Новите ви книги - 24

• 73 003
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • на последния етаж
Тази вечер и синът ми се прибра с книга за мен Heart

# 511
# 512

“Нежна е нощта” имам от друго издателство и няма да я взема.

В някоя тема, някой попита за превода на “Гордост и предразсъдъци” - Снежана Милева, редактор е Теодора Иванова.

# 513
Аз питах, благодаря 🤗! (виждам, че правилно съм се ориентирала в морето от различните издания на тази книга)

# 514
Току-що пристигнаха от Ориндж.. топли,топли 🙂

# 515
  • София
Посетих любимия ми панаир на книгата пред НДК. 😊

# 516
  • София
В моя списък също е Мамник, ще я прочета пред да започне сериала.

# 517
Днес си взех всички пратки с книги! Както казах-прекалих, но навреме спрях, защото в количката имам още поне 20-30 книги, които чакат да ги поръчам при следващо намаление. 😁

Тук виждате поръчката от AMG и Озон.
От първите имам табела за врата, да не ме безпокоят, докато чета - подарък, а от Озон - нескафе 2 бр отново подарък.

Тук виждате поръчката от Хеликон, като в нея имах брошура и подарък книгоразделител.

*Тези дни ще си преглеждам личната библиотека, за да видя кои книги не харесвам и няма да препрочитам отново, за да мога да ги продам/подаря.

**Търся да закупя “Сапфирени приказки” на издателство ПАН, независимо на каква цена е. Просто да я купя, издирвам я под дърво и камък, само тя липсва от поредицата ми. Simple Smile  Ще се радвам да ми съдействате и да ми помогнете.

#BGMammaЧете

# 518
В моя списък също е Мамник, ще я прочета пред да започне сериала.

Изслушах епизод 1 в Сторител.
Ами... не знам дали ще продължа с другите части.

# 519
  • София
Хм, а в темата за сериала всички са във възторг от книгата, за това и реших да и обърна внимание.

# 520
Тотал щета откъм самоконтрол. Вчера на Панаира:
Скрит текст:

(първата асоциация с корицата ми е Амели Нотомб)

Онзи ден на Панаира:
Скрит текст:

Извън Панаира:
Скрит текст:

(българското издание)

Последната ме изненада, очаквах да е изчерпана навсякъде, но явно не е. Но аз миналата година така намерих "Полубрат" на Ларш Собю Кристенсен на корична цена.

# 521
  • София
Тотал щета откъм самоконтрол. Вчера на Панаира:

Много яки покупки! Yum Чела съм "Чудати истории" на Токарчук и "Вода" на Джон Бойн, много ми харесаха и двете.

# 522
  • Sofia
Балкай Бартокомляс, наслада за душата е този книжен урожай !  GrinningHeart
Но къде намери "Полубрат" на Л.С.Кристенсен, защото действително на всякъде отдавна е изчерпана.

# 523
Неочаквано и за мен, но в Сиела Стара Загора (бившият Парк Мол, сега Холидей Парк).

# 524
  • София
Скромно минах през Панаира.
За мен:

И за детето:

И огромна черна точка на "Учебник БГ"!
Специално заради тях отидох (не че не живеем на 300 метра от НДК, но въпросът е принципен!) и те, моля ви се, решили в последния момент да не участват!
И в списъка с шатрите ги имаше, ама на!
Нямам думи!

Общи условия

Активация на акаунт