Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 493
  • 771
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте отново!
Съжалявам за негативните резултати на момичетата преди мен. Желая Ви кураж, търпение и вяра! След 6 годишно чакане забременях и износих едно момиченце, а сега съм на път за номер 2.
Преди няколко дни писах, след трансфера - поддържам супер динамично ежедневие. Притеснявах се дали изобщо има някакъв шанс да се случи. Нямаше никакъв начин да почивам с дете на годинка и 5м. Бяхме решили, че ако има да става, ще става.
След тридневни киселини реших да направя уринарен тест на 11 ден след трансфера. Прикачвам снимка, а в понеделник ще пусна и кр тест. Ако беше тестът на някоя друга, щях да крещя "честито", а сега стоя тука и му се пуля 🤔

# 766
Има ли момичета с трансфер на мозайка и ако да бихте ли споделили опит. Искам да попитам и какво значи - балансиран ембрион , но и с мозаечен вариант с нарушение в една от половите хромозоми.

# 767
Smiley88, аз пък ще го кажа "ЧЕСТИТО" 🤗😍😍😍😍😍 Нека всичко бъде наред до здрав финал! 🙏☀️❤️

SGNikolova, има много жени, които са родили здрави дечица от мозаечни ембриони. Това означава, че само единични клетки(определен %) са с отклонение, които могат да се самокоригират. Препоръчително е да се направи амниоцентеза или по-неинвазивният вариант е разширен пренатален тест. Успех! 🤗❤️🍀

# 768
Здравейте отново!
Съжалявам за негативните резултати на момичетата преди мен. Желая Ви кураж, търпение и вяра! След 6 годишно чакане забременях и износих едно момиченце, а сега съм на път за номер 2.
Преди няколко дни писах, след трансфера - поддържам супер динамично ежедневие. Притеснявах се дали изобщо има някакъв шанс да се случи. Нямаше никакъв начин да почивам с дете на годинка и 5м. Бяхме решили, че ако има да става, ще става.
След тридневни киселини реших да направя уринарен тест на 11 ден след трансфера. Прикачвам снимка, а в понеделник ще пусна и кр тест. Ако беше тестът на някоя друга, щях да крещя "честито", а сега стоя тука и му се пуля 🤔

Смайли88, не искам да те отчайвам, но моя тест на 11-ти ден на 5-дневен ембрион с ПИД беше дори още по-тъмен, а кръвния се оказа, че ЧХГ е едва 23, което е изкл ниско за този ден, направо трябва да свети втората черта, за съжаление се оказа биохимична.

# 769
Както е коментирано и малко по-назад в темата, и сега ще кажа, че аз правих уринни до 9ти ден и 2рата чертичка си беше все блега. И на 10ти ден,когато си пуснах чхг беше 325. Така че, това с уринните тестове е малко "мъчение". Най-добре кръвен! Успех на всички! 🤗

# 770
Салсера, съжалявам, че така се е получило.. Пожелавам ти следващия път успех.
Иначе това с уринарните тестове наистина си е малко игра на нерви.. Утре отивам на кръвен тест и поне да знаем каква е работата.
С първата ми бременност имах подобна чертичка на 12 ден к ЧХГ 100. Та.. Нямам търпение да разбера колко е ЧХГ-то 😶‍🌫️

# 771
Smiley88, може ЧХГ да е примерно 300 и пак чертичката да е едва забележима. Уринарните тестове са качествени, а не количествени. Пожелавам ти хубаво ЧХГ! 🍀🍀🍀
Заповядайте в НОВАТА ТЕМИЧКА и нека има мноооооого положителни резултати в нея:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1683831.msg48434767#msg48434767
🤗☀️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт