Новите ви книги - 24

• 72 794
  • 732
  •   3
Отговори
# 720
  • Mostly in my mind
Засилих се да купувам Интермецо.  30 лв. Ужас....
Честити да са ти иначе. Чудесни заглавия.

# 721
Точно Интемецото ме заинтригува - да дадеш обратна връзка като я приключиш

# 722
ето нещо ново - за мен и за детето

# 723
Минах през книжарницата на „Колибри“. Досега бях поръчвала само от сайта им и не бях ходила до физическата им книжарница. Много ми хареса, а и момичето там беше много симпатично. Бях си набелязала едни книги, но си тръгнах с други. В сайта пишеше, че „Хотел “Птиците” е изчерпана, но в книжарницата я имаше, което много ме зарадва.
Мислех да взема и втората книга на Кавагучи – „Преди кафето да изстине. Нови истории от кафенето“, но още не съм прочела първата и ме притеснява, че може да не ми хареса. Проблемът при „Колибри“ е, че много бързо им се изчерпват заглавията (може би заради малкия тираж) и после трудно може човек да си ги набави. Така че понякога не е грешка да се взимат някои книги докато са “пресни”, защото после може и да ги няма.
Излязло е и едно ново фентъзи – „Имаджика“, което изглежда много впечатляващо, но цената е 48 лв.
Хубави книги издават „Колибри“ и откъм намаления не мога да се оплача.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 16:27 от Биле

# 724
"Имаджика" май няма да е типичното фентъзи. Клайв Баркър си е хорър автор и няма да се учудя, ако тези елементи са силно застъпени и в този роман.

# 725
Имах за оползотворяване купон от -25% от Orange и ... оползотворих го. 😅

# 726
  • Mostly in my mind
Аз си поръчах Интермецо намалена с 35% в озон.

# 727
Хотел “Птиците” получих днес. Имам и други нови, но не съм писала толкова отдавна, ме няма смисъл да ги пиша.

# 728
От промоцията на Колибри (между другото са много бързи - в понеделник поръчах, а днес пристигнаха):

# 729
# 730
Някой успя ли да се сдобие с кутията на Дан Браун? Какво е съдържанието?

# 731
  • България
Не знам за Дан Браун.
Прибавих още заглавия от Агата Кристи.

# 732
  • София
Подарък от съфорумка Heart

Общи условия

Активация на акаунт