Дългото чакане след трансфер - тема 113

• 46 518
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
Разликата м/у 4ти и 6ти е огромна…на 6ти вече има ЧХГ в кръвта. За жалост е негативен резултатът. Ако ще ти е по-спокойно си пусни след 2 дни пак, но вземане на лекарства до 14ти е безумно.
Също мн странна схема на трансфер…
Успех! 🍀

# 751
Здравейте,момичета почти в 5г.с съм днес сутринта имах много леко червено кървене,докторката каза, че е от фраксипарина.На някоя от вас да се е случвало?

# 752
Здравейте,момичета почти в 5г.с съм днес сутринта имах много леко червено кървене,докторката каза, че е от фраксипарина.На някоя от вас да се е случвало?

Аз имах, но не беше ярка кръв, а кафеникаво зацапване. Прегледа ли ви или по телефона предположи?

# 753
По телефона,прегледа ми е във вторник.Каза ми днес да не слагам фраксипарин и да пия но шпа и витамин ц 500мг

# 754
По телефона,прегледа ми е във вторник.Каза ми днес да не слагам фраксипарин и да пия но шпа и витамин ц 500мг

На мен в инструкцията, дадена ми след трансфер за кървене са дедени тези препоръки.

# 755
Здравейте, момичета. Минавам само да кажа, че и аз съм на 7-ми след трансфер на едно ембрионче на естествен цикъл, без никакви симптоми на имплантация, или по-скоро такива на ПМС. Идва ми да убия мъжът ми само с поглед, докато преглъща шумно Grinning, плача и се смея едновременно и просто очаквам цикълът ми да дойде в следващите два-три дни. Изключително отчайващо, но вероятно ще трябва да продължим с опитите

# 756
7 ден след трансфер на две 5 дневни ембриончета … чхг 0,6 😢
Трети опит ни е, като на тези имахме направено генетично изследване- перфектни според ембриолозите. Дали има възможност на 10 ден да се покачи значително чхг?

# 757
Отрицателен е….. трябваше вече да има нещо.
7 ден след трансфер на две 5 дневни ембриончета … чхг 0,6 😢
Трети опит ни е, като на тези имахме направено генетично изследване- перфектни според ембриолозите. Дали има възможност на 10 ден да се покачи значително чхг?

# 758
SGNikolova, съжалявам, но и аз мисля, че е отрицателен. На 8 ден след трансфер на едно имах ЧХГ 177...
Ако искаш, повтори след 2 дни. Как беше лигавицата преди трансфера? Проверихте ли прогестерон? Може просто нещо да е попречило на имплантацията.

# 759
аз също съм с отрицателен тест от днес 😭😢😭 последен опит ни беше.. следва операция и нова пункция 😭 всичко УЖ беше перфектно, но и след трите трансфера резултата беше <0,2 което според мен значи че изобщо имплантация не настъпва… отчаяна съм и ядосана на себе си!

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 07:20 от KSun

# 760
Съжалявам за отрицателните резултати 🥺 Нека това са последните 0-ли, които виждате! Много прегръдки, ще успеете! ❤️❤️❤️

# 761
SGNikolova, съжалявам, но и аз мисля, че е отрицателен. На 8 ден след трансфер на едно имах ЧХГ 177...
Ако искаш, повтори след 2 дни. Как беше лигавицата преди трансфера? Проверихте ли прогестерон? Може просто нещо да е попречило на имплантацията.
Прогестеронът е добър 59,2. Лигавицата беше 10, на естрофем съм. Нямаме установен проблем, хистероскопия правя 2 път … за последните 3 години.

# 762
Може да пробвате да изследвате ембрионите следващия път, ако сега не сте (ПИД). 🍀

# 763
Може да пробвате да изследвате ембрионите следващия път, ако сега не сте (ПИД). 🍀
Изследвани са, бяха балансирани ембриони.

# 764
Може би терапията не е била подходяща, само гадаем, но имайте вяра, когато е писано - ще стане 💕
А иначе на кой ден бяха замразени? Моите не бяха перфектни, но бяха също балансирани. Първият трансфер с уж най-хубавия ембрион беше неуспешен (беше 7-дневен), успех имам с 6-дневния, макар да е с по-ниска оценка.🍀

Общи условия

Активация на акаунт