Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 615
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не се удвоява правилно и е ниска стойност ЧХГ. Прогестеронът е хубав, но резултатът е нисък особено за 5 дневен ембрион.

Най-добре АГ ще изкоментира какво следва.

# 181
Момичета, не издържах!

9-ти ден след трансфер на едно 5 дневно шушулче - ЧХГ: 50,8 IU/L

# 182
Момичета, не издържах!

Страхотна новина, Tiha_Vecher Simple Smile
Тихичко честито и да стои на топличко до термин Heart

# 183
Tiha_Vecher пожелавам ти добро развитие на бременността и всичко с теб и бебето да е наред!

Vladi92 стойностите са добри, но не и за дните на тестване. Дано всичко се развие благополучно и малкото се бори за бъдеще във вашето семейство!

Успех на всички, които са в очакване!

# 184
Моята стойност на 8 ден беше 40. На 10 ден беше 110, а на 12-ти 260.Сега влизам в четвърти месец🍀 успех🙂

Момичета, не издържах!

# 185
Браво момичета Flowers Four Leaf Clover Честито на всички и стискам палци за успешни бременности! Revolving Hearts

# 186
Здравейте и честито на всички с положителни резултати!
Въпросът ми е за София-къде в неделя мога да пусна ЧХГ и резултата да излезе бързичко,не чак вечерта? 🙂

# 187
Здравейте и честито на всички с положителни резултати!
Въпросът ми е за София-къде в неделя мога да пусна ЧХГ и резултата да излезе бързичко,не чак вечерта? 🙂

В надежда излиза за час

# 188
  • София
Токуда и Вита също са вариант.

# 189
В Токуда съм пускала и излиза бързо.

# 190
Момичета, не издържах!

И аз бях с такава стойност на 9-ти ден след трансфер на 5-дневни Blush
Честито!

# 191
Не мисля,че това е темата да коментираме кой какъв опит има в Надежда!
Аз получих отговор на въпроса си,за което благодаря!
Хубав ден!

# 192
Здравейте,

9ти ден след замразен трансфер на 2 5-дневни ЧХГ - 37.71.

Малко се притеснявам, понеже имам Прегинил инжекции (последната беше на 13/06, днес е следващата но не съм я поставила все още).

Казаха ми от манипулационна да пусна тест след 2 дни отново и тогава да се обадя, но според вас това ниско ли е?

Мерси!

# 193
  • София
Ами нисък резултат е, за съжаление. При мен на 1 петдневно стойностите бяха трицифрени вече.
Направете каквото са казали от клиниката.

# 194
Записвам се пак, за съжаление при мен не се получи- първи опит Инвитро, два добри ембриона и трансфер на 3 ден. Днес съм 10 ден, трансфера беше на 4 юни.
От 3 дни започна първо кафяво зацапване, премина в тъмно кафяво и с някакви парченца(за първи път ми се случва), днес продължава това зацапване и е по-светло, според мен ще избие в мензис следващите дни.
Нямам абсолютно никакви симптоми, гърдите са ми нормални, без никакво напрежение дори, продължавам да си инжектирам прогестерона и всички други добавки, но шпа както лекаря ми е предписал, но за мен си е ясно вече, че няма да е този път.
Утре ще пусна един пиклив тест на Престо и в Понеделник, ще ходя директно в клиниката.
Иначе цикъла трябва да ми дойде на 22.6, но ето идва доста по-рано със седмица.
Психилогически доста трудно се приема, особено, когато са ти казали, че всичко изглежда добре и както трябва за да бъде успешен трансфера, освен годините ми 42.
Може би ще направим още един опит, преди да се откажа...Ще пусна генетинчни изследвания на мен и на бъдещият татко, може там да е проблема. 
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт