Новите ви книги - 24

• 72 794
  • 732
  •   5
Отговори
# 705
Минах през Хеликон и взех само за децата с огромните -10%

# 706
  • София
Подарени от съфорумка Heart

# 707
  • София
Много сладка бележка ,с която съм съгласна. Grinning

Да не е спам - Нов трилър от издателството на Charly Wilde - „Нещо много лошо“ от Дж.Т. Елисън .

# 708
Ето две книги, с които участвах в "Подир книгите по пощата". Изпращаш една книга на непознато "другарче" и получаваш една от друго непознато книжно "другарче".

Горната изпратих, а долната получих.
Най-безсрамно се хваля с авторството си за първата книга.
Скрит текст:
Ако някой се интересува да разпита за книгата, моля да ми пише на ЛС

# 709
# 710
# 711
последните ми попълнения

# 712
Нови придобивки от промоциите на Озон (всички освен две). Книга първа „В тихи води“от трилогията на Вивека Стен си я поръчах от една група във Facebook, защото навсякъде е изчерпана. Писах на „Колибри“ да ги попитам, а те казаха, че можело да има някъде застояло копие, но нямали как да проверят. Писах на „Хермес“, „Книгомания“ и „Сиела“, защото излизаше, че е налична, но се оказа, че и на трите места я нямат и не са си актуализирали страниците. За щастие книгата си личи, че е на един прочит. „Тази благодатна земя“ на Уилям Кент Крюгър си я взех от физическа книжарница на „Буктрейдинг“ с 50 % отстъпка. Не е в идеално състояние, но най-вероятно е стояла на витрина, защото корицата е леко избеляла. Не ме притеснява. Четох много добри отзиви за нея и отдавна ми се искаше да си я купя.
Нищо не може да се сравни с отварянето на пакет от Озон и носенето му до вкъщи в раничката.

# 713
# 714

Тази книга много ми хареса . Дано авторката да издаде още , също толкова хубави .

# 715
# 716
  • България
Пазих книжна диета откъм купуване, пазих, но пак изпуснах края.

# 717
# 718
# 719
Книжните диети не са за мен:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт