеще и това ще бъде  Peace

Ставам, че мечето ми мнооооого ръмжи, аз уж дете родих, а то мече се оказа  Joy

# 136
  • у дома
Айде пак аз  Mr. Green
Ще се опитам да не прекаля с писане, но не обещавам  smile3533 днес бяхме на голяяяяяяма разходка, както miss_74  Laughing с едно от гаджетата ни  Blush утре ще има среща със следващото  Mr. Green
Звъннахме на педи-то - каза, че няма проблем бебето да си спи по корем, стига да е легнало хубаво  Peace т.е. дупето не бива да стърчи, защото не е добре за крачетата  Naughty
И аз давам повечето от готовите пюрета  Peace Така или иначе, продуктите с които ги правя са купени от магазина. Вода също преварявам и смятам поне още известно време да го правя (сипвам от чешмата, но при нас тя е чиста, а и имаме филтър) като се замисля, бабите ни нито са имали такъв избор на води и храни, нито са били толкова информирани, пък са си отгледали децата  Laughing
elen@, благодаря за инфото   bouquet Май тези дни ще отскоча до МОЛ-а, защото и там има от обувчиците  newsm78 nana77, ще трябва да проуча къде са представителите тук. Макар, че сме канени и скоро може и до Пловдив да отскочим  Mr. Green bebon, Aila, Благодаря за инфото за бележките  Hug при следващата консултация ще попитам задължително (аз подадох молба миналата година, ама сега са нови правила и си мисля, че ще се наложи пак да отидем и да подавам нова молба...  newsm78 ) elli78 тя и Ния се намества уж, ама аз си се притеснявам  ooooh! didika противохепатитната ваксина няма нищо общо с Пентаксим, задължително трябва да ви бият  Peace Като чета за тези контейнерчата, се чудя колко време и ние ще събираме урина  Joy  hahaha
ей, болничките, оздравявайте вече  Peace стискам палци  Praynig dani пиши за гастротоооо  Praynig Karim, сигурна съм, че вашите ще се спранят без теб с малкия и няма да има проблеми  Peace marulka_s ние ще започваме с месцето – пилешко, заешко и пуешко, както е написала blanc  Peace  pepejeans Ния си има няколко любими играчки, но най-любими са й пръстите ни на ръцете  Mr. Green Dreams, а нас няма ли да поканите на срещата  smile3533 nadinko ужасно е това с тока  #Cussing out  #2gunfire и аз мисля, че инфото от Ralka Balka за водата е ценно и полезно за нас  Peace spinki, всяка минерална вода побелява при варене, поне така знам и затова не се преварява, а направо е готова за консумация  Thinking

тати Асен, тати Асен  Mr. Green
Честити месечинки, мушморочетаааааааа   bouquet

до писане  Laughing

# 137
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ЯНА, МАРИО И ЦВЕТАН   bouquet

Честито и от мен! newsm51

# 138
  • у дома
забравих  ooooh! някой правил ли е домашни плодови пюрета  newsm78 по същия начин като зеленчуковите ли се правят - варят се плодовете и се пасират  newsm78

daniiiii, радвам се, че всичко е наред  Hug и Ния понякога така прави, но не непрекъснато  Simple Smile

# 139
  • софия
Ебаси чакането изчакахме днес пред кабинета на гастро.-то  Twisted Evil.
От 13 тъкмо до 15ч!!!!
Добрата новина е,че всичко ни о.к!
Доц.Ковачева,прегледа всичките и показатели и каза,че всичко си е в норма,прегледа черния дроб не с ехограв пипа и коремчето,около него и каза,че няма място,за притеснение,видя и комедоните и каза,че те също не са притеснителни.Трябва да наблюдавам дали нарастват.Каза,че и е чудно защо изобщо съм там и,че имам едно прекрасно детенце  Blush,но ми препоръчва да не и давам кашичка,защото Найа била доста "големичка",за 6м.и половина и изглеждала,като за 10-11мес.  Wink.
Така,че вече съм спокойна  Grinning!
Аз пак да ви се оплача-не знам,какво и става на Найа-ама голям рев,голямо чудо,ако не съм плътно до нея  Confused.Освен при Нанаима ли и други такива мами,за ожалване  Rolling Eyes?
Dreams,Еliona,значи на разходки без да ни включите и нас,а  Laughing?

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 20:01 от dani777k

# 140
  • софия

За статията какво да ви кажа - вече имам чувството, че се търси някъква сензация. Това съвсем не означава, че вярвам че храня детето си с полезна храна! Но ако някой ми каже как да се храним за да не се разболеем ще му бъда благодарна цял живот. И какво се оказва, че освем кърмата всичко друго е отрова. Е да, но не може да се кърмим цял живот, нали?  Ами и за саламите всички знаем че са болкуци, но колко от нас са ги отказали? Да ви кажа и за месото от производители с "гарантираното качество" - ами и те тъпчат животните с различни химикали, за да растат по бързо на кг. Ето сутринта пак говириха за отровните фъстъци - ще спрете ли да ядете морени или други сладкиши с фъстъци? Аз едва ли. И точно за вредните вещества в тях - ами оказват влияние далеч във времето. Аз ще продължа да давам готови пюрета - защото така ми е удобно, защото никой не ми гарантира по добро качество на продуктите ако си ги купя от пазара и още поради ред причини.
Ох, сори ама ми писна вече от статии вижте какви отрови ядем - ами ядем като няма друго отрови ще ядем!

202uu!
didika противохепатитната ваксина няма нищо общо с Пентаксим, задължително трябва да ви бият  Peace

Peace!
Ама,съм мързел,а?
Въпреки,че докато оставя на Блу,само инфото,за Спинки,ми се отели вола от "чистене"  Joy!

# 141
  • у дома
dani777k  Joy  hahaha  Drunk

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 20:26 от blueeye®

# 142
  • София
Привет!  Hug
И ние днес бяхме навън от 12.30ч до 18.30ч Hug Страхотно време! За уикенда не ми се мисли - (-10) Rolling Eyes Видяхме дори рожденичката Яна с мама Нори.  Laughing
Дани, радвам се че всичко е наред! Много  Heart Eyes и  Hug за Найа от Ивчо! За мърнкането - и ние сме така.  Tired Валка, аз пък истински лъв съм родила, Joy ръжми яко.
Велмар липсва осезаемо Simple Smile
Фенките на Хорейшио - не са ли стари серии това Thinking

# 143
  • софия
Стари са  #2gunfire!
Забравих да ви се похваля,че си взех снимките и са СУПЕР,качество!Препоръчвам,ама са ми гланц...явно само,аз нещо съм си мислила,че съмпоръчала -мат  newsm78...
Elwing,мацка,а целувки и за Найа от Ивчо,няма ли?
Обаче е разбираемо  Grinning,Ния и на мен ми е слабост  Heart Eyes.
А,Велмар,вярно се покри  Thinking.Дано да са добре с Дари.

# 144
  • варненка от София
Блу аз си правя вкъщи и плодовите пюренца. Ползвам банан, тиква, ябълка, киви, кайсиево пюре и пюре праскова домашно консервирани през лятото.
Тиквата я варя, ябълките ги варя на пара, банана го бланширам, кивито го давам сурово, а кайсиите и прасковите вече са пюрирани. От тези плодове правя вариации и шушето до сега не ми е върнала плодово пюре, даже ме пита за още. Като цяло любими са й на бананова основа - тиква с банан, киви с банан и т.н.
За разнообразие купувам от готовите пюрета сини сливи и круша. Взела съм и манго на Семпер, но все още не съм го дала.
Сега отивам да къпя и обгрижвам Шушелита, че тази вечер сме самички, татито замина командировка.
По-късно ще се включа пак.

Дани, новините са ти чудесни!
Ние утре сме на консултация и най-после се надявам да ни боцнат с последното ДТК, че много закъсняхме с тези ваксини. Противохепатитната ще остане за март месец.

# 145
Честит празник на всички шушулковци!

Забравих да ви кажа, че Стефан е 8600 кг и 72 см. Напоследък започва да осъзнава какво могат да правят играчките и постоянно ми показва какво е разбрал. Много е весело. Зъбки няма никакъв изглед скоро да се появят, но пък за сметка на това не спим по цяла нощ заради нощните хранения. Едвам издържам вече, но пък си яде детето не се глези и затова ще давам докато имам сили.

pepejeans, за съжаление не мога да ти помогна със съвет, но се надявам да не е никак сериозно и да мине бързо това белегче.
winkeydee, и аз не ти виждам мъжлетата в това here. Я пак ни ги покажи.
dianadimitrova, с интерес следя от какво ще се окаже тази разлика в миризмата на АМ.
blanc, и аз ставам през 2-3 часа цяла нощ да хрантутя малкия змей и вече започвам да се притеснявам. А тази сутрин бях толкова уморена от нощното дежурство, че не можах да заведа Стефан на изследвания. Какво ще правим с тия дзверчета?
bubcheto15, и на мен днес ми дойде гадния М с всичките му там странични симптоми. Ако не се лъжа и Дриймс се беше оплакала от такова нещо, а ужким казват, че като родиш се нормализират нещата.
didika, в състава на Пентаксим НЕ е включена хепатитна ваксина. Звънни на педито, защото най-вероятно е забравила за нея.
Karim , силно се надявам Даниел да оздравее напълно скоро и да спрат притесненията ти.

# 146
  • гр.София
Elwing, стари са, да ги вземат мътните Twisted EvilАз затова му изневерявам с Монк ( на Хорейшио, де)

# 147
  • София
Elwing    bouquet  Heart Eyes

Открихме въпросния магазин и не ми се излизаше от него, купихме подаръци на Яна , само да имах повечко пари smile3508

# 148
  • гр.София
Леле,Дани,не четеш ли Naughty-целувките са за Ная  Joy. Аз, като информбюро,да ви успокоя-Велмар очакваше родителите й да пристигнат в София-вчера го писа Peace

# 149
  • София
Elwing,мацка,а целувки и за Найа от Ивчо,няма ли?
Обаче е разбираемо  Grinning,Ния и на мен ми е слабост  Heart Eyes.
А,Велмар,вярно се покри  Thinking.Дано да са добре с Дари.
Ми, аз Найа имах предвид, но написах Ния първо и го постнах, видях си грешката (в случая е вярна - и Ния ни е на сърце Wink ) и го поправих, но ти си видяла  Blush ишсках да изразя радостта си от факта, че всичко е наред!  Hug За комедоните на Ивчо втория ни д-р каза същото, че не е страшно, но да не му мажа лицето с нищо, само ако има слънце или вятър! И естествено - няма атопичен дерматит, както ни наплаши личната #Cussing out
А Велмар доколкото си спомням каза, че има скъпи гости и им обръща внимание на тях Wink

Общи условия

Активация на акаунт